Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Servisní poplatek

Mám zaplacený SP do 29.06.2016. Rád bych ho prodloužil od 2 roky za stávající cenu. Problém je že po zadání objednávky je "platnost od" dnešní datum 16.02.2015 a nejde to změnit (u placených balíčků to jde). Prodlouží se mi SP do 29.06.2018 nebo 16.02.2017?

aw10
Registrace: 9/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Servisní poplatek

Preboha, to je vážne tak zložité pozrieť sa na stránky o platbách SERPO... ? Predsa keď máš zaplatený SP do 29.06.2016, tak ti aj vtedy skončí a dnešný dátum je len deň platby dvojročného obdobia, ktoré začína plynúť po skončení terajšieho predplateného SP. To skončí 29.06.2018 prípadne neskôr, posunutie o vybraný platený balíček, ak si ho objednáš. ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

aw10, je to tak jak pise Maneto. Nemusis mit obavy, ze se ti termin, který uz mas predplaceny zkrati.

HYPER
Registrace: 11/2010

Já měl SP zaplacen dp 12.6.2015 a poslal jsem už teď a mám to do 12.6.2016

pantik
Registrace: 8/2014

Jde o to, jestli měl aw10 opravdu zaplacenej servisní poplatek, anebo to bylo jenom jako součást karty (třeba výměny), na který byla nějaká platnost servisního poplatku. Pokud to první, tak se to počítá až od skončení, ale pokud to druhý, tak se to bude počítat opravdu od dnešního data.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Zaujimava tema :))) Aby sa situacia objasnila aj pre inych, bolo by fajn, keby aw10 a pantik presne definovali, ze ci predlzovali SP, ktory bol sucasnotu karty alebo predlzovali uz standardne zaplateny SP. Teda, aby sa potvrdili slova PoldaS ;)

Traky
Registrace: 8/2013

Prodloužil jsem serpo minulý týden. Původní platnost byla do 2/9/2015 a normálně se to posunulo na 2/9/2017.

namtas
Registrace: 5/2006

Tiež mi to nie je jasné, lebo vrámci výmena karty mám SP do januára 2016, ale keď idem zaplatiť, tak sa to tvári, ako by to malo byť platiť ihneď. Ani by som som si taký istý nebol, či tam nevznikne duplicita. Pri balíčkoch to funguje korektne. Je to dobrá otázka! Redakcia by sa mala opýtať. aw10 ja byť na tvojom mieste, ešte by som neplatil. Stále čas, na tento problém narazí viac ľudí.

chance2
Registrace: 2/2014

pre PoldaS

Našiel si to niekde? Lebo to čo píšeš, by bola zlodejina od Skylink. Nie, že by to bolo niečo nezvyčajné, už si zvykáme na praktiky Skylinku, ale raz ten poplatok bol niekde zaplatený aj pri výmene karty väčšinou s balíčkom. Ja to chcem tiež predlžiť, ale mám výmenu aj s balíčkom mini. Tak ako to predĺžim?

chance2

chance2

A proč by se měla zeptat redakce? On tu není nikdo, kdo by dokázal ten dotaz na zákaznické centru položit?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

joscer

Lebo na tento problém narazí ďalších x-tisíc ľudí. Mal by byť o tom krátky článok, ako sa budú správať karty po výmene a zaplatení SP. Chceš tu mať tisíc krát otvorené vlákno s rovnakými otázkami?

chance2

joscer

A ešte možno preto, lebo redakciu tak ľahko neodjebú ako koncáka zákazníka odpoveďou: neevidujeme žiaden problém a malo by to fungovať korektne.

chance2

Ohledně serpa mě taky není jasná jedna věc a to,když si platím serpo ze sipa a budu chtít si zaplatit na měsíc balíček tak to serpo budu platit dvakrát?Jednou přes sipo a jednou balíčkem.Chápu třeba situaci když si zaplatím začátkem měsíce tak tu platbu ze sipa snad nebudou požadovat ale pokud zaplatím balíček od půlky měsíce tak to nevím jak je to, zaplatím sipem 27kč a druhý měsíc taky 27kč?

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

Jarous, pri balickoch to je jasne, dnom aktivacie balicka Ti plati SP v balicku a cas konca platnosti povodneho SP sa Ti posunie o cas platnosti balicka ;)

Traky
Registrace: 8/2013

chance2@ Už se to tady řešilo opakovaně. A taky v souvislosti s tím, že někdo měl vyměněnou kartu se zaplaceným serpo, v průběhu doby si zaplatil balík programů, ale to serpo se mu neposunulo. Prostě pokud je serpo jenom jako součást výměny, tak tam běží fixně ten rok nebo dva bez ohledu na to, co na kartě objednáš jinýho.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Jarous

A proč to nevyzkoušíš?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Nemohu vyzkoušet protože jsem zatím platil jen balíčky a pokud jsem neměl balíček tak jsem koukal na pozemák.Nyní zvažuji teprve přejít na sipo.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

Tu ešte niekto veri Skylinku ? Ste nepoučiteľní !!!

marek66
Registrace: 6/2006

už se to probíralo

moc x,platí fyzicky zaplacené serpo keš,odklad není platba R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra