Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Platba skylink

Zdravím chlapci mám otázečku,
když zaplatím do prvního dubna 2015 serpo na dva roky za starou cenu 899,-Kč pujde mi za tu cenu skylink až do dubna 2017? Nebo se bude muset ten rozdíl do nové ceny 1485,- Kč doplatit?
Dík za vysvětlení

Multifokus + motor

czRossi
Registrace: 7/2006
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57
Odpověď v diskusním vlákně

rychle

zaplať na deset let R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

czRossi

Pro karty s předplaceným SP nebo některým z programových balíčků Skylink na období delší než do 1. 4. 2015 budou nové podmínky účinné až k poslednímu dni předplaceného období. R^

slapet
Registrace: 11/2007

RE: Platba skylink

Zaplat na 20 let, mozno sa to da aj dedit...... :)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

re:liquere,piereepetr

Proč odpovídáte a zbytečně vlákno natahujete?....opravdu nechápu.

Multifokus + motor

czRossi
Registrace: 7/2006

czRossi

já jsem ti odpověděl první,tak co jako natahuji?....opravdu nechápu R^ :laughing: R^

pierrepetr

czRossi

Tady jsi měl číst a nic se natahovat nemuselo.
https://www.parabola.cz/clanky/5490/servisni-poplatek-pro-klienty-skylink-a-cs-link-vyrazne-vzroste/

slapet

@czRossi
Přesně jak píšeš.Pokud zaplatíš do konce března tak jedeš podle stávajícího ceníku.

Takže platí i pro ostatní co mají SP již předplacen třeba až do září.Tak se nové předplatné započítá až do tohoto data dále.

Old Master
Registrace: 1/2005

je to banda smejdu tomu rikaji hd programy k smichu at si vemou priklad z trikoloru za chvili jim to pojd v ultra hd a za jiny peniz

warteam83
Registrace: 2/2015

pierrpetr liguere

Jak zaplatit na deset nebo i dvacet let? Rád se nechám poučit. :bigeyes:

Janmaa
Registrace: 1/2015

pošli

mi 50usd a pripojim te na full na cely rok a s kartou mužeš škrabat snih :laughing: vykopali si hrob šmejdi --- ;P

WADER
Registrace: 12/2009

jo a

a než mne ten ritkolez shitlinku admin šoupne zase do bane posledni kartu co my leži v šupliku pošlu zdarma klukum ven .oni už budou vedet co sni na serveru .. :8)

WADER

WADER

souhlas,u mě o pár míň,oni to snad podporujou,nakonec sdílečka nejlevnější příjem těch šmejdů R^ :laughing: R^

pierrepetr

akurat ji balim neni registrovana na mne ,takže občansky /pravne vše ok :laughing: zitra odesilam smer španelsko -- mnejte se kluci :8)

WADER

WADER

taky jich tady mám asi deset kousků,dobrej nápad,na ukrajinu,jako humanitární pomoc R^ :laughing: R^

pierrepetr

warteam83

Jaký Ultra HD? Na ruských neplacených programech taky vysílají filmy ve formátu 4:3 nebo upscale 16:9, stejně jako u nás. A celý večer jim tam pouští politiku.

toothpick
Registrace: 11/2014

to Janmaa:
Sice to od pierrepetra byla asi nadsázka, ale klidně! Pošleš 2+2+2+2+2roky SP a on se ti načte o 10 let vpřed?! Fakt to uděláš :O

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

To se nemusí vyplatit, protože za rok tě třeba přejede vlak :D

toothpick
Registrace: 11/2014

Kde se opaluje a mne si ruce jak se mu zvyší plat.Myslím p.Glisnika.Stat by měl zakazat zahraničním podnikavcum pusobit v ČR.

miku
Registrace: 10/2007

jdu od souseda zase se mu restartnul ten ich shitlink črep pomohlo je tvrde odpojeni od site --- zapnul sem eurosport2 hd a hruuza ;P tohle je hd?? ;P ;P

WADER

a proč se na ně už nevykašlete?

já jsem to přestal platit v době, kdy po mně chtěli zvýšit na 33 Kč/měs. Nevěřil jsem tomu, že by tato částka mohla být konečná no a měl jsem pravdu! Už chtějí šmejdi 55 Kč. No a přátelé, domníváte se, že je to konečná suma? Nikoliv. A teď se zkuste zamyslet. Opravdu se bez tohoto vysílání neobejdete? Jeho technická kvalita není nic moc, musí se do nějakého pásma nacpat co nejvíc programů, v jaké to bude kvalitě není pro Skyling rozhodující.A většinu těchto programu můžete přijímt z pozemního vysílání - zdarma. Ne, že by požadovaná suma byla pro mně likvidační ale nehodlám tuto zlodějnu prostě podporovat.

zoufalec

zoufalec

Presne,vykašľať sa na to a nie vymýšľať,ako to zaplatiť na x rokov dopredu...

kappybar7
Registrace: 12/2014

pripojit se na net ! hromadne jine na ty (nevhodné slovo)y snad ani nezafunguje --- a co pak adminku bane je plna že tam ješte zase nesedim ?? už mam zbaleno :laughing: :laughing:

WADER

Neni to tak zase jednoduche ...(že se na ně nevs...),ja jsem se přestěhoval z Ostravy a tady neni možné přijímat terist...tak co s tím ?? Jedina možnost přes sat.... a je vymalovano!!!! Tyka se to zhruba 300 rodin +- :laughing: :bomb: :fuming:

VU+ZERO,Tv PHILIPS 40US6809/12 a Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310

kos
Registrace: 12/2005

@kos ... Ono v budoucnu se bude stejne pozadovat poplatek i za terestricke vysilani.

JardaD
Registrace: 7/2011

Tak som to našiel

na z*ve.sk-max.na 4 roky...
"Infolinka operátora pre náš portál potvrdila, že je možné v pôvodnej cene uhradiť až dva dvojročné poplatky a využívať službu za pôvodnú cenu až po obdobie štyroch rokov. Spolu ušetríte až 38,20 eura. Zároveň sa vyhnete na najbližšie štyri roky prípadnému ďalšiemu zdraženiu u operátora."

kappybar7
Registrace: 12/2014
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra