![]() |
|
Food Network HD a Flexi-7: Jak na to?Jak mám vybrat Food Network HD do balíčku Flexi-7, když není v seznamu na zona.skylink.cz? Všechny rady jsou vítány :) |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
RE: Food Network HD a Flexi-7: Jak na to?co ti rekli na lince Skylinku, Vorti? |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 976 |
![]() |
|
RE: Food Network HD a Flexi-7: Jak na to?Pokud tam není v seznamu tak zkus zavolat na hotline SL tam ti určitě poradí,ty slečny co berou telefony![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 779 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Food Network HD a Flexi-7: Jak na to?No vážně tam není. Koukni:http://s14.postimg.org/3ta9ya51t/scrinsk.jpg |
toothpick
![]() |
|
RE: Food Network HD a Flexi-7: Jak na to?No vazne tam zavolej nebo napis. |
zzz
![]() |
|
RE: Food Network HD a Flexi-7: Jak na to?http://www.skylink.cz/kontakty-16.html |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 292 |
![]() |
|
vyber na ofiko webeskylinku...konfigurator ponuky - food netwwork hd.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Food Network HD a Flexi-7: Jak na to?Ale já nechci doporučit balíček :) Já chci výměnu SD verze, kterou mám předplacenou, za novou HD verzi. Podle mě vůbec nepočítali s tím, že to bude někdo sledovat, když to není česky. |
toothpick
![]() |
|
po lopateofiko web skylinku, skylink nabidka, konfigurator nabidky, food network hdRakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
jednoduchoz balicku flexi7 das sd verziu vynat a hd verziu vlozit. kedysi som to robil bez problemov. akurat gratis vymena len raz mesacne, inak zaplat...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Food Network HD a Flexi-7: Jak na to?Po lopatě:Já nechci vytvářet novou objednávku. Balíček Flexi mám zaplacený. Potřebuju změnit zvolené programy. |
toothpick
![]() |
|
RE: Food Network HD a Flexi-7: Jak na to?http://www.skylink.cz/kontakty-16.html |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 292 |
![]() |
|
z nazvu temya textu temy vobec nieje jasne ze to chces iba vymenit. z tvojej temy vyplyva ako keby skylink vobec hd verziu neponukal...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Food Network HD a Flexi-7: Jak na to?Já jsem totiž vůbec netušil, že pro nové předplatile Flexi je to možné a pro staré to možné není.To je mimo moje chápání :D Kapišto? |
toothpick
![]() |
|
RE: Food Network HD a Flexi-7: Jak na to?co ti rekli na lince? Uz jsi to mohl mit davno vyresene, za tech 50 minut, co se tady snazis ziskat radu. |
zzz
![]() |
|
RE: Food Network HD a Flexi-7: Jak na to?To není můj problém, to je problém víc lidí. Já pochybuju, že to někomu jinému tu výměnu nabízí.http://s14.postimg.org/3ta9ya51t/scrinsk.jpg |
toothpick
![]() |
|
RE: Food Network HD a Flexi-7: Jak na to?Kdo má ve Flexi 7 Food Network SD tak mu musí hrát i Food Network HD |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
vortikua kto ma vediet o co ti kraca, ked nielen z temy ale aj tvojich dalsich doplnujucich informacii v diskusii sa stale meni podstata tvojho fiktivneho problemu...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
petrpupaTo je nesmysl. To máš jako Nova Sport. Buď platíš jednu verzi nebo druhou. Nelogické, ale vždycky to tak bylo. |
toothpick
![]() |
|
RE: Food Network HD a Flexi-7: Jak na to?Predpokladam, ze ti lide, kteri maji stejny problem, zavolali nebo napsali na linku Skylinku a uz maji po problemu. Misto reseni tady, protoze to vypada, ze tady nikdo takovy problem nema, kdyz ti neni schopen nikdo poradit. |
zzz
![]() |
|
no saknech tu napise niekdo dalsi, kto ma podobny problem ako zadavatel temy...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Food Network HD a Flexi-7: Jak na to?To ještě neznamená, že když se nikdo neozve, tak že ten problém s výměnou programů ve Flexi nikdo nemá :DTo je jako kdybys napsal: Nevěřím. Ať se ozve někdo, kdo má ploché nohy. |
toothpick
![]() |
|
RE: Food Network HD a Flexi-7: Jak na to?co sem motas ploche nohy. Mas technicky problem se sluzbou Skylink, chces, abych ti na Skylink napsal a problem za tebe vyresil? |
zzz
![]() |
|
RE: Food Network HD a Flexi-7: Jak na to?Nemám technický problém. Všechno funguje jak má. Jenom na webu chybí při výměně Flexi programů volba "Food Network HD". To není technický problém :D |
toothpick
![]() |
|
RE: Food Network HD a Flexi-7: Jak na to?ok, je tam proste nejaky problem, chces, abych tam napsal a vyresil to? |
zzz
![]() |
|
@zzzon ako vzdy potrebuje na seba uputat pozornost. nie vyriesit tzv. fiktivny problem. je to proste on. s nohami som sa![]() ![]() ![]() Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
![]() |