![]() |
|
Dvoutunerový přijímač (Twin tuner) nahráváníPoradí někdo jaký dvoutunerák na Skylink kolem 5000kč aby korektně nahrával jeden program a druhý se dal sledovat (Mcasu se nebráním) Moc jich není a nejlépe vychází HD Box 9200.Děkuji za případné rady.skohyFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
RE: Dvoutunerový přijímač (Twin tuner) nahrává...http://www.tvdigitalne.cz/iqon-force-10.html Ten Hdbox no měl sem ho doma a nevím. Teď mám tohohle iqoše a sem spokojen lepší obraz jak isio s 1, pip nahrávání hd hd vše v pohodě. Nemusíš sním nic dělat je tam pli nahráno. Námontujes HDD a jedeš. Můžeš doinstalovat cz archiv a máš spoustu dalších filmu a seriálů. Zatím spokojenost. Za ty prachy. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE:Dvoutunerový přijímač (Twin tuner) nahrává...Taky jsem na něj koukal,je to pro starší lidi tak jestli ta obsluha na ně nebude moc složitá.Disk mají svůj,není tam problém v nějakém formátování (ntfs) nebo typem ext.HDD.Ten plugin musí jet předpokládám přes E2 nebo by to jelo bez.A stabilata s Irdeto kartou je ok?Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Dvoutunerový přijímač (Twin tuner) nahrává...Ice karty jedou dobře. Ovládá se stejně jako ostatní přijímače. Je to enigma tak má pěkný epeg. Si ho můžeš nechat nastavit na skylink. Ale nebylo to nic složitého. Já mám interní HDD. Je to lepší a jednodušší. Inicializoval jsem ho a jel . I do hdboxu musíš nainstalovat plugin aby jeli ic karty. Nové karty m7 nejedou v inictecce. Ty externí HDD nevím podívej se na abforum nebo na satdigitalne. Ale ten iqon je jiná třída oproti hdboxu ten pořád měl chyby ve firmware. A často tuhnul. Podívej se na recenze je tam aji cz video. |
satman1
![]() |
|
RE:Dvoutunerový přijímač (Twin tuner) nahrává...No jo jenže Hd Box bere v poho i Irdeto karty (souhlasím že při manipulaci s HDD byl trochu problém) ale jinak šlape na výtečnou a pokud neexistuje plugin na čisté Irdeto tak to zase taková sláva (do budoucna není)a kdo ví jak to pak bude fungovat (nahrávání) s modulem protože všude čtu že pokud ty přijímače jedou z interní čtečky tak že ok ale modul dekóduje pouze jeden program.Ještě si to někde nastuduji.Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Dvoutunerový přijímač (Twin tuner) nahrává...Ice je taky Irdeto karta. Jakou kartu máš. (výměnu). Ty úplně nové karty nejdou v žádné unictecce. Leda v Irdeto modulu co máš za kartu. |
satman1
![]() |
|
RE: Dvoutunerový přijímač (Twin tuner) nahrává...Představení přijímače na YouTube:https://www.youtube.com/watch?v=kb3LfdEozyo&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=jIMSG82kNog https://www.youtube.com/watch?v=kb3LfdEozyo http://www.tvdigitalne.cz/iqon-force-1.html |
satman1
![]() |
|
RE: Dvoutunerový přijímač (Twin tuner) nahrává...O negativních zkušenostech by se daly psát dlouhé povídky, ale když dvoutuner tak pouze Enigma 2 nic jiného,a jak říká klasik "Každý je svého štěstí strůjcem" |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE:Dvoutunerový přijímač (Twin tuner) nahrává...Ty mám obě tak tam můžu dát ICE,jde o to aby třeba za rok nejelo pouze čisté Irdeto a oni nemohli nahrávat (to by byl průser) ale S..link ready stejně žádnou jinou alternativu nenabízí,ještě bych do toho mohl zamotat pozemku ale to se mi moc nechce je to další anténa a další kabely.Taky si myslím že jedině báze Linuxu je to pravé řešení![]() Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
Kup si dvajednotunerové příjímače a máš splněno. Televize má více vstupů.Každý přijímač by měl být jiný, pokud neumožňuje volbu typu ovládacích povelů z DO. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: Dvoutunerový přijímač (Twin tuner) nahrává...Ice půjde pořád naodstavi platící zákazníky. Jestli máš kartu výměnu žádný problém. Já už bych nikdy Hdbox nekoupil. Jediné něco s enigmou. Teď záleží kolik chceš utratit. Já koupil ten nejlevnější na zkoušku a sem spokojen. No a v nejhorším případě má slot pro modul. A ono se zase někdo najde kdo to rozjede. Hdbox má minimálně 5 roku starý hardware. Ale záleží na tobě. Když si koupíš něco s enigmou tak ti to v obchodě nakonfiguruji na tvé přání. Ale záleží na tobě. |
satman1
![]() |
|
RE:Dvoutunerový přijímač (Twin tuner) nahrává...@samorost![]() ![]() ![]() Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
Satman1Tie nové karty NEXT nejdu v žiadnej uničítačke ako si písal? Nechcem vyvolavať vášne ale idú. Irdeto karta šlape pod oscamom v pohode.Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)
|
dtnl
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 832 |
![]() |
|
RE: Dvoutunerový přijímač (Twin tuner) nahrává...dtnl spletl sis vlákno já nic o nex kartách nepsal. Sklidni vášně. |
satman1
![]() |
|
RE: Dvoutunerový přijímač (Twin tuner) nahrává...Som ta oslovil v dobrom a ty reaguješ jak....toto som myslel, tie nové karty sú čo? toto si napisal.: Ice je taky Irdeto karta. Jakou kartu máš. (výměnu). Ty úplně nové karty nejdou v žádné unictecce. Leda v Irdeto modulu co máš za kartu. Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)
|
dtnl
![]() |
|
RE: Dvoutunerový přijímač (Twin tuner) nahrává...Ešte doplnim a nemam vašne ...." ty uplne nové karty nejdou.....https://www.parabola.cz/clanky/5532/skylink-bude-dodavat-karty-next-uz-jen-typu-irdeto/ toto su asi oni, nie? Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)
|
dtnl
![]() |
|
RE: Dvoutunerový přijímač (Twin tuner) nahrává...19.03.2015, 18:52.48 DNES! Nahlásit tento příspěvekSatman1 Tie nové karty NEXT nejdu v žiadnej uničítačke ako si písal? Nechcem vyvolavať vášne ale idú. Irdeto karta šlape pod oscamom v pohode No ale já o next kartě nepsal. Píšeš co sem vůbec nepsal. |
satman1
![]() |
|
RE: Dvoutunerový přijímač (Twin tuner) nahrává...Ice je taky Irdeto karta. Jakou kartu máš. (výměnu). Ty úplně nové karty nejdou v žádné unictecce. Leda v Irdeto modulu co máš za kartu. uživatelsatman1 PM aktivní Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 086 na toto som reagoval v tomto vlakne si napisal a spomenul si " uplne nové karty" Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)
|
dtnl
![]() |
|
RE: Dvoutunerový přijímač (Twin tuner) nahrává...No a kde je tam zmíněná next karta kolego. |
satman1
![]() |
|
RE: Dvoutunerový přijímač (Twin tuner) nahrává...Nič v zlom ale uplne nová karta je aká? Myslel som a co viem to je tato čo sa spomína aj v článkuhttps://www.parabola.cz/clanky/5532/skylink-bude-dodavat-karty-next-uz-jen-typu-irdeto/ čiže čisté irdeto a to šlape pod oscamom ty si ak môžem myslel akú tú novú kartu? Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)
|
dtnl
![]() |
|
RE: Dvoutunerový přijímač (Twin tuner) nahrává...Skylink Standard HD IR M7 píšou že od někoho sériového čísla nejde v inictecce. |
satman1
![]() |
|
RE: Dvoutunerový přijímač (Twin tuner) nahrává..Mám taky Iqon a po prvních rozpacích (je to moje prvni E2), jsem celkem spokojený. Nahrával jsem 4 programy najednou a žádný problém. |
ladada
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
samorostnápad je to dobrej,jenže musí mít dvě karty a 2x platit,nebo přístroje pro sdílečku mezi sebou![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Dvoutunerový přijímač (Twin tuner) nahrává...Z nelinuxových dvoutunerových přijímačů snad jedině Argus VIP2, který se stále vyrábí, má dvě UNI čtečky, karty ICE a výměnyIrdeto do 30.3.2015 bez problémů.Od 1.4.2015 bude Skylink dodávat výměny výhradně čisté Irdeto a ty půjdou jen v REDYšuntech nebo modulech. Linuxy jsou už jiná třída, ty maj jak UNIčtečky tak šachtu na modul, třeba Optimuss OS2plus, na který 1/2 roku co užívám, nedám dopustit. Kdyby ses chtěl ještě více rozšoupnout, tak Optimuss OS3plus.... Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
ojoj1...pokud výměny,tak těch pár kousků,co ještě nevyměnili,bych neřešil,neměl jsi na mysli next?![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
pierrepetrPopletl jsem. Skylink oznámil, že od 1.4. budou dodávat NEXT pouze čisté Irdeto...., výměn se to tudíž asi netýká...Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |