![]() |
|
Bravo pane ptezidentePěkný podvečer přeji.Co říkáte návrhu pana prezidenta aby nespokojení koncesionáři neplatili konc. polatky Č.T, ale na dobročinné a pod. ůčely. Já s tím naprosto souhlasím. ![]() ![]() ![]() |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 90 | |
![]() |
|
RE: Bravo pane ptezidenteSním či bdím, je to pravda nebo sen?! Byl to byl?! Vyber si?A kdo nebyl - jaká byla a jaká je doba?! Kdo ji prožil má jiný pohled než ten, kdo ji nezažil. Stejně je vše o morálce každého jedince! Až jednou se ohlédne a bude bilancovat toto jsem dokázal-tohle jsem nestihl-tohle bych už nikdy neudělal? Ale život a filozofie má na sto honů daleko od techniky a technologií vůbec ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
to HiFiOKJakási veřejnoprávní televize z principu musí být. Když nebudou koncesionářké poplatky, což je pouze specifická forma daní, pak bude veřejnoprávní TV placena ze státního rozpočtu, který se rovněž krmí z daní. Rozpočet schvalují poslanci. Nastane mediální korupce: Chvalte naši vládu a budou peníze pro veř. TV. Máte připomínky k naší vládě, to máte smůlu, budete hooodně propouštět, protože prachy dáme na jiné mnohem potřebnější věci! Z veřejnoprávní TV se stane hadr, se kterým si momentální vládci vytřou jistou část těla...Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
VýtižněVýstižně napsáno![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: Bravo pane ptezidentebretah až ty budeš mít jeho leta a budeš si pamatovat to co on tak ho můžeš kritizovat ....ty v jeho letech budeš ležet v hrobě nebo posraný na jipce a budeš pořád plácat stejné nesmysly jako ted´, no ale politika sem nepatří ale ty jsi to začal.![]() |
sat amatér
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 349 |
![]() |
|
bretahCo to meleš, blbečku ??? Bolševici se prostě nezapřou.... jÓ TY jsi borec asi i bolševik TY tvoje příspěvky naznačují že jsi sklerotické pako![]() ![]() |
sat amatér
![]() |
|
Na co je ČTPo pravdě na nic. Zrušit celou televizi. Trh si pomůže. V době netu a všech sítí je exhibice pár vyvolených za peníze všech tragická, Moravec, reportéři a spol. je jen hea na pravdu. Zrušit!!!!! |
satman15
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
Na co je ČTkdo je to pan moravec? to jméno mě nic neříká,ale on mě taky nezná tak proč bych ho měl znát JÁ![]() |
sat amatér
![]() |
|
Na co je ČTznám jen Jitku Molavcovou a je s ní spousta srandy,,,,ten pan Moravec bud nejspíš taky nějaký oblíbený komik![]() |
sat amatér
![]() |
|
chlapcinetahejte sem politiku,ráno to bude zamčeno,já souhlasím s prezidentem,jen by někdo musel ten zákon změnit,jinak je to plácnutí do vody![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
Bravo pane prezidenteZde soudruzi2 od knizete vani a flasinetu Mira se jedna o polatky a ne o hloupe kecy, mate moznost si zvolit jinou zemi ,,tak hlavlidio vsichni jsou uz v Mexiku.![]() ![]() ![]() |
badera
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: Bravo pane ptezidente"Zeman označil za nejvhodnější variantu "zrušení" poplatků tzv asignační model "Samozrejme že sa o žiadne skutočné zrušenie nejedná, ale koncesionársky poplatok sa zaplatí len inou formou. Sú tu však aj iné možnosti... Príjem Českej televízie z koncesionárskych poplatkov je tvorený aj občanmi, ktorí televíziu nesledujú, tak prečo by mali platiť všetci? (Na Slovensku stačí mať napojenú elektriku a treba platiť) Je tu ale viac možností: a) koncesionárske poplatky Českej televízii by hradili len občania, ktorí využívajú jej služby. b) Česká televízia je určitým spôsobom tvorcom kultúry a preto by mali prispievať aj tí, ktorí jej služby nevyužívajú a to formou finančnej podpory z verejných zdrojov (štátneho rozpočtu). c) koncesionárske poplatky by sa hradili formou sponzorského daru - darca by si dar Českej televízii mohol odpočítať zo základu dane. d) alebo navrhovaný asignačný model - každý občan sa môže rozhodnúť koncesionársky poplatok asignovať, teda zvoliť si účel, na ktorý ho venuje; účely sú stanovené zákonom. Pokiaľ sa nerozhodne spraví to štát za neho. Výhodou je dobrovoľnosť, nikto asignovať nemusí... No poplatok zaplatí vždy, či už formou koncesionárskeho poplatku, alebo ho venuje predpísanou formou na daný účel... ![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Bravo pane ptezidentePS: svet se zmita v nejistote,jen my alkoholici vime,po cem blbneme.Chtelo by to praci a rad,nebo rad prace?![]() ![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
sat amatérTo je pro tebe, ty (nevhodné slovo)e:http://video.idnes.cz/?c=A150306_105034_domaci_kop&idVideo=V150306_090912_webtv_eli |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 292 |
![]() |
|
RE: Bravo pane ptezidenteJo nejoběktivnější server babiš heute neboli redakce rudého práva obráceně, nejsme jako oni...ha ha..jak říka můj kamarád udavačský server...zažil to na vlastní kůži...a nebo ,že by se normalizace opět k nám vrátila.Kdo nejde snáma jde proti nám..a bývalý ředitel zelenka se nám směje co se stalo z čt po 25 letech...opět zaživáme to co tady bylo od roku 1969 až cca 1989...vyhazovy z práce ,kotelny a podobné věci,fízlovaní tajnou policií atd.. a to jsem podepsal chartu- na co to bylo...prostě tuhletu televizi zakodovat a ať si ji platí ten kdo ji chce sledovat... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 641 |
![]() |
|
RE: Bravo pane ptezidenteA podle ústavy u nás plati svoboda projevu a tu pokud Vím tak musí dodržovat i česká televize..... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 641 |
![]() |
|
Nemáte řešit koncesionářské poplatky!!!A ne se navážet,do hlavy státu!!! Proč jste se nenávaželi na Klause,a jeho zlodějnu-privatizaci,se kterou rozkrad tuto zemičku!![]() |
tons
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 133 |
![]() |
|
@Fanynv kotelně jsem několik let pracoval hned po revoluci a mohu říct,že to byla asi nejlepší práce kterou jsem do dnes dělal (teplo,televize odpočinek,solidní peníze)z práce jsem chodil absolutně odpočatý s chutí do svých koníčků..takže ty chudáci co tam byli jakoby za trest Dienstbíer a jemu podobní tak tomu se jen musím smát..Multifokus + motor
|
czRossi
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 185 |
![]() |
|
prominteze vam do toho kecam, avsak kazdy narod ma taku vladu a prezidenta ako si zasluzi. nakoniec, ak sa nemylim mohol cesky volic vybrat vybrat jednu hlavu z dvoch a rozhodnutie padlo. ktovie ako by to vyzeralo pri zvoleni kniezacej protistrany...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Bravo pane ptezidenteA o tom to je![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Bravo pane ptezidenteono hodně lidem je jedno kdo to řekne ,hlavně že je to ZADARMO!!!! |
universe
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 285 |
![]() |
|
@universeAž na to, že to pri asignačnom modeli nebude nikdy zadarmo...![]() Treba si prečítať aj predošlé píspevky... ![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
Manetoono to není také myšleno doslova... |
universe
![]() |
|
RE: Bravo pane ptezidenteje to stejné jako zrušení poplatku u lekaře a pak to stejne vsichni zaplati z daní....nikdy nic není zadarmio ,ale stačí jen náznak že by i mohlo a už hodně lidí tleská |
universe
![]() |
|
RE: Bravo pane ptezidenteNěkdo tu napsal něco o bolševikovi, to jako myslel Klause? ten byl přeci fundovanější (nevhodné slovo) než Zeman.Pak si tu kdosi stěžoval na nutnost platby už za to že má elektroměr. Ne že by se mi tento zákon zamlouval, ale ve vyspělejší západní zemi mimo jiné též demokratické žije v lese poustevník který elektriku, peníze a TV nemá a nikdy neměl (není na co), živí se lesními plody a přesto mu vyměřili finanční pokutu za to že poplatky TV neplatí. Bylo to nedávno v TV. To jenom abyste věděli čeho se v budoucnu také můžeme dočkat. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: Bravo pane ptezidenteKomun*sta je nevhodné slovo? To jsem nevěděl. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 90 | |
![]() |
|
![]() |