, sekce: Skylink |
|
sky link a jejich chuť tvrdě vydělávat"""Vaši dekódovací kartu můžete stále znovu aktivovat uhrazením Servisního poplatku nebo předplacením libovolného základního nebo prémiového balíčku z nabídky Skylink, a to nejpozději do 20.3.2015. V opačném případě bude tato karta v uvedeném termínu trvale deaktivována.""""Toto mi napsali na kartu,kterou už 2 roky nepoužívám a ani ji nechci, to je snad drzost::::: stejně koukám na vše tak ať dají pokoj!!!!!! vydřiduši,,,, Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
| Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 113 | |
|
|
díky za info,které již dávno zná každý majitel karty |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 496 |
|
|
heryved ti to jaromir vysvetlil...peniaze si musia zaslužiť....a robia to ako politici: klamu ,podvadzaju,okradaju....a ked si dobre čital : Budu ešte viacZbytočne sa rozčuluješ |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 978 |
|
|
pierrepetrnevím proč reaguješ zde diskuze jsou pod články ,to by jsi mohl za ty roky co jsi zde přihlášený vědět....doufám že mi zase zařídíš nějaké ovoce jako minule při diskuzi s Tebou ale mě je to jedno jsem normální dospělý člověk nezávislý na nějakých internetových forech |
sat amatér
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 349 |
|
|
sat amatérpředně reaguji tam,kde bylo založeno vlákno,tu poznámku jsi měl adresovat herymu,jako zakladateli,já ovoce nemohu zařizovat,na to jsou admini,ovoce si zařizuje každý sám |
pierrepetr
|
|
pierrepetrvšichni ví jak je to zde s tebou,pokud mi dal ovoce nějaký admin tak měl bloknout téma a upozornit mě na nevhodné chování!!! Nebyl jsem zde asi pět roků přežil jsem to takže mě nerozhodíš a jsi pro mě naprostá 0 |
sat amatér
|
|
sat amatérsouhlasím, i já mám tyto zkušenosti!!!! píše do každého vlákna i čemu nerozumí. A stále to nepochoil,že je úplně na nic.!!!Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
|
|
sat amater bez urážekasi se musíš nudit,že tady řešíš krávoviny,na blacklistu jsem byl mockrát a taky nikdo nebloknul závadné příspěvky,možná to tak bývalo před pěti lety a já jsem na toto upozornil redakci v tématu po změně grafiky nedávno,laskavě si přečti odpověď redakce a taky pravidla,aby ses nedivil a nepřesouval odpovědnost za své chování na jiného |
pierrepetr
|
|
hery....chápu tvé páteční dýchánky,dovolíš jistě,když na tvé poznámky nebudu reagovat stejným metrem,nechci s tebou trůnit na blacklistu |
pierrepetr
|
|
pierrepetrje zde možné najít spoustu tvých nevhodných příspěvků za poslední tři týdny za které jsi měl být odměněn ovocem,za těch pět let co jsem se nepřihlašoval jsem některé tvoje příspěvky považoval za humorné zpestření,ale poslední dobou to již přeháníš a pod články kde je hlavní důraz na diskuzi nejsou žádné tvoje příspěvky.... |
sat amatér
|
|
sat amatérno škoda,že nejsi admin,to je pro mě pocta,že mě někdo pozoruje,horší,kdyby si mě nikdo nevšiml,máš pravdu,hlavní stránku dost zanedbávám,ale to je myslím věc každého jedince,kde bude psát,mě se líbí tady,máš ještě něco k tématu?,hezky se mě s tebou konverzuje |
pierrepetr
|
|
heryMám 3 karty,ale ako som písal hned ako mi vyprší ich predplatné výpalného o cca rok tak to bude posledné čo kedy odo mňa Skylink videlVU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 734 |
|
|
pierrepetrnapsal jsem ti jen svůj názor jak jsem psal jsi 0 na které mi nezáleží,mrzí mě to že jsem dostal ovoce po 5 letech hned v diskuzi jen s tebou,umíš se hezky vykrucovat,vůbec se nenudím,jsem satelitní amatér,nejsem žádný prodejce satelitů a mám rád férové jednání. |
sat amatér
|
|
sat amatértedy k tématu,tvoje poznámky si beru k srdci,ale nic neslibuji,jen by mě zajímal tvůj názor,proč hery založil toto vlákno,které z mého pohledu pouze už z nadpisu má za úkol opět po sté kopnout do skylinku,pak se nemůže nikdo divit,že admin taková vlákna k ničemu zamyká,navíc se tady vždy nabízí prostor pro OT příspěvky,které mohou vézt k osobním invektivám,úplně zbytečně |
pierrepetr
|
|
pierrepetrOK beru to jako tvoji omluvu a neslibované polepšení.....můj názor na diskuse je jen jeden proč jsou dvoje diskuze,jsem pro zavedení jen jedné diskuse a přístupné pro přečtení pro všechny návštěvníky těchto stránek a pro diskutující jen pro přihlášené.... |
sat amatér
|
|
sat amatérale ono to tak funguje,na hlavní stránce je to diskuze k článkům ,které umístí redakce,tady k tématu,které může vytvořit jakýkoliv registrovaný,jinak to je přesně jak píšeš, "přístupné pro přečtení pro všechny návštěvníky těchto stránek a pro diskutující jen pro přihlášené...." jen jsi zapomněl odpovědět na moji otázku,nic se neděje,já tě nenutím,jen mě to zajímalo |
pierrepetr
|
|
pierrepetrjakou otázku |
sat amatér
|
|
znovu tedy"jen by mě zajímal tvůj názor,proč hery založil toto vlákno,které z mého pohledu pouze už z nadpisu má za úkol opět po sté kopnout do skylinku" |
pierrepetr
|
|
pierrepetrjá heryho neznám a tak ti nemůžu odpovědět proč pije kakao a nepije černou kávu.....,ale diskuse má být jen jedna a přístupná pro všechny návštěvníky stránek....jednu je nutné zrušit but´tuto,nebo tu pod články a uvidíš že bude větší návštěvnost stránek.... |
sat amatér
|
|
pierrepetrNo hery taky občas někomu v dobrém sat. komplet naistaluje i xx let zpět a např. se nakonec stane od dříve klientů hromosvodem pro nový servis. poplatek. Tak si Jarda ulevil i já jsem svůj díl od lidu dostal. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
|
|
sat amatértaky neznám značku krabicáku a znám ho osobně,jen on netuší,já jsem se mu nepředstavil jako pierrepetr |
pierrepetr
|
|
CES.........vítej z5,to byl ranec v citronádě a že si taky myslíš,že jsem tě tam poslal já?,i když netuším jak |
pierrepetr
|
|
pierrepetrpierrepetrto je jen mezi vámi....JÁ bych se spíš zaměřil na satelitní techniku a vylepšení těchto stránek. |
sat amatér
|
|
sat amatértady je drbárna a nic se nezmění ať se snažíš,jak chcešjediná možnost ,jak něco změnit REDAKCE - redakce*parabola.cz upozorňuji,že to funguje |
pierrepetr
|
|
pierrepetrKolego to byla krutá """Bastila""" a tvrdím i diskryminační. Jeden zde NIC o mě napsal " blábol user CES " a já mu odpověděl " ty seš user", na a do háje jsem šel já a ten NIC ne ?? Nerozumím tomu !! Na Tebe Petře nic nehází vážený kolego. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
|
|
CES.........hele,já když jedu na blacklist,nikdy netuším za co,koukám na svoje příspěvky,žádný není smazán,taky jsem se dotazoval redakce,oni nevědí,kdo mě vyhodil a za co,prostě nezjistitelný |
pierrepetr
| Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 113 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|