![]() |
|
Skylink vs NOVA HDChat se zákaznickým servisem* Petr:toto mi vystačí pro výtisk diskuze a oskenování , vložím tuto diskuzi na server Parabola a Facebook Petr:Děkuji za komentář * operátor platformy Skylink zakazuje zveřejňování obsahu chatu. Díky za pochopení. (Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC
Text zeditoval moderátor redakce. Datum editace: 12.10.2015, 19:01.42
|
bbitom
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 679 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59 | |
![]() |
|
FanynMáš pravdu NOVU bych na SKYLINKU zrušil.![]() ![]() |
atrapssss
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 239 |
![]() |
|
bbitomJsi v pořádku že to opakuješ. |
atrapssss
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 239 |
![]() |
|
Nova HD fraška pokračuje..............!pořád Nova ku..a komu to chybí tak ať si zaplatí freesat a neotravuje tu pořád s novou mě vůbec nechybí v hd a myslím že i hodně lidem tu ať to vypnou novácký stanice úplně a bude klid a nebo spíš řev to by bylo řevu pak by tu lidi prosili i za sd novu to by bylo pláče a naříkání, zrušit ve skylinku komplet novácký programy byl bych pro.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
tak istosuhlasim. novu na sat 23E zrusit. zrejme to chce divacku anketu. nie?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Skylink vs NOVA HDJa som za novu nechať,nie?Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)
|
dtnl
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 832 |
![]() |
|
RE: Skylink vs NOVA HDminulosti som zaplatil okolo 500 kč za Novu HDuž teraz nech tdú do... |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
RE: Skylink vs NOVA HDČeská komerční jednička zase před 7 lety tvrdila, že rozjede 40% programu v nativním HD. Myslím, že se jí to nepodařilo do dneška![]() https://www.parabola.cz/clanky/3263/nova-hd-az-40procent-programu-bude-v-nativnim-hd-formatu/ |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: Skylink vs NOVA HDTaktéž jsem se rozčílil při prvním zavedení serpo,už mě to přešlo,pravdou je ,že mi je ho... po tom v čem Glisnik jezdí nebo žije,existují jiné firmy-dokonce v jiných státech,výběr je dostatečný,krajně můžeš zůstat u dvb-t,na ostravsku minim. 50kanálů-to je málo?,o netu ani nemluvím-jsem už dědek a nemám s tím problém!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
NOVA HDNevim co tu porad resi. Jednoduse zrusit bez nahrady i s jejich SD verzemi a operatora taky. Vsichni rozumni mají na vse co je zajima jiné operatory a jiné TV stanice.Tady jeden priklad dnešního přímého prenosu této stanice http://www.jpeg.cz/images/2015/10/11/au2HO.jpg To byli schopni vysilat asi hodinu. Stalo se tak diky počasí v miste konani. Ostatní sportovni stanice však vysilalili live co dům dal z mista live http://www.jpeg.cz/images/2015/10/11/Zaepn.jpg Co dodat ze ![]() |
tokushawa
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 14 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59 | |
![]() |
|
![]() |