![]() |
|
Monoblock TwinMam dotaz koupil jsem LNB Mascom Monoblock Twin 0,1dB je na 23.5 a 19.2 a na dva sat.prijimace.Pri nastaveni DiSEqC. me to jde jen pri nastaveni DiSEqC 1.0. 23.5 na B a 19.2 na C.Nemelo by to nastaveni byt A,B?Golden Media SPARK TRIPLEX. |
pazda
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
RE: Monoblock TwinUrcite ano. Musí to byt Astra 19,2E A a Astra 23,5E B pro monoblock zn. Mascom. Diseqc C by nemel propoustet a ukazovat kvalitu. Zrejme se jedna o nejakou chybu v sw nebo je něco spatnena desce. Ja jsem se s tim setkal u SABA kdy me ukazoval signal a kvalitu spravne na A a B, ale pak sla druzice Astra 23,5E i pod diseqc D. Prepinac byl pro dve druzice. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
Monoblock TwinNa A to signal ukazuje ale nejde nic naladit jen na C |
pazda
![]() |
|
RE: Monoblock TwinJak je upevněný ten monoblok při pohledu zpoza paraboly? Tou parabolou jsi nehnul při výměně lnb?Předtím tam bylo co? Taky monoblok single nebo..?zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
Monoblock TwinMam 23.5 na stred paraboly takze 19.2 vlevo zpoza paraboly.Pri vymene jsem stim vubec nehybal.Predtim jsem tam mel LNB Twin - 2 přijímačehttp://www.e-satelity.cz/lnb-mascom-twin/ |
pazda
![]() |
|
RE: Monoblock TwinTen Golder je více tuner, čili musí být splněno více podmínek pro správné fungování.1. oba dvb-s tunery připojit k monobloku 2. nastavit konfiguraci tunerů např. DiSEqC 1.0 se nastaví na 2 ze 4 pro Astru 23,5°E a 1 ze 4 pro Astru 19,2°E. Parabola musí být zaměřena na družici Astra 23,5°E. 3. v menu nadefinovat např. tuner A nastavení viz výše a tuner B např. stejný jako první nebo vybrat relevantní položku v menu. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
Monoblock TwinTo jako privest druhy kolax do tuneru?Ten mam v druhem sat.pristroji |
pazda
![]() |
|
Monoblock TwinTak jsem v menu dal u 19.2 tuner 1 DiSEqC 1.0 A a 23.5 tuner 2 DiSEqC 1.0B a jde to taky ale nevim jesli jsem to dobre pochopil |
pazda
![]() |
|
Monoblock Twinale privedeny kolax mam jen do tuneru 1 |
pazda
![]() |
|
Monoblock TwinNa tom nezáleží, či máš na LNB (monoblocku) obsadený - zapojený iba jeden výstup, alebo obidva! Tie výstupy sú nezávislé...!![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
pazdaTy nemáš k přijímači mauál? Jsi si jistý, že má v menu povolený opravdu správný tuner (ten do něhož vede koax) a ten i nastavuješ? Pokud si přineseš ten druhý box a zapojíš místo Sparka tak funguje normálně? T.j. "hraje" Astra 19 i 23?Má poznámka k tunerům se byla také z toho důvodu že 2 tunerový přijímač pořizujeme proto, abychom mohli koukat třeba na nějaký pořad na Astře 19°a jiný na Astře 23°E nahrávat. Pokud nemáš nezávisle napojené oba tunery, pak to nebude takto fungovat. Ve Tvém případě tedy bylo výhodnější pořídit quad monoblok. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
neřeš písmenkapokud to chodí,někde bude asi chybička,ale nikdy to na obrazovce neuvidíš,u každého tuneru ti musí chodit obě družice,obě polarity,obě pásma![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
![]() |