![]() |
|
Platba skylinkZdravím chlapci mám otázečku,když zaplatím do prvního dubna 2015 serpo na dva roky za starou cenu 899,-Kč pujde mi za tu cenu skylink až do dubna 2017? Nebo se bude muset ten rozdíl do nové ceny 1485,- Kč doplatit? Dík za vysvětlení Multifokus + motor
|
czRossi
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 184 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
rychlezaplať na deset let![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
czRossiPro karty s předplaceným SP nebo některým z programových balíčků Skylink na období delší než do 1. 4. 2015 budou nové podmínky účinné až k poslednímu dni předplaceného období.![]() |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: Platba skylinkZaplat na 20 let, mozno sa to da aj dedit......![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
re:liquere,piereepetrProč odpovídáte a zbytečně vlákno natahujete?....opravdu nechápu.Multifokus + motor
|
czRossi
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 184 |
![]() |
|
czRossijá jsem ti odpověděl první,tak co jako natahuji?....opravdu nechápu![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
czRossiTady jsi měl číst a nic se natahovat nemuselo.https://www.parabola.cz/clanky/5490/servisni-poplatek-pro-klienty-skylink-a-cs-link-vyrazne-vzroste/ |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: Platba skylink@czRossiPřesně jak píšeš.Pokud zaplatíš do konce března tak jedeš podle stávajícího ceníku. Takže platí i pro ostatní co mají SP již předplacen třeba až do září.Tak se nové předplatné započítá až do tohoto data dále. |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
RE: Platba skylinkje to banda smejdu tomu rikaji hd programy k smichu at si vemou priklad z trikoloru za chvili jim to pojd v ultra hd a za jiny peniz |
warteam83
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
pierrpetr liguereJak zaplatit na deset nebo i dvacet let? Rád se nechám poučit.![]() |
Janmaa
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 72 |
![]() |
|
pošlimi 50usd a pripojim te na full na cely rok a s kartou mužeš škrabat snih![]() ![]() |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
jo aa než mne ten ritkolez shitlinku admin šoupne zase do bane posledni kartu co my leži v šupliku pošlu zdarma klukum ven .oni už budou vedet co sni na serveru ..![]() |
WADER
![]() |
|
WADERsouhlas,u mě o pár míň,oni to snad podporujou,nakonec sdílečka nejlevnější příjem těch šmejdů![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Platba skylinkakurat ji balim neni registrovana na mne ,takže občansky /pravne vše ok![]() ![]() |
WADER
![]() |
|
WADERtaky jich tady mám asi deset kousků,dobrej nápad,na ukrajinu,jako humanitární pomoc![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
warteam83Jaký Ultra HD? Na ruských neplacených programech taky vysílají filmy ve formátu 4:3 nebo upscale 16:9, stejně jako u nás. A celý večer jim tam pouští politiku. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: Platba skylinkto Janmaa:Sice to od pierrepetra byla asi nadsázka, ale klidně! Pošleš 2+2+2+2+2roky SP a on se ti načte o 10 let vpřed?! Fakt to uděláš ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Platba skylinkTo se nemusí vyplatit, protože za rok tě třeba přejede vlak :D |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: Platba skylinkKde se opaluje a mne si ruce jak se mu zvyší plat.Myslím p.Glisnika.Stat by měl zakazat zahraničním podnikavcum pusobit v ČR. |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: Platba skylinkjdu od souseda zase se mu restartnul ten ich shitlink črep pomohlo je tvrde odpojeni od site --- zapnul sem eurosport2 hd a hruuza![]() ![]() ![]() |
WADER
![]() |
|
a proč se na ně už nevykašlete?já jsem to přestal platit v době, kdy po mně chtěli zvýšit na 33 Kč/měs. Nevěřil jsem tomu, že by tato částka mohla být konečná no a měl jsem pravdu! Už chtějí šmejdi 55 Kč. No a přátelé, domníváte se, že je to konečná suma? Nikoliv. A teď se zkuste zamyslet. Opravdu se bez tohoto vysílání neobejdete? Jeho technická kvalita není nic moc, musí se do nějakého pásma nacpat co nejvíc programů, v jaké to bude kvalitě není pro Skyling rozhodující.A většinu těchto programu můžete přijímt z pozemního vysílání - zdarma. Ne, že by požadovaná suma byla pro mně likvidační ale nehodlám tuto zlodějnu prostě podporovat. |
zoufalec
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
zoufalecPresne,vykašľať sa na to a nie vymýšľať,ako to zaplatiť na x rokov dopredu... |
kappybar7
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 514 |
![]() |
|
RE: Platba skylinkpripojit se na net ! hromadne jine na ty (nevhodné slovo)y snad ani nezafunguje --- a co pak adminku bane je plna že tam ješte zase nesedim ?? už mam zbaleno![]() ![]() |
WADER
![]() |
|
RE: Platba skylinkNeni to tak zase jednoduche ...(že se na ně nevs...),ja jsem se přestěhoval z Ostravy a tady neni možné přijímat terist...tak co s tím ?? Jedina možnost přes sat.... a je vymalovano!!!! Tyka se to zhruba 300 rodin +-![]() ![]() ![]() VU+ZERO,Tv PHILIPS 40US6809/12 a Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310
|
kos
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 983 |
![]() |
|
RE: Platba skylink@kos ... Ono v budoucnu se bude stejne pozadovat poplatek i za terestricke vysilani. |
JardaD
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 240 |
![]() |
|
Tak som to našielna z*ve.sk-max.na 4 roky..."Infolinka operátora pre náš portál potvrdila, že je možné v pôvodnej cene uhradiť až dva dvojročné poplatky a využívať službu za pôvodnú cenu až po obdobie štyroch rokov. Spolu ušetríte až 38,20 eura. Zároveň sa vyhnete na najbližšie štyri roky prípadnému ďalšiemu zdraženiu u operátora." |
kappybar7
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 514 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
![]() |