![]() |
|
zůstávám u SkylimkuTak jsem dnes rozhodl, že zůstanu u Skylinku, nekonečné čekání na novou Digi tv už mě přestalo bavit a ještě když jsem zjistil, že chtějí k dvouroční smlouvě ještě 2000kč za instalaci tak na to kašlu.Nikdo neví jestli získají další práva na LM a co potom když ne?? Budu si platit kombíka a budu spokojený.Dnes jsem objednal Paňáka 50"tx cs620E tak jsem zvědav jestli jsem udělal chybu nebo jestli je to trefa do černého |
jans
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 145 | |
![]() |
|
jansmrza o ktore HD channels sa jedna ?poviem ti to asi takto, vsetci by nepresli, dokonca si dovolim tvrdit ze ani polovica by nepresla, ak by nieco sa udialo tak je to do 10 percent ... co by zmigrovalo nesnivajte, Freesat moze pridat aj 20HD kanalov, nic sa neurobi, ziadne velke halo nebude ... boze moj, niekedy premyslajte co tu placnete ... a samozrejme sa drzim toho ze tie zlataniny tvariace sa ako HD radsej nech nepridava ![]() nech sa dari, ahoj ![]() Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuKdyž jsem psal že ta montáž od cígi nebude za 300 tak mě tu maxik pleskovál že je pomlouvám.Dnes stojí 300 jen příjezd k baráku.Cigi nechám do června a pak konec.Až bude mít Freesat sport 1hd tak k nim půjdu |
jiri55
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 365 |
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimkuto:alfasex proč tedy u nás není to co např. v DE???tam májí HDčka základních,no základních...programů v FTA,nikdo za nic neplatí,jak tady u nás,kecy typu,že jsou s platama někde jinde-neobstojí,jen tady u nás se za všechno platí,sd kanály v DE na urovni našich HD,když do evropské unie,tak prostě ze vším,né jen s tím ,co se hodí.4 člená černá rodina,která nikdy nemakala,má od státu přes 25tis.+ zaplacený energie,bydlení atd- česká rodina-všeci chodí do práce a mají to samý,možná míň a všechno musí platit z toho důvodu-podporuju vše co pomůže obyč. člověku,aby si ulehčil život-toť vše...![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 546 |
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimkujo,ještě jedno,je pravda,že všichni nepřejdou k freesat,jsou to tito lidé:nevhodný příjem signálu,důchodci(možná jo freesat už má taky šlagr),lidi co vydělávají balík a je jim jedno,co skylink zdraží,jinak těch co přejdou bude dost,to se neboj alfasex...![]() |
jansmrz
![]() |
|
jansmrzTos měl nějakou zvláštní cenu, ICE Výměny se měnili za 600 Kč.![]() Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimku@slávista: "Ještě větší zdražení čeká pro roční plátce servisního poplatku. Cena vzroste o 87,5 procenta, resp. o 437,- Kč (stará cena: 498,- Kč, nová cena 935,- Kč)." Tady si počti sklerózo ;) https://www.parabola.cz/clanky/5490/servisni-poplatek-pro-klienty-skylink-a-cs-link-vyrazne-vzroste/@joscer: pokračuj třeba s Animal Planet HD ;) @jansmrz: souhlas @alfasex: tak jasně, takoví jako je joscer a jemu podobní by jistě zůstali u Skylinku i kdyby vyřadil dalších 10 HDček ![]() ![]() |
xTomik
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 1 685 |
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimkuno právě a nehnulo s nima ani to,že jsem u nich několik let... |
jansmrz
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuTak německé platy nechceš,dobře tak můžeš v ČR platit stejný poplatek Čt jak v Německu 214 Euro ročně.Kdo ti káže pracovat taky můžeš na dávky když je to tak,výhodné.............dívím se že vúbec v ČR někdo dělá.......... Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimkuto:habr psal jsem toto,tak že i platy by jsme měli mít!!-když do evropské unie,tak prostě ze vším,né jen s tím ,co se hodí![]() |
jansmrz
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuTak musíš ku.va víc makat a neflákat se po netu.......Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimkusis nevzal ráno prášek ,nebo co??si nic nepochopil-nevadí... |
jansmrz
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimkuu Skylinku končím, právě jsem objednal Medium HD, s druhou kartou zdarma.(otázka je jedině ta kdy a o kolik to časem zdraží) |
jona
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 646 |
![]() |
|
xTomikByl bych rád kdyby si mi konečně ŘÁDNĚ odpověděl na to co jsem se tě ptal a bez toho že jsem sleroza.OK?Jaký balíček je zdražen?? A jestli u tebe je balíček serpo tak je zbytečné to řešit. U mě je balíček zásadně něco jiného-pokud je to možné tak blbní lidi dál. Děkuji. ![]() |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
xTomikNevěděl jsem, že Animal planet HD patří mezi veřejnoprávní programy, resp. mezi programy v základním balíčku.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@toothpickJá nevím jak na to..prosím,prosím..mám VU+ Zero.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
saťák1když nevíš co s tím tak proč kupuješ takový složitý křápy?Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: zůstávám u SkylimkuSaták1 to koupil, jelikož mu to mistní experti poradili, no a tak má už půl roku přijímač FTA![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
@drobečekTy share servery jsou placené,že?O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
@kanon69Tak dříve jsem měl Gosat gs7650HDi,Zero jsem bral spíše proto že lze zpracovávat nahravky,internetové funkce,HbbTv atd..O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
jansmrzno ono sa to ma asi taktoCT24 FTA (zadarmo) ... vsetko vo vlastnej rezii, prava da sa povedat ziadne, ak neberiem agenturne veci co sa preberaju CT1 (zakodovane) ... ono ceska tv nakupuje prava na filmy dokumenty pre uzemie CR, nie pre FTA EU ZDF FTA (zadarmo) ... otvorene prava pre volne sirenie v ramci napriklad systemu Astra Sky Cinema DE (zakodovane) ... prava sa nakupili v ramci skupiny Sky okrem ineho aj pre Nemecko, dovodom zakodovania je ZISK, cize zaplat si Sky DE a pozeras filmy, nemas tak kukas FTA nemecke PRO7 HD (zakodovane) ... dovodom je ZISK, ani nie tak prava, ktore su v ramci SD ponuky v systeme Astra FTA ok ? ... toto nie je otazka platov nemcov, toto je jednoducho politika kto kde co nakupuje a samozrejme reklamny kolac ktory sa deli, a po pravde, ten v ramci CR, SR nie je az tak velky aby umoznoval nakup prav FTA aj ked je jasne ze Nemec film na Jojke kukat nebude, pretoze tomu nerozumie :-D nech sa dari, ahoj ![]() Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimkups: chces riesit FTA, a pozri co sa robi, JOJka krici ze nechce byt sirena v CR, a ceske stanice na Slovensku ... tak o com sa ideme bavit v pripade FTA, .... reklamny kolac je maly, a tieto stanice idu po zisku![]() nech sa dari, ahoj ![]() Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimkupro Saták1: pokud máš "určitý program" a trochu se v tom vyznáš,dá se získat share z cizího přístroje,kdekoliv na světě tzn.někdo to pak vlastně platí za tebe...:-),ale stěžovat si nepůjde-proč asi.Jde o programovou (zadní vrátka)chybu jednoho ccamu....ale to už je jiná story o které tady někteří ví,ale nepoví,proč taky...nechť se daří.![]() |
jansmrz
![]() |
|
RE: zůstávám u Skylimkujona: Dobrá volba. Na rok máš cenu garantovanou. Co bude pak, kdo ví. Každopádně vždy si můžeš zkusit usmlouvat cenu původní, ne-li nižší.@slávista: jsi natvrdlý, nebo slepý? Máš tam odkaz, tak si to přečti! Zvýšení ceny došlo u Servisního Poplatku, což je i dle Skylinku poplatek za balíček Digital ;) Jinak tady si můžeš počíst o zdražení i dalších balíčku Skylinku: https://www.parabola.cz/clanky/5491/skylink-zrusi-levne-balicky-film-europe-a-cs-tv-zdrazi-cs-film-s-cs-mini/ https://www.parabola.cz/clanky/5304/novinky-skylink-zdrazeni-multi-flexi-7-v-cr-a-nove-vop-s-deaktivaci-karet/ @joscer: a já jsem někde něco takového napsal? hochu už to raději neber. ;) |
xTomik
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 1 685 |
![]() |
|
RE zustavam u skylinkuMěl jsem pět karet 3 už skončily ty jsem nahradil freesat. spokojenost. |
zdenička
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 352 |
![]() |
|
satak1Placené i neplacené, a že jsi zero kupoval kvůli zpracování nahrávek - no ty jsi srandista...@toothpick Já nevím jak na to..prosím,prosím..mám VU+ Zero. ![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 145 | |
![]() |
|
![]() |