![]() |
|
DVBT do notebookuAky doporucite? hladal som tu na fore ale nic som nenasiel ohladom DVBT USB. |
piso
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: DVBT do notebookuTak jsi hledal špatně, bylo zde toho dost. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: DVBT do notebookuhttps://www.parabola.cz/clanky/5606/tbs-5220-miniaturni-usb-tuner-pro-prijem-dvb-t2-t-c/https://www.parabola.cz/clanky/5524/hybridni-tunery-pro-prijem-dvb-t-t2-c-od-tbs/ |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
mám tiežMám tiež takéto zariadenie, ale je to dosť citlivé v horách. Na každom metri to má iný signál. Ale funguje to. Blbne obraz, blbne zvuk. Skôr je to o tom, ako moc Ti vadí tá nekvalita.Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
Raspberry pi2+Vlastní tu někdo raspberry pi2,zkoušel usb-dvb-t+přístup na net? děkuji![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
spykopřístup na net super,usb-dvb-t nevím,nezkoušel jsem,není důvod,když to je v TV![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
RE: DVBT do notebookuMohu doporučit TBS5881. Umí i T2 a je vybaven CI slotem. Karta nejen na obyčejné sledování digitálního TV vysílání. Velmi dobrá citlivost a ještě lepší SW podpora.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
PierreTento strojek mě začíná hodně zajímat,jelikož jsem DVD prakticky odstavil/bez mkw/ a xtrend ma taky díry/DTS/,nemusel bych taky přeskakovat na pc,klavesnici mám-zbyla ,asi bych musel napnout staré mozk.buňky,ale co člověk neudělá pro pohodlí-díky,i saxonovi!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
spykona kodi netřeba buňky,jen si vybereš co ti nabízí celý svět klikneš a koukáš,konec nahrávek,konec DVD,máš všechno v krabičce od cigaret![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
koneci stahování,i když to vlastně stahování je,ale jen do dočasné mezipaměti,napíšeš film ,najde,koukáš,pokud extra novinka v kinech,tedy originál,klikneš titulky a jedeš![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
DVB-TMám toto zariadenie asi 5 rokov a v BB mi funguje bez problémov. |
garbanka
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 780 |
![]() |
|
garbankato jsme rádi,ale které zařízení máš?![]() ![]() ![]() |
pierrepetr