Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

O2tv a O2net - zkušenosti ?

Dobrý den.

Můžete (kdo máte) napsat zkušenosti s O2tv a O2 internetem. O2 bude v CZ do budoucna větší hráč než zatím byl ... a na satelitu asi nebude ...

Prosím, jen nekritizujte ... můžou mít i něco pozitivního ...

Otázka: funguje tv příjem na DVB-C tunerech jiných přijímačů (např. Xtrend 8000) ?

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně

RE:O2tv a O2net-zkušenosti ?

Čau,já jsem s O2 netem i O2Tv spokojen.Jsem cca.do kilometru od ústředny a net 20Mbit/s mi jede kolem 22,5.Na Tv používám jejich černý box tak skušenosti s DVB-C tunery nemám.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

RE: O2tv a O2net - zkušenosti ?

Jen tu nejlepší. 179 metrů od ústředny přesně. Platí se 20/2 Mbit/s, jede to 21-24, vzhledem k vzdálenosti neklesá rychlost internetu při sledování O2TV. Pro fotbalového fanouška není lepší volby, je to ale podmíněno blízkostí ústředny. Zakoupeno ještě před navýšením, takže 409,- za net plus 151,- O2TV.

bretah
Registrace: 9/2012

Kolik

lidí a to hlavně i ve velkých městech bydlí do těchto vzdáleností od ustředny a muže tedy tuto vychvalovanou službu použít? :-/ Směšné podle mne trochu ne?

hobo
Registrace: 1/2007

Upozorním na jednu velkou nevýhodu : nemůžeš nahrávat na USB. Mužeš využít pouze jejich nabídku nahrávání a to podle toho, jak máš zaplaceno.
Ale zase můžeš přehrávat cokoliv, jakou máš zaplacenou nabídku. Takže manželka dokouká "prostřeno" a pak si hned pustí zpětně ČT1.
Něco za něco. Nevím jak jsem daleko od ústředny, ale děti na internetu a TV normálně jede.

Jimmy

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

O2 vysiela predsa prostrednictvom IPTV, takze akekokolvek pouzitie dvb-c tuneru pre tuto sluzbu je bezpredmetne.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

taky mám nejlepší zkušenosti,jen doufám že jako fotbalový nadšenec nepřijdu od nové sezony o oba digisporty,spekuluje se totiž,že jak spustí ten nový sportovní kanál letos v létě tak je z nabídky vyřadí....

dawis77
Registrace: 9/2011

Osobní

zkušenost Praha zvonkodrát 6 Km od ustředny katastrofa. :-/

hobo

Já mám úplně stejnou zkušenost jako Saťák1, ale zatím mám jenom net. Na tv možná taky časem za tu jejich cenu dojde.

sirda
Registrace: 11/2006

Tu i na jinejch webech se to už několikrát řešilo, myslím, že zazněl údaj cca 2km od ústředny. Takže ono to chce spíše "popátrat jak to vypadá přímo u Vás doma".

hogofogo11
Registrace: 9/2014

S takovým netem šlo uspět tak přes pěti rokama a dneska je to leda k smíchu. Kyslíkáři ať místo hovadin do sportu radši zainvestujou do optickýho vlákna a nabídnou net aspoň na úrovni 100/100, když už ne rovnou gigabit, kterej má na každej lokální vocas na FTTH.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

3,6km od ústředny ADSL a rychlost?? :laughing: :laughing: 4,328 Mbit/s a posílají mi pořád nabídku na tv.Lepší to zde nebude, už několik let mi pořád říkají že se to zlepší,ale kdy?

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

sak to vem rekni jim ze to chces na test a do 14 dnz to muzes klidne vratit asi nema cenu spekulovat jak ti to pojede chce to proste otestovat v realu primo u tebe

tanabe
Registrace: 7/2010

Petr33,
nezlepší, stav je prakticky zakonzervován a investice na výměnu technologie, kabeláží atd. se nekonají.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

test mi dělali už xkrát a z 8stovek co jsem platil už platím 499+300min tlf..

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

RE:O2tv a O2net-zkušeosti?

Zdravím,možná hloupý dotaz,ale zeptám se.Bydlím na vesnici.Jak zjistím jak daleko jsem od ústředny.Popřípadě kde je v obci ústředna.Je nějaká mapa kde se to dá zjistit?Já sice před domem bednu(Telekom)nemám,ale soused jo.Že bych se na něho nějak napíchl,jestli to jde.
Děkuji

bora
Registrace: 10/2009

O2 by mohla byt naprosto bezkonkurencni platfomou,kdyby...Cesky TELECOM investoval miliardy do zemnich praci a kabelizaci,bohuzel ty klasicke pary su neni to prave orechove pro data.Kdyz si polozim otazku:jaka platforma? UPC-internet OK,bohuzel mobilni sluzby v perdeli pane hrabjo,z meritu veci.PODA a nekteri dalsi rovnez mobilni sluzby v KULALAJ.T-mobile a Vodafone opet v perdeli pane hrabjo (pouze mobilni sluzby).O2 pevne i mobilni sluzby = ideal,ovsem potom se zmrvilo,Pepe se rozstonal na malarii a vysypal obsah kralicka do zachoda...Je tedy potreba,aby spanelsti soudruzi pustili jakysik chlup.

hdpe
Registrace: 11/2007

Španělští soudruzi to jaksi již nevlastní.

bretah

Zdar,tak to nevim,diky za opravu.Je fakt,ze nesleduji,kteri soudruzi to principialne zdupali.

hdpe
Registrace: 11/2007

O2net - zkušenosti

Měřeno před chvíli: Download 18,1 Mbit/s, upload 2,6 Mbit/s * vzdálenost od ústředny 6849m, cena 399 Kč/měsíc. Tak nevím zda je to dostačující pro odborníky - pro mne ano. Wi-Fi bylo na hranici 4-5 Mbit/s a ještě podle počasí padalo. Od O2 naprosto bez výpadků, v některých dnech jde rychlost až na 24,5 Mbit/s :-/

mini
Registrace: 7/2009

http://www.internetprovsechny.cz/co-ceka-telekomunikace-v-roce-2015/

bretah

a zde

http://www.internetprovsechny.cz/14-miliard-na-nga-site-velci-operatori-se-snazi-lobbingem-vytlacit-lokalni-isp-z-trhu/

bretah

mini

Může bejt, jseš třeba na páteřním kabelu nebo na optice.
Částečnej souhlas s hdpe ono se to pro...lo počátkem 90tejch let, kdy naši politici "podrželi" telecomu monopol na tydle služby. Ten tak nebyl nucen do nějakých investic, upgrade spočíval zejména v tom co lze vyměnit někde v ústřednách atd, k naší smůle.

hogofogo11
Registrace: 9/2014

upřesnit dodaz je třeba

O2TV funguje všude, záleží jen na tom, na čem a prostřednictvím koho, resp. kde ho koukáš.Nefunguje pouze za hranicemi ČR. Všude v ČR ho přes mobil nebo tablet resp. PC můžeš sledovat prakticky kdekoliv. Pokud ho chceš koukat přes box, doma, a sledovat i HD, měl bys mít víc než 14Mb, bez HD to funguje i kolem 9 Mb. Pokud rychlost nemáš, musíš si zjistit, zda je na tvé adrese možnost připojení vdsl pak to jde vždycky. Stačí tedy jen napsat svou adresu v odkazu dostupnost na stránkách internetu o2, vše si změříš hned. Pozor, systém ti neřekne, že vdsl je nebo není u tebe možné využít, to zjistí jen příslušný technik i telefonicky, oni jen kouknou vzdáleně na měřák a do PC.

Kdo je kdo a co je co.

Janik
Registrace: 1/2006

mini

A zvonkodrát pochopitelně nebo jsi opomenul napsat o jaký druh připojení jde a kde. ;)

hobo

Jimmy - nahrávání na USB ?

To nahrávání nejde opravdu nijak vyřešit ?

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra