![]() |
|
SMART HD+ Telewizja na KarteDobrý den chci se zeptat, kartu mam doma, a chcu ji prihlasit. Muzu na sebe, nebo musim na polskeho obcana. Diky |
Petrfi83
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
RE: SMART HD+ Telewizja na KarteTam je problém s tím telefonním číslem. Je tam automaticky polská předvolba. A na to číslo příde jakýsi kód. Takže já bych tipoval, že skoro potřebuješ Poláka. Při nákupu v polském eshopu určitě budou ochotně spolupracovat. Protože jim to nic neudělá. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: SMART HD+ Telewizja na KarteDik taky jsem si to myslel. :( |
Petrfi83
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
RE: SMART HD+ Telewizja na KarteCo tam chceš přihlašovat? to není nc+ já jsem ji zpojízdnil tady https://ssl.telewizjanakarte.pl/aktywacja_przez_internet.php sice to byla jen TNK SD,až později jsem přešel na SMART HD+Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 785 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: SMART HD+ Telewizja na KarteTNK už je historie. Už se dávno nedá koupit jako nové zboží. |
toothpick
![]() |
|
Re:Petrfi83TNK je dobrá volba,hlavně nyní,kdy je možné využívat pakiet extra-FOXHD,MGM HD,TCM,Paramout.....![]() |
baksik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: SMART HD+ Telewizja na KarteTo je možné jenom u TNK HD / NNK HD.To už se taky dlouhé roky neprodává. I když tady to nabízejí: http://cardsplitter.pl/modul-ci-ncam-zestaw-karta-tnk-hd-miesiace-pakiety-hd-p-1113.html |
toothpick
![]() |
|
RE: SMART HD+ Telewizja na KarteJe pravda,že již v prodeji nejsou,ale stávající karty TNKHD mají zajíštěný dostatečný servis.S nabídkou jsem velmi spokojen.(cena-kvalita)![]() |
baksik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: SMART HD+ Telewizja na KarteMožná někde jsou. Já nevím jestli ta nabídka v tom odkaze platí. |
toothpick
![]() |
|
![]() |