![]() |
|
Jak naladit webrádio /Ariva 252/ ???Připojil jsem k Arivě wifi usb anténu, strčil flešku vše podle návodu, ale nic naplat... Taky bych se chtěl zeptat jestli je možné spustit konkrétní internetové rádio podlé zadané adresy např. http://www.radiotunes.com/ |
GeorgeM
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: Jak naladit webrádio /Ariva 252/ ???Ak si pripojený cez WiFi k internetu a flashka nie je vadná, musí sa ti v menu uvolniť položka Webové rádiá...Kedže neobsahuje webový prehliadač, zadávať adresy nie je kam...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
Webrádia v ArivěZačnu od posledního požadavku - drtivá většina rádií Tunes je v playlistu s názvem information, který je součástí složky webradio.Tato složka musí být uložená na flešce.Stáhneš si ji tady http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/32509-Settingy-pro-sat-prijimace-Ferguson-Ariva Předpokládám,že je jasné, že se musí odzipovat a pak teprve uložit na flešku.Webrádia jsou v mediaplayeru - hudba,obrázky,webradia atd. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
RE: Jak naladit webrádio /Ariva 252/ ???Ahoj "jerzy", všechno jsem podle tvého návodu udělal. Mám na flešce názvy "tisicé" rádii, ale když zmáčknu play na které koliv stanici tak po chvilce mi to ukáže "connect server failed" Přitom Wifi spojení je OK... Kde myslíš, že by mohl být problém ? Díky... |
GeorgeM
![]() |
|
Webrádia v ArivěPak je problém jednoznačně v připojení Arivy na net- ta hláška to dokazuje. Jiné netové služby jedou?Myslím Youtube nebo třeba Vimeo?Jinak tisíce radií musí být napsané tak,jak je webrádio v Arivě naprogramované...Používáš složku s webrádii podle odkazu?Pokud ne - je řešením použití žlutého tlačítka na DO -červeným najít playlist(třeba news) a žlutým si Ariva sama stáhne rádia z netu.Když je nestahuje, pak to jen potvrzuje nějaký problém s připojením na net(to stahování se ukazuje na TV). |
jerzy
![]() |
|
RE: Jak naladit webrádio /Ariva 252/ ???Zakopaný pes byl v tom, že jsem v sekci - Nastavení místní sítě -IP Setting- "DHCP" - měl vypnuté, ale už to chodí... Díky moc "jerzy", za užitečné rady. Ať se daří...![]() |
GeorgeM
![]() |
|
Webrádia v ArivěAno - DHCP na "on" je nejjednodušší způsob přidělení IP adresy.Přeju příjemný poslech nejen rádií Tunes,ale i hromady českých a slovenských rádií v playlistech music a themes! |
jerzy
![]() |
|
![]() |