![]() |
|
Novinky z infolinky Digi TvDnes jsem volal na infolinku Digi abych mohl na toto fórum umístit nejnovější informace.Takže po rozšíření o všechny programy,které má být uskutečněno nejpozději koncem října má nabídka Digi obsahovat celkem 105 kanálů, když to vezmu kolem a kolem tak dnes může klient,který přijímá všechny kanály přes StB sledovat 70 kanálů i když oficiálně inzeruji 65 kanálů takže to je rozšíření o 40 kanálů, což je dost.Za to si člověk pronajimajici StB Kaon a využívající balíčku Filmboxu a služeb Filmboxlive zaplatí cca 350kc.Nejpozději od října mají přejít filmboxy do základu a balíček Filmbox má být zrušen takže díky tomuhle ušetřím cca 50 Kč které můžu dát na navýšení ceny za základní balíček který bude po novu stát 299 Kč, do toho budou nabízet úplně nové StB a přibudou HD programy,a HBO programy takže i kdybych měl se vším platit 500 Kč tak do toho jdu,protože sice zdražej, ale něco přesunou a zrusej aby nám ušetřili, ale v celkovém součtu je to parádní změna s tím, že nejdéle začátkem září bude na netu uveřejněn nový ceník služeb včetně nových obchodních podmínek, takže z mé strany spokojenost |
carlos87
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 111 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
RE: Novinky z infolinky Digi TvTady ta diskuse okolo nové DigiCZ mi připomíná nové tarify u O2TV.![]() |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
RE: Novinky z infolinky Digi TvVšichni čekali Sport 1 HD, Sport 2 HD. Místo toho dostali Novu HD a Primu HD. To už je lepší ten Skylink, ten aspoň nabízí kulturní vyžití na kanálech Brava a Classica. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
to carlos87Zdravi te jeden z tech blbu, co si platfomu NC+ (dokonce jiz 4tym rokem) predplaci. A on ten blb je navic s takovym brakem, jako je PL, BL, LM, EL ...a.j. s prumernym BR 10Mb/s, znacne spokojen a navic tomu ceskemu blbovi vubec neschazi ani to stupidni komentovani v cestine, bez ktereho se nekteri narodovci neobejdou .... |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
RE: Novinky z infolinky Digi Tvtoothpick: v nabídce DigiCz sice nejsou oficiálně, ale jsou na kartách DigiCz normálně přístupné STV1, STV2, JOJ a Markíza, zde to máš https://www.parabola.cz/clanky/5400/digi-smart-cam-test-dekodovaciho-modulu-pro-digi-tv/ a mohu potvrdit je to tak. |
rybář
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 201 |
![]() |
|
RE: Novinky z infolinky Digi TvNo jo, ale ten modul má tak asi jedno procento abonentů DIGI![]() |
toothpick
![]() |
|
add carlos87omlouvam se, samozrejme to melo byt pro kanon69, je videt, ze jsem opravdu blb (co si navic predplaci NC+) |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
RE: Novinky z infolinky Digi TvJak vidno,pomerne znacna hysterie stran LAM (stesti ,ze ne LAHM) .Faktem je,ze obraz NC+ vynikajici a hlasky polskych komentatoru PL (nejen) ,rovnez stale skvele![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Novinky z infolinky Digi TvTo:Kaos naprostý souhlas,ten Kanon69 a jeho názory,je mi z toho nabli...![]() |
baksik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: Novinky z infolinky Digi TvAha, takže oni tam mají oficiálně i Slováky. Akorát to neoficiálně není uvedeno na jejich stránkách. Ale oficiálně v seznamu je mají přímo na prvních místech.https://www.parabola.cz/clanky/5404/kaon-na1000hd-jednoduchy-prijimac-s-pvr-funkcemi-pro-digi-tv/ |
toothpick
![]() |
|
@toothpickVyse zminene SVK programy jsou dostupne uz cca 5 let i na STB od DigiDVB-T2+0.8W+19.2E+23.5E~freeSAT+O2tv
|
vilda016
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 238 |
![]() |
|
RE: Novinky z infolinky Digi TvV SD kvalitě na slovenské STV mě to osobně stejně moc nepřitahuje. Není to něco, kde bych si řekl: "Hurá, bude středeční Liga mistrů. Těším se." |
toothpick
![]() |
|
RE: Novinky z infolinky Digi TvMne je jedno že kde to ide hlavne že to ide![]() |
kappybar7
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 514 |
![]() |
|
RE: Novinky z infolinky Digi TvTak proč bych měl čučet na slovenské SD, když na internetových streamech to běží v 720p. Samozřejmě je to takové 720p po těžké nemoci. Ale stejně to vypadá o třídu lépe. |
toothpick
![]() |
|
RE: Novinky z infolinky Digi Tvjj po ťažkej porážke a s 2 baypassmi...![]() |
kappybar7
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 514 |
![]() |
|
RE: Novinky z infolinky Digi TvSekání spíš ne-e. Ale ta kvalita je dobrá tak maximálně na mobil, strašně nízký bitrate. Takhle vypadá španělská liga na čínské oficiální platformě PPTV. Dávají tam všechny zápasy zdarma.http://s27.postimg.org/nsk0c91lv/ppspa.jpg |
toothpick
![]() |
|
RE: Novinky z infolinky Digi TvA takhle vypadá konkurenční platforma LeTV. Tam zase dávají zadarmo francouzskou ligu. Tam nemusíš nic maskovat aby to vypadalo pěkně. Ten bitrate je výrazně (nesrovnatelně) lepší. Ale zase kvůli té vysoké kvalitě máš problémy se stabilitou toho připojení do Šanghaje.http://s13.postimg.org/5rrtuyjiv/letfre.jpg |
toothpick
![]() |
|
RE: Novinky z infolinky Digi TvTakze na houno. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 295 |
![]() |
|
RE: Novinky z infolinky Digi TvBohužel, nutno říci. Ale každopádně zajímavá exkurze na dálný východ. Asi není mnoho států, kde se všechno vysílá bezplatně. A co se týče přenosů, které sleduje málo lidí (ATP tenis), tak ty chodí stabilně ve vysoké kvalitě. |
toothpick
![]() |
|
Vortiopravdu máme v nabídce české Digi STV 1, STV 2, Markízu a JOJ. Na stránkách Digi to však nevyčteš![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Novinky z infolinky Digi TvTyhle programy patří do hluboké minulosti. Já ty Číňany pořád nevzdávám, teď zkouším ten nový prohlížeč od Microsoftu, který se jeví jako stabilnější. Tam jsou na těch Číňanech šílené věci. Například přenosy F1 s volbou kamery a takovéhle vychytávky. Prostě neuvěřitelné. |
toothpick
![]() |
|
RE: Novinky z infolinky Digi TvCela tvoja Cina patri do hlbokej minulosti. A nasledovat bude co? Sukromny stream Kim Cong-una z Pchjongjangu?UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 467 |
![]() |
|
RE: Novinky z infolinky Digi TvTo není volba kamery, že bys tam měl 40 streamů. Ale jako O2 nabízí dva, televizní stream a cockpit, tak tady jich máš pět. Zadarmo. Televizní stream s komentářem a bez, cockpit, data, stream z boxů a GPS tracking. |
toothpick
![]() |
|
kaosTo jsi o sobě napsal ty že jsi vůl já ne,já psal o sobě abych za jednu platformu platil 450/m to určo ne, radši budu bez fotbalu a půjdu na ryby do přírody s rodinou s děckama než sedět u bedny to mi věř a stupidní český komentář je mi bližší jako polský žvatlání a že máš bitrade 10 u poláků to já nevím jen jsem to porovnával mým pohledem a tak velký rozdíl v obraze mezi digi tv hd a polákama podle mě není a to nemám jen poláky ale třeba holanďany,němce,francouze španěly,každý tu haní cz platformy ale bez nich si to nedokáže představit stačí se podívat jenom když tu vypnuly novu hd a podobný voloviny co tu bylo povyku já myslím že když máte cizí platformy tak vás to bolet nemusí tak jako mě je to u prdélky na ten brak co dávají stačí i sd.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: Novinky z infolinky Digi Tv@toothpick: Neviem aké slovenské stanice v SD máš na mysli, ale Jednotka, Markíza aj Joj sú v slovenskej Digi v HD. Prečo by mali byť v českej Digi v SD? No a LM by v stredu mala bývať na Jednotke |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 929 |
![]() |
|
LuboTSProtože ty už jedeš na Nové (slovenské) Digi TV a u nás zatím přetrvává ještě původní (rumunská) platforma, byť už má nového majitele (LAMA energy). Ti sice (zatím) přidali pouhých 5 SD programů, ale v HD jsou doposud jen 4 progr. (DigiSport1, ESP int., ESP2 a NGC)![]() Takže SK progr. doposud jen SD, aby bylo jasno ![]() |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
![]() |