Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Ariva S300 ladění satelitů

Neví někdo proč mě jde ladit pouze 38 satelitů?V origo i patch zapsat mohu více,ovšem ladit pouze prvních 38 v seznamu Installation. V Ku i C pásmu.Další mě nepustí.

leousek
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

leousek

Na to ti poviem iba jedno,Arivy som mal a nikdy viac...Zo začiatku bolo všetko OK,ale spozoroval som,že občas sa z ničoho nič stratily niektoré satelity zo zoznamu kvôli tomu,že som tam nahral nový soft.Všetko som robil OK podľa robura/neskôr lososa/na ab fóre.Jednu Arivu ešte mám 252 HD Combo a budem rád ked ju niekomu predám.Ved sú aj lepšie prijímače ako polské Arivy.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

RE: Ariva S300 ladění satelitů

No já měl arivu 200,vše naprosto ok,lososuv patch pak Octagon starší,tam např emm off valilo měsíce ale sčoudnul mě zdroj tak sem koupil zas arivu.

leousek
Registrace: 4/2006

jen tak od boku - zkusil jsi nový satelit přidat v setting editoru?

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

A teď si představte,že Ariva S300 je po všech stránkách nejhorší ze všech typů Ariv(taky vybočuje použitým hw od ostatních).To A 252 Combo je proti ní hotový zázrak(ne už bohužel softem).Zatím nejlepší byly už nevyráběné A 102E a 202E.U S 300 je problém s pamětí.V seznamu satelitů může být cokoliv,ale když dojde na fyzické naladění,tak to už je paměť v koncích.Jinak bych si nedovolil tvrdit "polské Arivy" - jsou to vlastně čínské Arivy.I ten origo firmware.

jerzy
Registrace: 7/2008

Predchodcovia Ariv, ako napríklad Ferguson HF-8900HD, dokážu všetko čo je potrebné...a doslova excelentne. Jediné čo by sa im dalo vytknúť je, že sa nedajú pripojiť na Ethernet. A to Ferda slúži už skoro desať rokov... Neviem ktorá z dnes vyrábaných Ariv bude tak dlho slúžiť. ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Maneto

V tom z tebou naprosto súhlasím tá Ariva čo si uviedol bola asi najlepšia čo sa im podarila i ked bola trošku väčšia,ale funkčnosť,podpora SW atd. bola v tej dobe vynikajúca.Dnes je to iba tragédia zdá sa mi,že čím novší model tým horší...

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Jenom upřesnění - Arivy svou řadu začínají až modelem A 200HD.Ferguson před tím měl kvalitní výrobky - to je fakt.Dnes pod značkou Fergusonu najdeme reproduktory,DO,tv boxy i set-top boxy,nějaký ten foťák a kdoví co.A vyrábí to přitom někdo jako no name. Ferguson se snaží zoufale o zisk,ale tahle cesta nikam nevede.Měli by jako první začít se satelity s vestavěným DAB tunerem pro IIIpásmo(a všechny předběhnout) a konečně montovat výkonné chipsety,které utáhnou všechny netové funkce.

jerzy
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra