Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Zvuk u STV 1 - LM

Tak jsem se včera těšil na fotbal. Ale když jsem (ne)slyšel, zvukový doprovod, rychle jsem přepnul na SKY Sport7. Zde nebyl komentář, ale zase jsem parádně slyšel diváckou kulisu, hvizd rozhodčího a i kopnutí do míče. Prostě vše, co k fotbalu patří. Připadal jsem si, jako kdybych byl přímo v hledišti.
Nerozumím, proč toto včera nebylo tolik slyšet, proč to tak potlačují.

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zvuk u STV 1 - LM

mne tam hlavne chýbal Marcel Merčiak, keď komentuje on všetko je OK ;) R^

UNO4KSE

Ike60
Registrace: 1/2010

Nezabudol si len tak náhodou prepnúť z originálnej zvukovej stopy na slovenskú ... ? ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Zvuk u STV1- LM

jj také jsem byl nemile překvapen potlačením ruchových mikrofonů u zápasu PSG-REAL, ale je třeba to napsat spíše na stránky STV

FI711010
Registrace: 6/2008

maneto

Zkoušel jsem všechny varianty.

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

ČT dělá to samé u nedělních přenosů rugby. Vypadá to jako kdyby komentátoři seděli doma u televize a ruchy ze stadiónu se k nám dostávali přes jejich televizi.

toothpick
Registrace: 11/2014

Jo, doma u televize s flaškou piva a brambůrkama v ruce :D

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Nevím, jetli je to možné. Ale jedno nelze popřít: ČT umí dobře rozlišit významnou a málo významnou sportovní akci. Škoda, že neumí rozlišit významné a nepodstatné zprávy. Takže její zprávy jsou budovatelské a informují například o tréningových jízdách řidičů sanitek na nějakém parkovišti.

toothpick

spravy nepozeram uz niekolko rokov nikde na ziadnej sk alebo cz stanici, to je uplna strata casu a este k tomu na slovensku su spravy takmer 2 hodiny vecer na kazdej stanici co je uplny nezmysel, som zvedavy kedy zacnu kopirovat konecne pro7 a rtl aj v tomto (nie len serialy nezmyselne z vlastnej tvorby) uz pred 20 rokmi tam vecer boli spravy 15 minut....a este k tomu su to tak nezaujimave spravy u nas ze to je fakt des, pozerat denne 2hodiny spravy o slovensku tak to je fakt odvaha, zo sveta daju 3 minuty a ostatne hustia dokola to iste podla rocneho obdobia, parodia

robert79
Registrace: 3/2011

Copak zvuk, mě hlavně nešel obraz !! (zakódováno)

Jirka64
Registrace: 10/2007

Musíš si přepnout region na Slovenko. Dá se i na internetu a trvá to deset vteřin.

toothpick

Dnes to vypadá taky na tmu... Plzeň z Vídně bude asi pro CZ region opět tma... se snaží zase někdo z CET21 napodobovat toho blba z O2.

pf09
Registrace: 8/2010

Prohlašuji, že uvedenou satelitní kartu využívám na území
(.) Česká republika (X) Slovenská republika

Na vaši kartu budou odeslány instrukce pro nastavení regionu.
Nyní nechejte satelitní přijímač zapnutý s vloženou kartou a nepřepínejte předvolby, změna se projeví do 10 minut po potvrzení tlačítkem Nastavit. :)))

toothpick

toothpick

Jj, já jen, že CME se už přidala ke Kelnerovic O2. :-)

pf09
Registrace: 8/2010

toothpick

přesně tak, včera bylo změněno okamžitě. Zatím mi všechny české programy fungují bez problémů. Kdyby náhodou zase pro Slovenský region zablokovali např. ČT4, může se na Skylinku ten region měnit častěji? Neříkám třeba každý den, ale prostě libovolně jak mi to napadne?

jirka67
Registrace: 2/2006

Nejhorší co se může v budoucnu stát, že od tebe vyberou za každou další změnu 100 Kč. Takže riziko v tom žádné není. Slovenské programy byly pro každou českou platformu vždycky hlavním zdrojem příjmů.

toothpick

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra