Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

barandov plus SD

už vám jde barandov plus SD?

petra
Registrace: 8/2014
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 90
Odpověď v diskusním vlákně

Aktuality

https://www.parabola.cz/zpravicky/24044/konecne-barrandov-plus-v-sd-na-satelitu-astra-3b/

kokun
Registrace: 5/2015

RE: Barrandov Plus v SD

Ne, že by mě to nějak trápilo, ale to spuštění na Skylink karty jim nějak dlouho trvá ;)

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

RE: barandov plus SD

zakódováno

satman5455
Registrace: 5/2013

Chlapi klídek

Oni to nastartují, protože stále poměrně dost lidí jede na starých přijímačích a oni potřebují sledovanost ;)

Skylink + O2TV

kvasnak

Pirrepetr

Motivace je hezká věc, ale znám dost takových, že nemají absolutně zájem něco měnit.

Skylink + O2TV

kvasnak

kvasnak

asi mají jiné priority,tebe to trápí? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Pirrepetr

Mě tedy ne :))

Skylink + O2TV

kvasnak

pierre

Mna tiez nie, ale od sledovanosti sa odvija cena reklamy. A fakt je vela ludi bez moznosti prijmu hd. A ked im poviem, ze maximalne o rok a pol musia kupit nove (hd) stb, tak krutia hlavami.

Kasr
Registrace: 8/2008

Kasr

já to vím,dělám s lidmi denně,lidi budou vždy nadávat,když je někdo ,nebo něco nutí ke změně čehokoliv,takový je vývoj,secam-pal,analog-digitál atd..,s takovými průkopníky bychom dnes jezdili s koňmi a povozem,oni rádi,pokud nebude jiná možnost ty HD přijímače koupí,navíc doba jim nahrává,ty SD co koupili byly dražší,než dnešní slušný HD a do roka jim spousta SD přijímačů stejně klekne a koupí HD,těch posledních esdéčkářů za rok a půl moc nebude,no někteří s CRT budou muset hledat HD se scartem,nebo AV R^ :laughing: R^

pierrepetr

nedej bože

s modulátorem a to se bude těžko vybírat značka a cena R^ :laughing: R^

pierrepetr

petra

Jsi normální?
Zakládat naprosto stejné nové téma Rv Rv Rv

https://www.parabola.cz/forum/topic-85363/

kokun

@kokun

Už si sa na začiatku vlákna vyjadril a teraz si potrebuješ ešte inteligentne kopnúť? Samozrejme zakladať nové vlákno na to samé téma nie je práve vhodné, aj keď sa to stáva v poslednom čase pravidlom, no ten kto pochybuje o normálnosti druhých by sa mal v prvom rade krotiť, hlavne keď mu ešte dymí špak na stanici... :laughing:

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

petra asi vypila nejakou tu sklenicku a tak to mame repete. :)))

HYPER
Registrace: 11/2010

Maneto

aj Ty si si potreboval kopnúť! Vedz, kokun je starý dobrý harcovník

emo53

@emo53

To mu samozrejme neberiem, ako TV servisák už v dôchodku má určite bohaté skúsenosti... Honza z Valašska má určite zmysel pre humor, vie čítať medzi riadkami a určite pochopil že to bolo myslené úsmevne v súvislosti s účinkovaním tu na Parabole a nie v EB... V 60-tom roku som sa odsťahoval z VK a príslovečný humor si stále pamätám... ;)
Hovorcu určite nepotrebuje... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

emo53

Vďaka za podporu . . . R^

Ač jsem tady nováčkem (dle data registrace), tak stránky navštěvuju už mnoho let. A vidím, že i zdejším uživatelům nejsem úplně neznámým . . :laughing:

kokun

Jen jedna připomínka možna by nevznikalo tolik duplicitních vlaken kdyby vždy po novém příspěvku v danném vlakně se to vlákno posunulo na začatek diskuze tedy nejdiskutovanejší vlákna by byla na první stránce a ne na páté...kde si každy myslí že mu nikdo stejně neodpoví přotože až na patou se neproklika když už to jednou četl...

Na větčině diskuzi to tak je že se aktualní tema drží nahoře dle mě lepší volba než jak je to tady.

tompr
Registrace: 1/2006

tompr

pokud požaduješ to co píšeš,tak si vlez do nastavení a bude to právě takto,téměř každý to tak má nastaveno R^ :laughing: R^

pierrepetr

dost se divím

,že to máš po devíti letech takto a hrabeš se v pěti stránkách R^ :laughing: R^

pierrepetr

Když někdo založí duplicitní vlákno

mně až tak nepřekvapuje - prostě nehledá.

Když ale někdo (v tomto případě "petra") založí po dvou dnech "svoje totožné vlákno" - to už mně dokáže vytočit . . . :fuming:

kokun

kokun

pokud to má nastaveno jako tompr"",tak se jí zdá,že to vlákno zapadlo R^ :laughing: R^

pierrepetr

:))) Tak nevím jak dlouho už tato volba tu je ale když jsem tu začínal tak to tu nebylo a pak už jsem to nehledal, myslel jsem že tak je nastaveno forum.
Ale dík ted to bude přehlednější :)
Možna by bylo od věci to takto nastavit všem novym

tompr
Registrace: 1/2006

tompr

není zač,máš pravdu,že to není 10 let,ale vždycky se na to upozorňovalo někde v pravidlech,to si každý má přečíst dříve,než se registruje a taky s tím musí souhlasit,že to nečte a kliká dál a pak prskne dotaz,jeho problém R^ :laughing: R^

pierrepetr

Barrandov Plus SD spusten

na TP 12168/V 27500 3/4 DVB-S/QPSK. Majitele SD prijimacu radujte se. :))) R^

HYPER
Registrace: 11/2010

potvrzuji, Barrandov Plus SD už funguje, samo že raději sleduji Barrandov Plus HD

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 90

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra