![]() |
|
Trhání obrazu Nova HD FreesatDnes jsem si všiml drobného,ale přesto celkem rušivého zasekávání obrazuna programu Nova HD ve Freesat.Zkoušel jsem pár jiných SD i HD programů,ale zdá se že to dělá jen na Nově.Je to znát hlavně při rychlých pohybech.Má někdo podobný problém? |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 092 |
![]() |
|
RE: Trhání obrazu Nova HD FreesatU mňa OK,chyba u teba/VU+ Solo2,VU+ Zero./VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 722 |
![]() |
|
RE: Trhání obrazu Nova HD Freesatpotvrzuji, dela mi to taky... |
foxikcz
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
RE: Trhání obrazu Nova HD FreesatÁno, je to závada UPC. |
skyrider
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 1 033 |
![]() |
|
@foxikczDíky,takže chyba u Freesat. Zkusím jim napsat. |
acce
![]() |
|
@accemyslis, ze budou tak rychle reagovat? pockal bych do zitra a snad si toho nekdo u nich vsimne :-) |
foxikcz
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
RE: Trhání obrazu Nova HD FreesatMyslím si, že s tou závadou sa budete trápiť ešte hodne dlho, nie je ich zvykom napravovať to ani v merítku dlhých mesiacov. |
skyrider
![]() |
|
RE: Trhání obrazu Nova HD FreesatMáš recht. Tak jsem zvědav,za jak dlouho to dají dohromady.Snad to nebude trvat stejně tak dlouho jako přepočítávaná ,,NOVA HD" :) |
acce
![]() |
|
RE: Trhání obrazu Nova HD FreesatAlebo rozpady obrazu na HBO HD CZ. To sa riešilo nejak rok? |
skyrider
![]() |
|
RE: Trhání obrazu Nova HD FreesatFreesat má uplink až v Holandsku a jestli je závada na optické trase (koder - dekoder)tak odstranění trvá sakra dlouho. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: Trhání obrazu Nova HD FreesatSkôr vadný enkodér v každom prípade, ako hovoríš. |
skyrider
![]() |
|
RE: Trhání obrazu Nova HD FreesatAsi ano, protože ten problém tu už kdysi byl u TVBarrandov. Obraz se trhal při rychlé změně bitrate v diskotékové scéně. Tenkrát UPC po době měření potvrdilo vadný enkoder. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
Možnáby bylo dobré na jakých přístrojích se uvedená vada projevuje.Nebo má kostík123 zázračné přístroje nebo to nevidí?Jinak v případě freeSat je případné odstranění závady na hoooodně dlouhou dobu a to vždy.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Trhání obrazu Nova HD FreesatA to se má vyskytovat pořád? Nebo jen někdy na některých pořadech? Koukám skoro 2hodiny na film Tři a nic nepozoruju, vu+solo2...zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Trhání obrazu Nova HD FreesatToto tu bolo riesene viackrat.Ziadne zazracne pristroje.Proste ide to v pohode na dreamoch a teraz co citam aj vu plus solo2. Proste je to tak a netreba v tom hladat nieco ineOd zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)
|
dtnl
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 832 |
![]() |
|
RE: Trhání obrazu Nova HD FreesatVčera večer se to vyskytovalo pořád.Sony Bravia.Volal jsem na Freesat a prý předají informaci technikům... |
acce
![]() |
|
RE: Trhání obrazu Nova HD FreesatNo nevím, má to puštěné celé dopoledne monentálně na xpeedu lx1 a taky nic takového nepozoruju.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Trhání obrazu Nova HD FreesatDopoledne tam byl dokonce chvili staticky obraz,ale momentalne vse o.k.. |
acce
![]() |
|
![]() |