![]() |
|
Příjem DVBTI já jsem ukončil služby navždy bez poplatku a tak jsem se chtěl poptat zda někdo zkoušel DVBT ze Slovenska na Ostravsku.Už se něco psalo o Žilině - kanál 68. U mě zatím nula. Tady bude asi problém Beskydy. |
Displej
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 449 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: Příjem DVBT@Lojza - dík za poznatky - a co antenní systém? |
Displej
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 449 |
![]() |
|
@DisplejNo doufám, že neporušuji bod 8) - budou tolerovány pouze tyto odkazy (url): odkaz na uložený soubor uživatelem (obrázek, dokument) - když, tak to admine smázni; takže jen malé obrázky mnou focené STA:http://am.euweb.cz/images/sat/5713m.jpg http://am.euweb.cz/images/sat/5714m.jpg |
Lojza3
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
Gunteromlouvám se ,moc rychlá ruka-pomalý mozek,je to 52,ale s tou 32-zkoušel jsem dávno tomu i síto/polské/s terozem a ani ťuk,u holky ve 12patráku taky nic,správce tvrdí ,že to je tak slabe,že se nevyplatí do toho investovát,o te bu 119 to vím-mám ji čistě na poláky pro 2tv!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
@Lojza3Oči mi už neslúžia, ale na fotke nevidím žiadnu anténu vo vertikále (možno je to rozlíšením fotky) na SK Mux-y z Krížavy. Preto možno máte nestabilný signál... Pri diaľkovom príjme dochádza aj k depolarizácii signálu, ale nebudem tu špekulovať... A prečo nechytáš Krížavu na 35k a V.Javorinu? Závisí to od možnosti príjmu u Teba a aj od nastavenia Avantu. :) |
profak
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
RE: Příjem DVBTTy obrázky jsou k ničemu a hlavně laikovi nic neřeknou.Anténu ve vertikálu tam nenafotil, to je pravda asi je na jiném místě stožáru. Ty antény "H" antény jsou na Ostravu a asi Wislu (možná Katowice). Výpadky na k.32 zřejmě souvisí s odrazy a echem, které se v části Ov-Poruby vyskytuje. Jednak se signál z Krížavy odráží od Lysou Horu, ale hlavně je degradován kvůli SFN s Čadcou. Podobná situace je i na k.52. Jinak k.35 má hodnoty excelentní. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
@spykoTo že to někdo zkoušel zachytit na 1 typ antény a bez měřáku neznamená, že tam signál není.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
RE: Příjem DVBTA víš že to tak může bejt,mám takovou uzkou cestu mezi věžákama,kolem ani tuk,ale prubnu to áž koupím velké české,v březnu se musím rozhodnout s šitlingem,drahá polovička není nadšená,že ji zmizne polovina slováků!![]() ![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
@spykoNekupuj nic na sklad, antény i potřebný kanálový zesilovač mám skladem, ale chtělo by to spíše zkoušet na střeše.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
spykodrahá polovička není nadšená,že ji zmizne polovina slováků!Podobný případ, koukám že ty ženské jsou všude stejné. ![]() Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Příjem DVBTTěch případů bude určitě více ,neb zvěstovala tu zprávu švagrové a sestře-a nenechali mě ani dospat,a ja chtěl dát šitlingu poslední ránu z milosti,ale vypadá to na minim.2r.provozu-na víc to nedám,babizny!!!![]() ![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
@profakOmlouvám se, zapomněl jsem připsat, že ta fotka je starší (nic jiného jsem neměl po ruce) a ta horní anténa je samozřejmě otočená o 90 stupňů pro příjem ve Vertikálu. Já jsem jen účastník STA - montovala odborná firma z O-Poruby! Máme tuto STA pro 10 vchodů, každý 18 bytů. Nejsem původní nájemník, ale rozvody jsou asi původní z 70-tých let (5.obvod). |
Lojza3
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 27 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |