![]() |
|
Skylink: speciální monoblok na 4 poziceProsím o informácie, či máte niekto skúsenosti so špeciálnym "monoblokom - anténou Skylink" na 4 satelitné pozície. Skúsenosti myslím príjem za daždivého počasia, či sú výpadky, inštalácia... a hlavne, či je v predaji. Písalo sa o tom a odrazu bolo okolo toho ticho. Ďakujem.https://www.parabola.cz/clanky/5389/skylink-predstavil-specialni-monoblok-na-4-pozice/ 4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
RE: Skylink: speciální monoblok na 4 poziceTicho je asi proto, že kdo to myslí vážně tak do takový sestavy nepůjde. MOC byla okolo 100€ bez DPH a to je za hodně peněz málo muziky. Důvody se řešily i tu v diskusi. Tak pohledej. Kraje zcela jistě nebudou s nějakou rezervou ani náhodou. |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
hlavní výhodaje v tom,že když ti odejde jedno LNB z tohoto hybridu,tak to je za jinou cenu vyměnit celé![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Skylink: speciální monoblok na 4 poziceKdyby radši Skylink vymýšlel zkvalitnění nabídky místo takové kraviny jako je "qatroblok" - fakt úchylárna největšího zrna. Tomu se dá říkát snad jen - spárovaná Skylink-parabola. Pokud to někomu vyhovuje - tak pardon, naperte to tam![]() |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 405 |
![]() |
|
CrescenzioV januári som sa na to pýtal a odpísali mi toto...Dobrý deňOd dnešného dňa začína spoločnost SKYLINK s distribúciou špeciálneho monobloku pre príjem zo štyroch družíc spolu s 80cm parabolou pre Slovenskú republiku a pre Českú republiku. Uvedený komplet je určený pre zákazníkov, ktorí chcú mať zabezpečený príjem maďarských programov aj po ukončení ich distribúcie z pozície 23,5 stupňa východne. Ale samozrejme nie je to podmienkou a môžete ho využiť na príjem ľubovoľných programov. Monoblock umožňuje príjem programov z pozícií 23,5°E, 19,2°E, 13°E a 9°E a obsahuje výstupy pre dva prijímače. Odporúčaná cena 94,90 EUR s DPH S pozdravom Maxpel elektro Takže v špecializovaných predajniach by to mali mať!!!Pekný deň!!!! |
Miroslav19
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
pf09Proč úchylárna největšího zrna? TechniSat vyrábí systém Multitene už řadu let a zřejmě to na dobyt jde, jinak by to nevyráběl.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Skylink: speciální monoblok na 4 poziceJoscere, pf09 má recht a ty tu nepiš hovadiny když nic nevíš, s Technisat Multitene se můžeš škrábat možná tak na zádech nebo chytat Němce ale už určitě ne Skylink po jejich neustálém utahování šroubů ohledně šponování parametrů na TP..., ono bejvávalo bejvávalo ale už není, a pozná to každý kdo jim skočí na ten jejich zázračný monoblok, páč 23,5 na kraji bude úplně bez rezervy... Každý kdo má trochu rozumu tak si za stejné prachy realizuje nepoměrně kvalitnější 4x MF na 85 parabole |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
lanceNikde jsem nepsal, že TechniSat Multitenne je určen pro Skylink, takže nepíši žádné hovadiny, tedy BRZDI ve svých soudech.A teď se něčeho podrž. Souhlasím s tím co píšeš na konci, já bych si to nikdy nepořídil a ani bych to nikomu nedoporučil. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Skylink: speciální monoblok na 4 pozicejoscer![]() ![]() ![]() |
lance
![]() |
|
RE: Skylink: speciální monoblok na 4 poziceNemám žádnou těžkou práci neb nemusím nic obhajovat, do ničeho jsem se nezamotal. To možná jen ty nestíháš porozumět.Nesouhlasím s ním. To že bych si to nepořídil ještě neznamená, že to musí být úchylárna. Stejně jako si Multitenne v Německu také pořídí jen někdo, tak si i tohle může najít své zákazníky. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Skylink: speciální monoblok na 4 poziceTož sa tu sokolíci nehádajte - Joscerovi vadila ta úchylárna. Ale já si za ní stojím. Už monoblock je "špatné" řešení ideálního stavu. Tento quatronesmysl je dvakrát horší řešení ideální instalace. Ale jinak nic proti nikomu. A mír ať zůstává s touto krajinou.![]() |
pf09
![]() |
|
mám stejnýnázor,je to """úchylárna""",nic výstižnějšího bych nevymyslel,max.kdyby to dávali s velkou omluvou zadarmo předplatitelům Maďarů![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink: speciální monoblok na 4 poziceApropos - nebyla někde statistika, kolik Maďarů odešlo od Maďarů ke Skylinku? Ty fronty bych chtěl vidět. Zástupy maďarských předplatitelů SL se snaží zaplatit serpo a předplatit maďarský balíček na deset let dopředu. Teď jsem viděl v TV reklamu, že "vraj v Kauflandě sa dá platiť stravnými lístkami" :-) Tož to by mohl zavést i Skylink. Dežo si jde zaplatit serpo stravenkou... a možná i na rok dopředu.![]() |
pf09
![]() |
|
RE: Skylink: speciální monoblok na 4 poziceTak to bych viděl při předplatném na rok dopředu tak na dvě 70Kč stravenky za měsíc, aby v tom byl pořádek![]() |
lance
![]() |
|
Dežo užmá digi![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |