![]() |
|
ZDF konec kvůli Lize Mistrů v Riomediahttp://www.riomedia.cz/ukonceni-distribuce-programu-zdfzajímavé, kvůli 2 hodinám 1x za 14 dní vyhodit celej program a bez náhrady pro ty kteří mají IPTV. ![]() |
rada09
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 166 |
![]() |
|
RE: ZDF konec kvůli Lize Mistrů v RiomediaJJ bohuzel:-( ale zase mne tam dneska gratis aktivovali ten balicek Filmbox MAX sice tam je jedno velke kulove ale lepsi jak nic |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: ZDF konec kvůli Lize Mistrů v RiomediaTak kdo tenhle kanál chce přijímat, tak si holt bude muset pořídit vybavení na dvb-s. Když skončila PL na NovaSport, tak jsem si taky musel rozšířit moji soupravu o Hotbird a koupit u Satsklepu kartičku. Všechno zlé je k něčemu dobré. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: ZDF konec kvůli Lize Mistrů v RiomediaNesmysl. Lidi se spíš začnou zajímat o tu slovenskou satelitní Plustelku, což může být špatná zpráva pro Skylink. Se tady vždycky píše, že registrovat kartu na Čecha je problém. Osobně o tom silně pochybuju, žádný problém to jistě není![]() |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: ZDF konec kvůli Lize Mistrů v RiomediaCo zas tlápeš ?? Řeč o je ZDF. Je ZDF ve slovenské plustlece ?? Není. Fertig. |
bretah
![]() |
|
RE: ZDF konec kvůli Lize Mistrů v RiomediaJe řeč o Lize mistrů. Je Liga mistrů na slovenské satelitní Plustelce? Ano je. Neznám žádného Čecha, který by sledoval dobrovolně fotbal na ZDF. |
toothpick
![]() |
|
RE: ZDF konec kvůli Lize Mistrů v RiomediaJistě. Kvůli jednomu zápasu ze šestnácti vysílaných bude prodej Plustelky trhat rekordy. Na čem fičíš ? |
bretah
![]() |
|
RE: ZDF konec kvůli Lize Mistrů v RiomediaTa karta je levná, stojí asi 500,- Kč. Měsíční poplatky žádné. To každý rád zaplatí. |
toothpick
![]() |
|
RE: ZDF konec kvůli Lize Mistrů v RiomediaJistě. Kvůli 55 korunám měsíčně se tady bečí jak někde v mateřince, ale Plustelka se bude prodávat jak rohlíky. |
bretah
![]() |
|
RE: ZDF konec kvůli Lize Mistrů v RiomediaDalší řešení je změna regionu karty Skylink. To je možné na písemnou žádost. Čech ti nikdy nebude sledovat fotbal na ZDF. |
toothpick
![]() |
|
RE: ZDF konec kvůli Lize Mistrů v RiomediaNa tu absenci měsíčních poplatků už nikdo neskočí, jednou to prošlo, podruhý ne. Nebo alespoň ne hned u současný generace, která si to ještě pamatuje, možná za pár let snad. Takže Plustelku nebo Volnou Telku nebo jak se ten spolek jmenuje, NEBRAT.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: ZDF konec kvůli Lize Mistrů v RiomediaTen region by si měl ale změnit každý. Už jenom proto, že to nic nestojí. |
toothpick
![]() |
|
VortUž se stalo, už od roku 2004.![]() Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: ZDF konec kvůli Lize Mistrů v RiomediaVorti, tak zrovna u nas znam par fotbalových fandu, kteří sleduji fotbal LM na ZDF. Takze netvrd, ze Cech nebude nikdy sledovat fotbal na ZDF.![]() |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: ZDF konec kvůli Lize Mistrů v RiomediaRadši budu sledovat zápas ligy mistrů na ZDF HD,který volně vysílá na Astra 19,2 než platit 500 kč Kelnerovi na O2. |
dusan1976
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
to toothpickno asi budu dle tebe vadny, kdyz sleduji mmj. fotbak na ZDF (ARD) a treba s davem nevolim socany, estebaky a ostudu sirici prezidenty .... |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
RE: ZDF konec kvůli Lize Mistrů v RiomediaNo já to vidím jinak,nevěřím,že dotyčný "čumí" na ZDF po celý zápas,když mu na jiných kanálech jdou souběžně min. 3 - 4 jiné zápasy, srovnatelné kvality a v CZ. Já osobně sem tam přeskočím, abych viděl výsledky, kde padají góly. Ale abych se díval celý zápas na německý program, to bych musel být padlej na hlavu.Možná v minulosti, když CZ přenosy komentovali ti, co fotbal nikdy nehráli a kecaly blbosti typu jak se jmenuje toho a toho manželka, milenka.. Osobně jsem toho názoru, že možností je dost (např. TR EMU , nebo se mrknu na Live Football co je volné). Jinak Fertig je hotovo.In Ordnung. |
SteelSat
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 94 |
![]() |
|
RE: ZDF konec kvůli Lize Mistrů v RiomediaNo Vážený kolego než poslouchat Bosáka tak samozřejmě koukam na němce ale koukal bych i třeba na číňany ale jenom ne Bosák |
jiri51
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
RE: ZDF konec kvůli Lize Mistrů v Riomedia![]() https://www.youtube.com/watch?v=SniNMnySqF8 |
toothpick
![]() |
|
RE: ZDF konec kvůli Lize Mistrů v RiomediaPřehrávání je mimochodem běžné i v českém dabingu. Tady pro srovnání civilní a skromný výkon Béla Réthyho z ZDF.https://youtu.be/Ov2dJ6ztOSQ?t=15m36s |
toothpick
![]() |
|
souhlas s Jiri51Bosák je tragedie, jsem rád, že mám slovenské neblokované dvb-t a navíc "polskou" alternativu.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
konec kvůli Lize Mistrů v RiomediaNa Eutelsatu W2 E16 koukám na ligu mistrů volně co tam dávají Srbové nebo kdo to je, tak proč nekoukat na ZDF HD koho zajímá fotbal tak mu nevadí jaký je dabing.![]() |
atrapssss
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 239 |
![]() |
|
RE: ZDF konec kvůli Lize Mistrů v Riomediatřeba vam tu plustelnu daj i do toho sharingu :D |
Qquiderr
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 1 505 |
![]() |
|
RE: ZDF konec kvůli Lize Mistrů v Riomedia![]() |
toothpick
![]() |
|
SteelSatTak to je nás asi padlejch na hlavu víc.![]() Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
ZDF konecPri lige majstrov si zoradim kanaly k sebe aby som neprepínal daleko a mohol sledovať viac zápasov.Sledujem ten zápas, kde sa hraje lepší futbal, ale už som si vyberal aj podľa komentovania.Rád pozerám na ZDF, jednak tam mám najlepší obraz a hlavne ten komentátor to s hovorením zbytočne nepreháňa.Na rozdiel od českých a slovenských komentov, kde sú prizvaní všelijaký odborníci,ktorí do toho neustále kecajú,vedia najlepšie čo mal ten chudák s loptou urobiť,rozoberajú to do nekonečna a lezú mi tým neskutočne na nervy.Pritom sú to takí odborníci, čo toho veľa na trávniku neukázali,česť výnimkám. To už nie je komentovanie,ale takticko strategické rozbory, to podľa mňa nepatrí do priameho prenosu.Ak mám možnosť, tak sa takýmto komento-rozborom vyhnem.afer |
afer
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
![]() |