Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

satsklep - reflesh karty

Nemáte někdo přehled, na koho je nejlepší se obrátit v satsklepu pro reflesh karty ? Dříve to byla Aneta Barzyk, ale ta už tam myslím nepracuje.

lapom
Registrace: 9/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: satsklep - reflesh karty

čau Ladislave,
máš to v kontaktech, jinak v kompetenci to má Rafal tak jako mnoho let předtím :)

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Čau, kontakty samozřejmě znám, ale Rafalovi jsem psal včera večer a zatím se nic neděje a ani neodpověděl. A co ty, doufám, že jsi v pohodě ?

lapom

Tak zkus obeslat všechny prodejce nebo tam zavolej, u mě setrvalý stav.

gunter

To už jsem udélal asi před hodinou (Kania, Górny) a zatím se nic neděje. Asi dneska nefungujou, státní svátek snad Poláci nemají ? Možná mají polední pauzu, počkám, snad se chytí.

lapom

pak jedině zavolej,
státní svátek není.

gunter

Máš pravdu, asi budu muset. Karle, je nějaká legální možnost získat Polsat sport a Polsat sport extra ?

lapom

Není potřebuješ polský pesel, před 5-6lety se to dalo pořešit osobně v prodejně, zaplatit např. na 1rok "z góry" jaká je situace nyní nevím. Dlouho jsem tam nebyl. Ale pro Poláky obecně problémeme skoro nic není, chce to především osobní jednání nebo známost. Já např. koukám občas na holandskou fotbalovou ligu na PolsatSportNews a je to docela zajímavé.
Utíkám, měj se ať Ti to dopadne dobře.

gunter

za 3 roky použivani a vlastneni asi 5 prepaid karet sem ani jednou nepotreboval refresh ! takove (nevhodné slovo) potrebuješ jenom u shitlinku ;P zapiy chodi korektne a stabylne vždy na 2 mesice dopredu ! neco maš blbe ! nebo maš v boxu zasunuty lan !nektere procesory blokuji emm pri aktivnom lan, než budeš nekeho otravovat na polske strane skontroluj si nastaveni a dobu vypršeni prepaid karty tohle neni shitlink ;P tohle je CANAL+ R^

WADER
Registrace: 12/2009

Satsklep dnes normálně funguje a ten reflesh karty Ti určitě provedou,aspoň mi kdykoliv na e-mail zařídili. R^

januvia
Registrace: 4/2013

lapom

Mrkni na cardsplitter.pl tam nabízí prepaid Cyfrowy Polsat, různé balíčky, takže máš možnost se dostat k Polsatu Sport i Extra.Ceny jsou vcelku dobré.

Antonio20
Registrace: 1/2009

to Wader

tak mě za tři roky nepřišly zápisy ani jednou. Vždy až po mailu do satsklepu. Ale vždy mi do několika hodin vyhověli. Přijímač Vantage HD 1100. Jen poznámka: od skylinku bez problémů ;)

tnt
Registrace: 1/2006

RE: WADER + Antonio20

RE: WADER
To vím taky, že je něco blbě, ale od Cyfry mám 4 kartu a vždycky max.spokojenost. Minulá mi skončila k 31.lednu. Ale problémy jsou od toho, aby se řešily ...
RE: Antonio20
Díky za tip, mrknu na to a uvidím.

lapom

problem jednoduše neni zapneš test kanal na hotbirdu a počkaš na zapis tohle je opravdu jina platforma a jiny pristup než shitlink ;P -- 9 let sem nebyl v kostole dneska si tam zajdu kvuli kolegovi --- RIP KARLE -- :(

WADER
Registrace: 12/2009

Tak Rafal se mi ozval až v pátek odpoledne a chtěl přeladit na TVP1 SD a zaczekat 2-3 hodiny, to ještě nezabralo, ale dnes ráno už to šlape. Tzn. trvalo to o hodně víc hodin a přes noc se to chytlo. Ještě bonbónek na závěr, Rafal mi ještě napsal v sobotu ráno sám od sebe a ptal se "czy karta juz dziala?". Tomu tedy říkám služby !

lapom

Jo služby na satsklepu jsou super.Před pár lety jsem měl taky problém se zápisy a vše vyřešil jeden email a zase bylo vše ok.Koukal jsi na ten cardsplitter?

Antonio20

RE: Antonio20

Jo, díval, ale zatím jsem se nerozhodl. Teď jsem navíc investoval do nové karty NC+ a všechny programy z nabídky Polsatu mám, samozřejmě kromě těch dvou (Polsat sport a Polsat sport extra). Asi zatím do toho nepůjdu, i když ta holandská liga mě mrzí. Je to jediná z těch TOP, kterou nemám (jeden zápas na Skylinku nepočítám a to ještě ani není každý víkend). Škoda, že už Eredivisie nedávají Turci. Jinak ještě jednou díky za upozornění, ten web jsem neznal.

lapom

Mě někdo odsud poradil tu stránku, a když to porovnám se satsklepem tak mají asi nepatrně lepší ceny.Škoda, že nemůžu mít satelit, majitel je proti, musím si vystačit s kabelovkou a streamy na netu.

Antonio20

Jedině se přestěhovat jinam nebo druhá možnost, zainvestovat a koupit to od majitele sám ...

lapom

Já si pár roků počkám a pak půjdu do svýho a už mi nikdo nebude do koníčku mluvit.Teď aspoň šetřím.

Antonio20

Jasně, tak ať ti to vyjde.

lapom

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra