Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

showbox vitamin pluginy

zdravím chlapi mám showbox vitamin 5000HD s enigmou 2 běžící na sh4 a chtěl bych si do něho nahrát archiv cz sk plugin .Nějaký archiv jsem na netu našel pro sh4 verzi myslím 0.70 stáhl jsem ho v pohodě přes flešku do vitaminu no ale když jsem chtěl potom něco přehrát tak jsem nic nepřehrál.Nějaká stará verze asi.Novou verzi archivu jsem nikde nenašel pro sh4 teda funkční. Měl bych tedy prosbu na někoho kdo by mi mohl poslat odkaz anebo stránku ke stažení funkčního archivuczsk pro sh4 .Moc díky všem za pomoc. :((

marksony
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

???????proč znovu???????????

https://www.parabola.cz/forum/topic-84838/
to nešlo napsat sem? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

ahoj jasně že to šlo napsat sem ale chtěl jsem aby to bylo aktuální na první stránce poněvadž si nejsem tak jistý jestli by někdo koukal na dotaz 3 stránky zpět .tak soráč ,příště se polepším. R^

marksony

pokud si to nastavíš

a ostatní taky,tak každý drb okamžitě skočí na první místo,že to neznáš po devíti letech tady je smutné R^ :laughing: R^

pierrepetr

RE: showbox vitamin pluginy

sh4 momentálně nemám žádný, ale u mipsel je základem úspěchu nejprv nainstalovat subsupport a potom dohrát plugin, na ab-foru bys to snad měl dohledat

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

nevím co máš za enigmu , ale ve všech oficiálních verzích , pokud je box připojený k internetu tam máš dostupné pluginy ke stažení

Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.

lubos3nec
Registrace: 10/2007

pierrepetr

tak jasně v tom máš pravdu ale víš já zase sem tolik nechodím s dotazy ,spíše sleduji dotazy ostatních a odpovědi na ně.Jestli se tady na něco zeptám sám na foru tak jednou za měsíc ,tak je to moc.Jinak nemám důvod poněvadž nejsem zase takový odborník přes sat. problematiku.jinak nic no měj se ahoj. ;)

marksony

lubos3nec

ahoj no mám enigmu 2 sh4 openpli ale když tak si přečti můj dotaz na předcházející stránce s nadpisem showbox pluginy at to tady nemusím znovu psát.díky měj se. ;)

marksony

marksony

pokud chceš aktuální dění sledovat,tak si to zdarma nastav,jinak se budeš hrabat v pěti stránkách R^ :laughing: R^

pierrepetr

marksony

no vidíš,to první vlákno jsi takto pohřbil,teď se budeš opakovat a jiní taky,zbytečně R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

dobře nastavím si to ,díky moc měj se. R^

marksony

ide o to ze si do boxu nahrat iny image-soft napr. infinity, ktory je napol stary soft a novy soft. a v enigme ti pojde spustit archiv czsk, ako aj youtube

tomko
Registrace: 1/2006

tomko

ahoj problém už jsem vyřešil ,nahrál jsem nový img soft ,opět talismana a všechno šlape jako předtím archiv ,ts media,mediaportal paráda ,díkec všem za pomoc. R^

marksony

marksony

Já jsem zkoušel všechny nový softy a nakonec jsem se vrátil k talismanu.

zeze
Registrace: 5/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra