![]() |
|
Skylink-GoSat 7056-po skončení předplatnéhoJen ze zvědavosti se zeptám na zkušenosti ostatních: serpo odmítám platit, ale semtam si objednáme balíček multi. Po vypršení objednaného období jdou obvykle programy do zablokování další tři dny. Poté jen ČT+STV.Teď náhodně zjištěno, že navíc jdou po dalších 10 dnech Eurosport, Universal Ch.,CS film+mini, DokuCS, KinoCS, History HD. Nevím, možná i další, ale nechce se mi vše přepínat. Většina je samozřejmě bloklá. Nestěžuji si, jen by mne zajímala zkušenost ostatních. ![]() |
top2006
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Skylink-GoSat 7056-po skončení předplatnéh...Moze to byt tym, ze zapisy maju roznu dobu expiracie, nepadnu naraz dnom ukoncenia predplatneho, ale "vyprchavaju" postupne. Pozri a na nich v nastaveniach karty. |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: Skylink-GoSat 7056-po skončení předplatnéh...Všimol som si, že zahraničné stanice mi prestanú ísť po cca 4-5 dňoch po termíne, ale české (napr. CS Film, KinoCS, DokuCS...) hrajú tak ešte 7-10 dní. Mám kartu čisté IRDEO v CAM od IRDEO (nie modul Skylink).4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
RE: Skylink-GoSat 7056-po skončení předplatnéh...čím dříve se to přepne na ČT1, tím dříve to přestane fungovat. |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
zdrk15A na to jsi přišel jak? Zápisy přeci "chodí" (snad) na všech TP, kde se přenáší kanály pro Skylink.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerPro doplnění-úplně na všech TP ne.Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Skylink-GoSat 7056-po skončení předplatnéh...Kdysi jsem zkoušel postupně jednotlivé TP (teda třeba kromě toho, kde je Man-X) a zápisy vždy přišly. Ale jak píši, KDYSI. Nevím jak je to teď, po různých změnách.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Skylink-GoSat 7056-po skončení předplatnéh...Tak já taky serpo neplatím,sem tam Multi![]() ![]() ![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 777 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Skylink-GoSat 7056-po skončení předplatnéh...Možna zápisy chodí na všech, ale nejčasteji na ČT1 (proč jinak by pořad dokola byl požadavek "přepněte na ČT1 a čekejte".Mam to i vyzkoušeno. Dva stejné přístroje, stejná platnost zápisu co jsem vyčetl (snad spravně). Jeden sem nechal na na programu, kterému skončilo předplatné a běžel ještě cca 10 dní. Druhý přístroj jsem klaasicky použílal a k vypnutí došlo do druhé dne. |
zdrk15
![]() |
|
top2006Zapisy chodi na VSECH tp Skylinku/M7 krome tp s Man-X!! To ze se rika prepnete na CT1 je z duvodu jednoduchosti pro uzivatele, kazdy vi o jaky kanal se jedna.Jinak top2006 diky, zapisy opravneni jsou stejne dlouhe na vsechny programy, ale mozna se neco na karte nemaze ihned, urcite to operator v systemu zkontroluje! Co neni zaplaceno by melo zmizet co nejdrive, vyjimka je pouze u CT a STV z duvodu velkorysosti operatora. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
já mám vyzkoušenýcelý transporder 12525 V,a pokud šel crw,tak jsem čekal na ČT-D a vždy spoleh,mimo ještě TA3 |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@KOUDELKAproč se ČT1 tedy posunula z poslední pozice u FSC na pozici č. 300 ? Je to z důvodu zmatení zákazníka ve stylu "šmudlo hledej" v nápovědě pro reatorizaci karty? (Přestala vám náhle hrát většina programů? Přepněte na program ČT1, zašlete si na svou kartu autorizační zápisy a nepřepínejte programy po dobu 15 minut).![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
RE: Skylink-GoSat 7056-po skončení předplatnéh...To je otazka na M7, jiste ji jako partner muzes polozit, ja na to odpoved neznam a konec FST se mi take nelibi, nicmene jak jsem rekl reautorizace bezi vsude krome tp s man-x, takze zadny problem neni![]() |
koudelka
![]() |
|
koudelkaKdyž tedy na všech TP, tak proč jsem naposledy čekal třeba na viasatech či cool HD skoro 3 hodiny (naštěstí jsem to nutně nepotřeboval hned, reautorizaci jsem dal) a nic nenaběhlo. A jen co jsem to hodil na ČT1 naběhlo vše hned.Asi to bude tím křápem co mam, nebo erupcema na slunci, ale spíš se jim nechtělo přijít. Nema cenu o tom dál kecat, každy bude trvat na svém. |
zdrk15
![]() |
|
RE: Skylink-GoSat 7056-po skončení předplatnéh..."Když jsem to dal na ČT1 tak to naběhlo hned ...". Vždy se trochu musím tomuhle zasmát. Představuji si, jak v multiplexu s ČT1 čeká na startovní čáře sada oprávnění konkrétní karty (ostatní vem čert) a celá se třese na to, až dotyčný na ČT1 přepne a ona "vlétne" na karty právě tomu , kdo tady tvrdí, že se mu to povedlo OKAMŽITĚ.Ne, že by se to nemohlo stát, ale ne vždy to bude HNED, jak se tady na diskuzích dozvídáme. Vše je zasíláno z karuselu ve smyčce, takže se vždy méně či více čeká (samozřejmě až na výjimky se štěstím). Odborníci nechť mě klidně opraví. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Skylink-GoSat 7056-po skončení předplatnéh...Proc? Inu proto, ze na kazdem tp je vytyceny nejaky datovy tok pro emm data, no a pak zalezi na tom strepu co ty data zpracovava. Osobne jsem ale nejaky velky rozdil nevidel, navic za normalnich okolnosti zadna reautorizace neni treba! |
koudelka
![]() |
|
RE: Skylink-GoSat 7056-po skončení předplatnéh...Joscer: Zde s Tebou souhlasím. Není to hned. Je to, jak píšeš v karuselu a nejrychleji to je na ČT do 4 minut. Při reautorizaci do 30 sec. na všech programech providera. |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
RE: Skylink-GoSat 7056-po skončení předplatnéh...O proti tomu jak musím většinou na všechno dlouho čekat, tak 5 10 minut je pro mne hned. |
zdrk15
![]() |
|
RE: Skylink-GoSat 7056-po skončení předplatnéh...Jsem zvedav na to, zda to bude od pristiho roku na CT HD když bude ukonceno vysilani programu CT v SD verzi koncem cervna na satelitu. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
![]() |