Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

najdu odbornika?

Ahojec uz nemam nervi 3krat vymena parabol sem tam tam a sem na 120/133 to vyhledam najdu 36 v i h polohu pak vymenim lnb mam dva cirkulary namontuji doladim vali vse a naty 150 to nemuzu dat 39 jo 28 jo ale 36 nedari na tom smw je tady nekdo s merakem ze by mi poskytl nastaveni? samo zaplatim dojedu i odvezu kromeriz kyjov brno ? Rv

warteam83
Registrace: 2/2015
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně

@Maneto

Samozrejme, že má druhý konvertor - cirkular pre 36E. Asi si nepochopil, normálne fungujem na Ku pásme s motorom , len som pridal cirkular a s Ku zaparkujem na 31,5 a cirkularom šilhám na 36 a ide pekne. Bližšie informácie: saloky.imrich@gmail.com,
G-schare zistil kamarát asi pre piatimi rokmi - je len pár prijímačov, čo to podporujú že keď kúpiš surový prijímač, nakonfiguruješ a spustíš prvý rok + 3 mesiace je v cene prijímača, začínal som s TIGER 600 HD 2 USB /120 EURA/ a fungujem s ním v PP : http://www.tiger-sat.net/ , v PO používam ROCKET druhý rok /60 EURA/ - pozri si parametre oboch prijímačov a porovnaj cenu výkon. Mám aj TIGER Z 460 ten má zase Z-schare pri kúpe na dva roky, proste po piatich rokoch som pustil KNOW HOW, myslím že v Čechách to nemá nik akurát kamoš z Brna, alebo majú a sú ticho a čo viem na Slovensku môj okruh asi 10 -15. Abo Server je len na predĺženie G-schare - pošli kontakt a pošlem foto cca 35 serv-rov a do bludu ID. Tak príjemné pozeranie.

dzimi
Registrace: 7/2012
Odpověď v diskusním vlákně

@dzimi

Šilhanie pomocou cirkular na 36°E na tej istej parabole som si uvedomil až keď som to poslal... Naspäť sa to už nedalo zobrať a nechcelo sa mi to rozmazávať.
Pozrel a porovnal som prijímače Sat Integral... jediný dostupný je práve ROCKET. Parametre má síce bežné, cena je výborná, jedine čo ma oslovilo sú možnosti príjmu...Aj prijímače TIGER ma zaujali, hlavne ich podpora zo stránok TIGER star. Obávam sa však, že doprava to kapku predraží... Velkú časť ruských a ukrajinských programov (FTA, BISS) zo 4°W, 4,8°E, 13°E na pevných parabolách mám naladených no 110 Fuba na motore na 36°E stačiť nebude...A laminátka 130x120 sa mi už do loggie nezmestí... ;)
Posielam kontakt, tak ak budeš mať čas odpovedz... Vďaka ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra