Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

internetové připojení

chci se zeptat majitelú O2, jak jste spokojeni z jejich službou, přemýšlím že k ním přestoupím, protože mám int. připojení tady od nás z vesnice a nejsme s nima spokojeni.

zujm
Registrace: 9/2014
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

Mě překvapili

že posílili zdejší ústřednu a mohu mít 16 mg.Tak jsem se poptal,jest-li ví kam volá,když jsem muto zdělil,tak z něj vylezlo,že to fachčí jen do 200 metrů a že moje číslo baráku je 360m a tedy že né.Ale vtip je v tom,že u nás ve vsi žádná ústředna není,až 8,5 km daleko a tel.zvonkové dráty Rv :laughing: Rv :laughing:

korkoran
Registrace: 10/2006

RE: internetové připojení

no já každů chvílu čekám telefonát řekla mi že do hodiny zavolá

zujm
Registrace: 9/2014

zujm ty máš pít víno a ne

vysedávat na netu, ale teď k věci. Jsem na to úplně stejně jako ty, mám wifi sice v 5.8 Ghz, ale nic moc 8-10/2-3M bohužel se objevují "mikrovýpadky" cena 330,-Kč.
Minulý týden mi zavedli o2 vdsl a vzal jsem si na zkoušku i ten malý tv paket. Od ústředny jsem 750m. Od objednávky do realizace uběhlo 10dnů, museli mi natáhnout kábl ze sloupu do baráku.
Rychlost je 18-22M/2-4M. Stabilita velmi dobrá.
Že je to drazší jak wifináři o 170,-Kč vůbec neřeším. Sporty si platí mladej. Každý není v paneláku, kde se mu u dveří podbízejí od UPC a dalších IP providerů a přetahujou se o klienta...
Na druhou stranu být na baráku obnáší své výhody, můžu ho oplácat parabolama jako v Nasa nebo se koupat s holou (nevhodné slovo)í v bazénu, narazit si bečku kdy se mi zlíbí atd. Ber to tak, že vše má svý + a -.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra