Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink-GoSat 7056-po skončení předplatného

Jen ze zvědavosti se zeptám na zkušenosti ostatních: serpo odmítám platit, ale semtam si objednáme balíček multi. Po vypršení objednaného období jdou obvykle programy do zablokování další tři dny. Poté jen ČT+STV.

Teď náhodně zjištěno, že navíc jdou po dalších 10 dnech Eurosport, Universal Ch.,CS film+mini, DokuCS, KinoCS, History HD. Nevím, možná i další, ale nechce se mi vše přepínat. Většina je samozřejmě bloklá. Nestěžuji si, jen by mne zajímala zkušenost ostatních. :8)

top2006
Registrace: 2/2013
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink-GoSat 7056-po skončení předplatnéh...

Moze to byt tym, ze zapisy maju roznu dobu expiracie, nepadnu naraz dnom ukoncenia predplatneho, ale "vyprchavaju" postupne. Pozri a na nich v nastaveniach karty.

Traky
Registrace: 8/2013

Všimol som si, že zahraničné stanice mi prestanú ísť po cca 4-5 dňoch po termíne, ale české (napr. CS Film, KinoCS, DokuCS...) hrajú tak ešte 7-10 dní. Mám kartu čisté IRDEO v CAM od IRDEO (nie modul Skylink).

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio
Registrace: 1/2006

čím dříve se to přepne na ČT1, tím dříve to přestane fungovat.

zdrk15
Registrace: 5/2008

zdrk15

A na to jsi přišel jak? Zápisy přeci "chodí" (snad) na všech TP, kde se přenáší kanály pro Skylink.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

joscer

Pro doplnění-úplně na všech TP ne.

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Kdysi jsem zkoušel postupně jednotlivé TP (teda třeba kromě toho, kde je Man-X) a zápisy vždy přišly. Ale jak píši, KDYSI. Nevím jak je to teď, po různých změnách.

joscer

Tak já taky serpo neplatím,sem tam Multi :mad: ,ale jakmile skončí platnost zápisů tak nehraje ani čt+stv mám icku :)) :lookaround:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Možna zápisy chodí na všech, ale nejčasteji na ČT1 (proč jinak by pořad dokola byl požadavek "přepněte na ČT1 a čekejte".
Mam to i vyzkoušeno. Dva stejné přístroje, stejná platnost zápisu co jsem vyčetl (snad spravně). Jeden sem nechal na na programu, kterému skončilo předplatné a běžel ještě cca 10 dní. Druhý přístroj jsem klaasicky použílal a k vypnutí došlo do druhé dne.

zdrk15

top2006

Zapisy chodi na VSECH tp Skylinku/M7 krome tp s Man-X!! To ze se rika prepnete na CT1 je z duvodu jednoduchosti pro uzivatele, kazdy vi o jaky kanal se jedna.

Jinak top2006 diky, zapisy opravneni jsou stejne dlouhe na vsechny programy, ale mozna se neco na karte nemaze ihned, urcite to operator v systemu zkontroluje! Co neni zaplaceno by melo zmizet co nejdrive, vyjimka je pouze u CT a STV z duvodu velkorysosti operatora.

koudelka
Registrace: 4/2009

já mám vyzkoušený

celý transporder 12525 V,a pokud šel crw,tak jsem čekal na ČT-D a vždy spoleh,mimo ještě TA3

korkoran
Registrace: 10/2006

@KOUDELKA

proč se ČT1 tedy posunula z poslední pozice u FSC na pozici č. 300 ? Je to z důvodu zmatení zákazníka ve stylu "šmudlo hledej" v nápovědě pro reatorizaci karty? (Přestala vám náhle hrát většina programů? Přepněte na program ČT1, zašlete si na svou kartu autorizační zápisy a nepřepínejte programy po dobu 15 minut). Rv

RAFI007
Registrace: 1/2006

To je otazka na M7, jiste ji jako partner muzes polozit, ja na to odpoved neznam a konec FST se mi take nelibi, nicmene jak jsem rekl reautorizace bezi vsude krome tp s man-x, takze zadny problem neni R^

koudelka

koudelka

Když tedy na všech TP, tak proč jsem naposledy čekal třeba na viasatech či cool HD skoro 3 hodiny (naštěstí jsem to nutně nepotřeboval hned, reautorizaci jsem dal) a nic nenaběhlo. A jen co jsem to hodil na ČT1 naběhlo vše hned.
Asi to bude tím křápem co mam, nebo erupcema na slunci, ale spíš se jim nechtělo přijít.
Nema cenu o tom dál kecat, každy bude trvat na svém.

zdrk15

"Když jsem to dal na ČT1 tak to naběhlo hned ...". Vždy se trochu musím tomuhle zasmát. Představuji si, jak v multiplexu s ČT1 čeká na startovní čáře sada oprávnění konkrétní karty (ostatní vem čert) a celá se třese na to, až dotyčný na ČT1 přepne a ona "vlétne" na karty právě tomu , kdo tady tvrdí, že se mu to povedlo OKAMŽITĚ.
Ne, že by se to nemohlo stát, ale ne vždy to bude HNED, jak se tady na diskuzích dozvídáme. Vše je zasíláno z karuselu ve smyčce, takže se vždy méně či více čeká (samozřejmě až na výjimky se štěstím).
Odborníci nechť mě klidně opraví.

joscer

Proc? Inu proto, ze na kazdem tp je vytyceny nejaky datovy tok pro emm data, no a pak zalezi na tom strepu co ty data zpracovava. Osobne jsem ale nejaky velky rozdil nevidel, navic za normalnich okolnosti zadna reautorizace neni treba!

koudelka

Joscer: Zde s Tebou souhlasím. Není to hned. Je to, jak píšeš v karuselu a nejrychleji to je na ČT do 4 minut. Při reautorizaci do 30 sec. na všech programech providera.

silesian
Registrace: 4/2011

O proti tomu jak musím většinou na všechno dlouho čekat, tak 5 10 minut je pro mne hned.

zdrk15

Jsem zvedav na to, zda to bude od pristiho roku na CT HD když bude ukonceno vysilani programu CT v SD verzi koncem cervna na satelitu.

HYPER
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra