Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

dream 800 se

zdravim mam 800 se a mam tam nastaveni jake soubory zalohovat abych kdyby mi zkolaboval tak at nemusim oscam nahravat znova. diky

gambus
Registrace: 6/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: dream 800 se

zpravidla etc/tuxbox/config/....oscam složku celou zkopíruj a ulož.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

RE: dream 800 se

Nerozumět jazyk tvůj kmen.

bretah
Registrace: 9/2012

tak celé

backup na USB a máš to jak je to teď komplet,pak se hrabej jak chceš R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

prosim te jak udelam ten backup? diky

gambus
Registrace: 6/2011

gambus

Ale to sú úplné základy. Takže u dreamu 800 Se takto: menu, nastavenie, správa softveru,zálohovat nadstavenie systemu a daš ok. Prehehne a uloži sa na HDD pod suborom: backup.V total Commander otvoriš potom HDD a tam ho najdeš. Možeš ho potom skopirovat do svojich zložiek, zaloh či USB. Ked budeš neskor davat nový image, alebo ta stretne "zelená smrť" potom ho môžeš použiť postup ten istý menu....ale potom stlačiš na DO obnoviť systemové nadstavenia.

Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)

dtnl
Registrace: 12/2014

gambus

já jsem myslel trošku jinou zálohu,ta se dělá přes plugin přímo na flashku,tam je kompletní záloha,tak jak je to vše nastaveno i sdílečka,když ti umře železo nadobro jen ji vrazíš do nového přijímače stejné značky zastrčíš zástrčku do 220v a zhruba za 6 min máš komplet stejný stroj ,stejně tak ,když si to rozhrabeš,takto obnovíš vše z5 R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra