Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
29.09.2007, 20:31.16

Re: Premium X 7100 PGU a nahrávání na HD 120 Gb

Nahrávám pořady na hardisk a dneska když jsem to chtěl spustil tak to nešlo zkusil jsem zapnout nahrávání to šlo a šla spustit i tato nová nahrávka.Starší nahrávky nešly spustit.Ví někdo v čem je problém?Prosím poraďte.
uživatel
sono
29.09.2007, 20:47.58

sono

co s tím děláš napiš postup,zkus toto možná,že to děláš
zmačni menu najeď na interní HDD,zmačni registrace nahrávek, ALL Filles/všechny nahrávky,sjeď si na kterou chceš nahrávku,zmačni kterou chceš nahrávku,a stop ji zase zastavíš,pak najeď na jinou/CH nahoru,nebo dolu/ a zmačni jinou a musí ˇšlapat,kdyby né tak uvidíme dále co s tím,
uživatel
hery
29.09.2007, 21:02.37

Pro Heryho

Toto jsem dělal měl jsem seznam nahrávek nejel jsem na nahravku a když jsem dal spuštění tak se nerozjela a naskočil mi zpět obraz live.Nechtěl bych zase vše smazat a provádět a disk formátovat.Ono ano když vymažu nahrávku tak se mi nezměníani stav kolik procent je nahráno zůstává stale stejný tak nevím
uživatel
sono
29.09.2007, 21:10.30

sono

nic asi nezbude než ten disk zformátovat a začít znova,když se ti % z disku nezmění po vymazání,/to se mi ještě nestalo./
uživatel
hery
29.09.2007, 21:25.41

Hery

tak to musím zformátovat nedá se tedy nic dělat zatím dík
uživatel
sono
29.09.2007, 22:39.07

RE: Re: Premium X 7100 PGU a nahrávání na HD 1...

Mě už se to také stalo, některé nahrávky šly, některé né, pomohlo až formát disku.
uživatel
Zip
29.10.2007, 10:16.01

RE: Re: Premium X 7100 PGU a nahrávání na HD 1...

Mám stejný problém(hdd seagate 80gb),stalo se to už několikrát.Netuším,proč se to děje(byl problém se zdrojem,!?!).Nerozchodil jsem to ani v PC přes Explorer,nahrávky sice zobrazí,ale ukazuje že disk je prázdný a přesunout do PC nejdou!Na radu známého jsem disk zformátoval v PC(cca 40 min.,Premium formátuje jen asi minutu!),tak uvidíme.Che to častěji stahovat do PC a hned formátovat disk.
uživatel
Adams JA