![]() |
|
skylink niektore programy vypadavajupozdravujem. dlhe roky fungovalo vsetko ako malo. uz niekolko tyzdnov ale sledujem ze niektore prg vypadavaju. zaujimave pri tom je ze niektore ako napr. ct24, ct1, ct2, stv1, barrandov a ine funguju bez problemov ale napr ta3, nova, markiza a ine neustale vypadaju ... chvilu funguju a chvilu nie ... chybova hlaska ...nie je signal. Prijmac Topfield TF-S3000RHD. skusal som napojit aj iny prijmac /openbox/ a ista chyba.Viete poradit co s tym? Dodatocne by ma este zaujimalo ako si viem pozriet kvalitu signalu na mojom prijmaci. |
gold
Registrace: 6/2015 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: skylink niektore programy vypadavajuposunula sa ti antena |
cony
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 109 |
![]() |
|
@goldU mňa nič nevypadáva, chyba je u teba. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: skylink niektore programy vypadavajuMozno dorastli stromy pred parabolou. Zobrat pilu a vsetko v smere signalu pri pohlade spoza nej pekne vyrezat a bude zas signal.46E, 45E, 39E, 28E, 23E, 19E, 16E, 13E, 9E, 5E, 1W @ AB Cryptobox 652
|
Freedox
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 573 |
![]() |
|
RE: skylink niektore programy vypadavajuU tebe bude dobre, když si pozveš domů technika. |
Hurikán1
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 101 |
![]() |
|
RE: skylink niektore programy vypadavajuAk je len rozladená parabola, tak to je ten lepší prípad. |
PeterHumax
![]() |
|
RE: skylink niektore programy vypadavajuDakujem. Skusim doladit parabolu. Vie mi rste niekto poradit ako pozriet kvalitu signalu na tom topfielde? Vdaka |
gold
![]() |
|
RE: skylink niektore programy vypadavajunaladit na 100%![]() poklopec
|
pokl
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 929 |
![]() |
|
RE: skylink niektore programy vypadavajugold napsal:Vie mi rste niekto poradit ako pozriet kvalitu signalu na tom topfielde? Vdaka Zmáčkni 2x tlačítko i a vpravo uvidíš dva grafy (modrý a zelený). ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
skylink niektore programy vypadavajunič nevypadava. |
sano1
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 439 |
![]() |
|
skylink niektore programy vypadavajuAle vypadává, vypadává .... momentálně transpoder 12109 - 23E History HD výpadek tma a následně barevné pruhy.... Na Freesatu History HD rovněž krátkodobý výpadek, ale jinak už to na 1W jede |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
shirazale toto nema nic spolocne s problemom "gold-a"...jemu vypadava aj ta3 FTA program, takze ma problem zo signalom, co moze byt od pohnutej paraboly, spatny spoj na koaxe atd, vselico. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: skylink niektore programy vypadavajuDVB-S2 8psk a blbý FEC Bude to stále častěji. Asi by měli lidé více volat a stěžovat si na kvalitu signálu. Tomu nepomůže ani nastavení paraboly :-( |
psevca
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
SKYLINKZle nastavená parabola.kvalita signálu musí byť aspoň 70%.Signál pozri na manuálnom ladení.Frekv.musia byť správne.Parabola od 80 cm.Môže byť aj starý koax.kábel. |
garbanka
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 780 |
![]() |
|
skylink niektore programy vypadavaju - goldParabolu máš v poriadku, odchádza Ti prepínač polarizácie v konvertore. Preto Ti idú len programy na vertikálnej polarizácii a horizontálna blbne - rada odo mňa: kúpiť a vymeniť konvertor ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: skylink niektore programy vypadavajuAsi to bude ten konvertor LNB jak pise Dzordzo. Mel jsem to u IBU Black Pro Twin(stari 4 roky), kdy jsem zjistil, ze když jsem prepnul polarizaci u kmitoctu například 11222/V na H, tak prijimac ukazoval silu signalu pouze 17%. Před zavadou to bylo asi 85%. Pokud jsem to provedl u kmitoctu 10756/V na H, tak tam jsem mel dokonce silu signalu 1% na H polarizaci. Zavada se projevovala do kmitoctu 11400. Vymenil jsem ho za typ Premium a vse je zase ok. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 673 |
![]() |
|
RE: skylink niektore programy vypadavajuTřeba to bude uplne něco jiného ale preci. Uz jsem se setkal asi dvakrát s tim, ze na vystupu F zavitu LNB konvertoru a v F konektoru na koaxialu byl uhnily stredovy vodic a kontaktni plisky uvnitř v F vystupu konvertoru i presto, ze byl spoj prekryt gumovym ochranym krytem LNB konvertoru. To by mohla byt také příčina, proc zacinaji vypadávat nektere programy z uritych TP. Zkontroloval bych F konektor na vystupu LNB konvertoru a i když bude vse ok, tak bych dal radeji novy LNB konvertor vzhledem ke stari původního. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 673 |
![]() |
|
zkus jinýpřijímač,než si rozdrbeš parabolu,topfíldi jsou experti na kondíky ve zdroji![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
RE: skylink niektore programy vypadavajuyo. konvertor ma asi 7 rokov. aky odporucate kupit?este k tej sile signalu. stlacim na ovladaci dvakrat i a neukaze ziadnu silu signalu ... iba detailne info k prave prebiehajucej relacii, to garbanka. kde v manualnom ladeni si viem pozriet silu siganlu? dik |
gold
![]() |
|
HYPERsouhlas,i když to tady nemusí být ten problém,když mu něco jede,tak uhnilý to nebude,ta gumová krytka je totiž kontraproduktivní,jako když auto přikryješ plachtou,zrezne 2x dříve,než nepřikryté,změna teploty působí nasávání a přetlak vlhkosti,prostě to musí větrat,f-con bez utěsnění nezrezne ani za 20 let,nechytat za slovíčko prosím ![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
stačíjednou a vidíš infolištu,nebo dej ruční ladění a najdi si TP a vidíš bargrafy,zkus jiný přijímač,než budeš investovat![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: skylink niektore programy vypadavajuTo je jedno, ja mam Inverto. Pokiaľ máš len 1 výstup, cena je zanedbateľná (okolo 5-7 EUR). Ani pri twin a quad to nie je likvidačná čiastka a výmena, pokiaľ je parabola dostupná, je otázkou 15 min. |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: skylink niektore programy vypadavajuhttp://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/ukrajincum-odriznou-satelitni-antenu-za-sledovani-ruskych-kanalu/ |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: skylink niektore programy vypadavajuTak to je Ukrajina..heh. |
PeterHumax
![]() |
|
RE: skylink niektore programy vypadavajuNech si radšej "Udělají svůj p.e.n.i.s větší až o 5 - 7 cm" a budú myslieť na inakšie ptákoviny - praštený ukrajinský poslansi...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
![]() |