Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

sky link a jejich chuť tvrdě vydělávat

"""Vaši dekódovací kartu můžete stále znovu aktivovat uhrazením Servisního poplatku nebo předplacením libovolného základního nebo prémiového balíčku z nabídky Skylink, a to nejpozději do 20.3.2015. V opačném případě bude tato karta v uvedeném termínu trvale deaktivována.""""

Toto mi napsali na kartu,kterou už 2 roky nepoužívám a ani ji nechci, to je snad drzost::::: stejně koukám na vše tak ať dají pokoj!!!!!! vydřiduši,,,,

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 113
Odpověď v diskusním vlákně

pierrepetr

zdar agente s teplou vodou :) jen si stěžuji na to,že by aspon karta next mohla být zadarmo,aby se rodina nemusela mačkat a dohadovat u jedné televize,když už se ty poplatky neustále zdražují.

sat amatér
Registrace: 4/2006

RE: sky link a jejich chuť tvrdě vydělávat

A já chci rohlíky za padesát halířů, pivo za korunu a benál za pětikorunu.

bretah
Registrace: 9/2012

sat amatér

no to by bylo hezké,tuto možnost nabízí konkurence,skylink ne,ale zase jsou jiné možnosti jak na jednu kartínku napojit více přijímačů,zase když to vezmeš z pohledu skylinku,českej člověk by se dohodnul se sousedem a měl by to za polovic,lidi jsou vych..c.a.ný tvor R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

bretah

máš ty ceny nějak domotané bývalo i levněji....snad si nemyslíš že,když je třeba čokoláda za 50 kč a v akci za 25kč,že na ní snad někdo prodělává .... už se vzbud´´ a nenech se oblbovat :)))

sat amatér

pierrepetr

píšeš:českej člověk by se dohodnul se sousedem a měl by to za polovic,lidi jsou vych..c.a.ný tvor Asi máš malinko pravdu,ale většina lidí co jsou běžnými uživateli o tom nemá přehled,spíš by to zneužívali montážníci co ví jak v tom chodit....( kolik jsi stočil tachometrů ? obyčejný řidič jako Já,nebo Ty neví jak se to dělá....

sat amatér

tachometr jsem

stočil jeden u pionýra v roce 1974,dnes nevím ,kde bych to měl udělat,s tou kartou by jsi musel intervenovat přímo u skylinku,ale oni z nich mají prachy,proč by to dávali zdarma R^ :laughing: R^

pierrepetr

proč by to dávali zdarma

Třeba jen pro spokojenost zákazníků....SP = 0kč,SP 348kč,SP 498kč,SP 940KČ = ubývání zakazníků to jsou jednoduché počty ,ale to není náš problém,kdo chce hódně přijde o hódně ,nejsem prodejce a to co dělají se mě dotýká jen jako zákazníka,ale s lidmi se o sat,technice bavím a lidi to odmítají platit .

sat amatér

sat amatér

taky to slyším denně,co naděláme,platit,nebo najít alternativu,skylink jasně míří k placené televizi a přibližuje cenu serpa k prvnímu balíčku R^ :laughing: R^

pierrepetr

..už mi to došlo taky...

Vážený zákazníku satelitní televize Skylink,
dovolte, abychom Vás upozornili, že Vaše dekódovací karta č. xxxxx není dlouhodobě aktivní pro příjem programů Skylink z důvodu neuhrazení Servisního poplatku.

Vaši dekódovací kartu můžete stále znovu aktivovat uhrazením Servisního poplatku nebo předplacením libovolného základního nebo prémiového balíčku z nabídky Skylink, a to nejpozději do 20.3.2015. V opačném případě bude tato karta v uvedeném termínu trvale deaktivována.
....Tak, si ji nacpěte někam.... :laughing:

Cucerak
Registrace: 3/2008

pierrepetr

skylink jasně míří k placené televizi a přibližuje cenu serpa k prvnímu balíčku V tom máš na 110 procent pravdu a asi taky víš kolik lidí a důchodců má ještě SD přijímače a dívají se jen na seriály na nově,primě atd. a Ti do balíčků nepůjdů a serpo za 940 kč taky nezaplatí....kdo na tom asi prodělá?

sat amatér

ale zase

dobře,že se obtěžovali poslat dopis,někomu ani nenapíšou a jen vypnou,je vidět ,že serpo funguje a starají se R^ :laughing: R^

pierrepetr

ani tak nesnaží se tvrdě vydělávat, jako spíše po úbytku klientů udržet si stávající příjmy, jednoduchá rovnice: když budete vědět,kolik lidí po tomto zdražení odpadne tak můžete si spočítat příští navýšení servisního poplatku ;)

1+13+19+23+28

keff
Registrace: 6/2010

sat amatér

ale tito je přestávají zajímat,chtějí platiče balíčků,potom lidé,kteří si pořídili sat v době ,kdy nebyl možný jiný příjem SD programů,které stejně končí a museli by pořídit HD přijímač,dnes mají jiné možnosti příjmu základu zatím zadarmo,každopádně to nějaká investice bude,ale možná mnohdy menší,než kupovat HD sat a platit serpo R^ :laughing: R^

pierrepetr

ale zase

pokud zákazník zaplatí SP 498 kč tak by mu ten dopis měli donést i s čerstvě upečenou kačenou se zelím a knedlíky :)))

sat amatér

sat amatér

tady se shodneme R^ :laughing: R^

pierrepetr

všimni si

,že balíčkářům nic nezdražili,přitom serpo je v ceně balíčku obsaženo,tzn,že jim to museli zlevnit R^ :laughing: R^

pierrepetr

všimni si

no vidíš čeho jsme se nakonec dopátraly R^

sat amatér

nakonec

balíčkáři jásají,že skylink zlevňuje,proto tady žádný balíčkář nebrečí,spokojení zákazníci nikdy nenadávají,takto to funguje a skylink ví moc dobře koho může nas..ra.t a komu tu výměnu pošle zadarmo R^ :laughing: R^

pierrepetr

tolik povyku pro nic, nadpis článků měl být každopádně:
Zlevnily jsme placené balíčky

1+13+19+23+28

keff

celé roky jsem si platil multi, když přelezlo 300 korun přestal jsem,,,teď tedy stojí 318 mínus 55.....hmmmm,,,není to moc přesvědčivé,,,,na to moje spaní u bedny je to drahé :)

1+13+19+23+28

keff

keff

jasně a hery jen pohřbil škrabku na sníh,tak zakondolujeme s ním,stejně mu jde vše,vždy a bez karet R^ :laughing: R^

pierrepetr

ať si jí schová, přijde chvíle, kdy mu budou nabízet její aktivaci

1+13+19+23+28

keff

keff

celé roky jsi nenadával a když ti to vlastně postupně zlevňují,aby záklaďáci moc nenadávali ,tak nadáváš R^ :laughing: R^

pierrepetr

já nenadávám , je to jak na facebooku, když se vám to líbí SDÍLEJTE

1+13+19+23+28

keff

hery....

si ji nikdy neaktivuje,to je takovej druh a vždycky bude technologie napřed,před aplikací v praxi od providérů R^ :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 113

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra