Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Zpoplatnění DVB-T

Neustále slyším u jednoho nejmenovaného prodejce řeči že pozemní vysílání bude v budoucnu zpoplatněno. Že prý se ještě budem divit. Co je na tom pravdy?

grandfira
Registrace: 8/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43
Odpověď v diskusním vlákně

Geroni

To nebylo finále! Posledni zápas jsme hráli s Kanadou(5:3), poslední gól dával Lála do prázdné klece. Šejba hattrick.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

DVB upřesnění

Možná jsem se blbě vyjádřil. Jsem ročník 68 a jako děcko když jsem přišel ze školy, tak by mě nenapadlo pustit televizi, protože v ní nic zajímavého nedávali. Televizi jsme doma zapínali večer na zprávy, pak byl nějaký seriál, či film. Když byla premiéra nějakého nového seriálu, tak u TV seděl celý národ. Pro děcka bylo něco v sobotu a v neděli dopoledne. Dnes je hafo kanálů, ale obsah je katastrofa. Sice když přijdu z práce tak ze zvyku pustím TV, ale pokud si nepustím něco nahraného, tak bych se zase neměl na co dívat. Výhoda dnešní doby je možnost záznamu. Nahraju si 10 pořadů a je tu šance, že na jeden se dá dívat ( a bez reklam )

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012

RE: Zpoplatnění DVB-T

Moja otazka nebola na platby ale analogia na sk..k . Plustelku poznam, to nemusis vysvetlovat, nieco ide free,na nieco treba mat ten modul a za nieco treba platit tych 5.99€ . Ked bude T2 bude debata obdobna ako teraz o serpo, lebo co je to cena " ako bude treba" ? Kto urci to treba? Je to hra, nalakame ludi a potom prask hvezdepruhovany poplatok a mas demokraticky na vyber, ako vzdy. Podobny vyber mali ah ti ktorym dali na stol pistol s jednym nabojom, mali na vyber ? Mali.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

geronimoh

V roce 1985 jsme vyhrali nad SSSR 3:2

Standa22
Registrace: 3/2009

omyl

Spletl jsem si to s rokem 1987

Standa22

Na Dvbt2 bude potřeba pořídit přijímač a ten bude osazen slotem pro kartu. Dále se jedná o HEVC264 a HEVC265 Pravděpodobně se přejde na to HEVC265.Ten kdo má sat combo s DVBT2 což je můj případ tak ho může vyhodit.Večer mi zdechla karta Irdeto ice měla jet ještě rok platil jsem ser popl.na 2 roky 800kč a nejde a bez varování.Doplácet nebudu.

koax
Registrace: 2/2008

liker

tak sa do buducna vyjadruj jasne...ak mas na mysli skylink, tak v porovnani s plustelkou je zrejme ze dvbt sd plustelka je vyhodnejsia pre tych ktori ju mozu prijimat...obdobne to bude aj s platenou dvb-t2 v HD na svk.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

@liquere: nikoli pistoli s jedním nábojem ale revolver. Blbostí píšeš víc, s těmi ovšem nehnu.

knawi
Registrace: 3/2007

Vysledok je rovnaky, blbosti mozes vyvratit, ak nie su pravda. :8)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

@geronimoh

Tak v roce 1985 jsme vyhrály opravdu 2:1 a tím pádem byli Mistři světa R^
29. dubna 1985 (17:00) - Praha (Sportovní hala ČSTV)
Branky: 6:10 Růžička (Uvíra), 11:27 Pašek (Šejba) - 45:33 Chomutov (Makarov).
Pak porazili hatrikem Jirky Sejby Kanadu 5:3 a bylo vymalováno

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

DVB-T2 bude zpoplatněné, o tom žádná.

Martin79

Bohužel v nešem státě velké spolešnosti toho moc neplatí a taky nerady investují do infrastruktury.
A majitelé televeziních stanic už vůbec né,spokojí se s DVB-T, který už tak byl velkou zátěží pro peněženky.Na základě zákona kdy bylo nařízeno ukončit analogové vysílaní.Jinak by jistá stanice ještě v roce 2017 vysílala za takřka nulové náklady.

DVB-T2 už mohlo být spuštěno letos ale zákonodárci to posunuli až na rok 2020.Z odůvodněním že musí dojít k přirozrné výměně tunerů s normou T2 u koncových uživatelů.Také rovněž že jsou momentálně drahé a nedávno většina domácností výměnila příjmače za DVB-T.No,zkrátka klasický kecy v kleci. Rv

Ano,zasvědcení v oblasti ví o čem je řeč.
Tudíž šíření sat.signálu v našich končinách je něco zapovězeného.
Stačí se podívat vedle k sousedům jak posledních 20let plně využívají satelitního prostředí pro koncové uživatele na své náklady!
Např.BBC UK,ProSieben DE a RTL GmbH

Old Master
Registrace: 1/2005

projekt

DVB-T2 bude na SVK podla market. manazera towercomu m.š. spusteny na buduci rok. prehlasenie bolo 28.11.2014. takze tento rok na na svk DVB-T2 realitou? snad vsetko vyjde, podla australskych not?

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

no, stojí to za prd

Zrovna včera jsem se chtěl čučet na reklamy a ti (sprosté slovo) mi do toho jebli film...

croco
Registrace: 4/2007

Dvbt2 tunery uz mely televize pred 2 lety (tedy modelovy rocnik 2013), pokud se nepletu...

Hollys

to Hollys

timto bych vyloucil problem LNB a kabelu k multiprepinaci, zbyva tedy samotny multiprepinac, konektory, kabel k uc. zasuvce, uc. zasuvka, kabel k prijimaci (nektery prvek pusobi jako odladovac na inkriminovanych kmitoctech). Pokud by to zpusobovalo ruseni od 11Ghz pojitek, tak by meli problemy i ostatni ucastnici a dle toho, co jsi uvedl nenastal by pokles urovne na tech kmitoctech.

kaos
Registrace: 2/2009

pardon, ten muj predesly prispevek patril samozrejme k jinemu vlaknu

kaos
Registrace: 2/2009

Obavam se, ze tyto kmitocty nikdo z ucastniku neladi, dokonce se obavam, ze nebude schopen ani na pozadani je proladit, no uvidime (vyzkouset vymenit kabel, nepomuze-li, vyzkouset prijimac na jine sajte).

Hollys
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra