Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink cez TV - nefunkcna Nova a Prima

Zapojil som satelit priamo cez TV Sony, pouzil som modul, ICE Skylnk kartu, naladil Skylink. Funguju vsetky programy zakladenho balika vratane CT(1,2,4,..), okrem programov skupiny Nova a Prima. Vypisuje mi chybu programu/ze je kodovany.
Viete poradit preco?

quix
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink cez TV - nefunkcna Nova a Prima

Programy skupiny Nova aj Prima, no problema... Pravdepodobne ti neprišli zápisy, sprav si refresh prostredníctvom oblúbených stránok SL... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Alles in Ordnung. :8)

PeterHumax
Registrace: 3/2007

Něco se jim drbe. Včera jsem byl ladit ten nový zázrak od Barrandova. Naladil a hláška nemáte oprávnění ke sledování... vypnout, zapnout, reautorizace. Do teď nic. Stále stejná hláška. Doma na Xpeedu vše OK. Ten samý problém u jednoho TF2050. První karta nedekoduje BarrandovM a na Nextce jede vše OK. Smazal jsem, znovu naladil, reautorizace a nic. Naštěstí to není žádný terno, ale i tak - z principu. Hlášku E80-35 nemám rád :-))

pf09
Registrace: 8/2010

Myslim, ze aj najlacnejsi STB je lepsia volba, nez prijimat sat. vysielanie priamo cez TV...

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

pf09

Mohu potvrdit stejný problém. Stejná hláška, nepomohlo vůbec nic. Vzhledem k obsahu programu to nechám být. Až to půjde tak to půjde.

neuzil
Registrace: 7/2009

neuzil

Dík za info - to uklidnilo. Jdu dělat něco užitečnějšího. :-)

pf09
Registrace: 8/2010

Skusil som iny modul a po dlhsej chvilke sa to rozbehlo.
Teraz ale neviem ci je to modulom alebo oneskorenymi zapismi. Kazdopadne v s druhym modulom to ide, ale zas zatuhla Jednotka (musel som vypnut/zapnut).
Asi treba trafit idelanu citacku karty ktora si sadne s TV.

quix
Registrace: 3/2006

LucaBrazza

Ono asi záleží na tom, co vyžaduješ. Já jsem byl plnĕ spokojen s Technisatem Sir, ale nový televizor má sat tuner, tak jsem ho chtĕl vyzkoušet a byl jsem příjemně překvapen. První dva dny jsem mĕl podobné problémy jako kolega quix, ale pak se to samo srovnalo a vše bĕží v pohodĕ a Sir odpočívá po dobře vykonané práci. Ue40ju6572 + Smit Irdeto + Skylink Kombi a O2tv.

rs505
Registrace: 11/2009

já jsem to

prodělal s novějším Sharem a dostal jsem tam novej kanál až když jsem transporder vymazal a nastavil znovu,konkrétně 12363 a tenhle 12168 taky,ale jen v jednom Sharpu LE 732,ten starší |LE632 r-bez problému

korkoran
Registrace: 10/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra