![]() |
|
instalace Nová DigiZdravím,mám dotaz,už se vám ozvali na předělání staré digi za novou?Mám požádáno od konce srpna a stále nic.Psal jsem tam a vždy napíšou,že mám být trpělivý atd.přitom přišla sms ,že se někdo do konce září ozve.![]() |
rokane
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 67 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
RE: instalace Nová DigiTak si tam snad zavolej ne! |
feulon
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 127 |
![]() |
|
RE: instalace Nová DigiZkusil bych zavolat přímo technikovi a sním se domluvit.Seznam techniku jsou na stránkach Digi TV. |
dusan1976
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
RE: instalace Nová Diginějak mi uniká smysl toho k čemu je "při přechodu" u DiGi ten technik. Přece pokud mám správně nainstalovanou parabolu, pak jen vyměním přijímač kus za kus a hotovo. Nebo ona tzv. samoinstalace už nefunguje??zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: instalace Nová DigiV CZ na tom asi potrebujú ryžovať![]() Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: instalace Nová Digigunter:no právě to už neumožňují![]() |
rokane
![]() |
|
rokaneTak to bych jim řekl, ať mi vlezou na záda.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: instalace Nová DigiVydrzte, mozno ze budete mat tak istu dobru digi ako my na slovensku![]() |
satman5455
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 525 |
![]() |
|
komdiantiMoje skušenost s DIGI:domluvil jsem si osobně na středisku technika na výměnu v určitý den mezí 16-17 hod.Určený den mi z DIGI poslali SMS výměna se uskuteční mezi 9-10 hod.Tak jsem čekal celý den.Po 15.hod.jsem volal technikovi a ten mi sdělil,že DIGI jen děla zmatky a SMS posílá všem.Technik se dostavil koukal na anténu a hned se začal vymlouvat to je ještě dobrá anténa/podotýkám 8 let v provozu/to se špatně nastavuje a po změření a kouknutí na obraz v telce konstatoval to máte ještě dobrý bylo zřejmé,že do výměny antény se mu nechce.Po výměně STB chtěl abych mu vrátil oba staré STB což jsem odmítnul protože jsem si oba STB řádně zakoupil a předal jsem mu pouze karty.Po odchodu mi asi za hodinu volal,že mu musím oba STB předat což jsem znovu odmítnul stím,že volám na DIGI.Tak jsem čekal půl hodiny na spojení a poté operátorka stoho byla na větvi.Pořád někam odskakovala,že se musí jít na to zeptat,ještě chviličku.Po dvaceti minutách mi sdělila,že mám dvě možnosti.STB si ponechat a platit poplatek za pronájem nebo STB vrátit a neplatit poplatek za pronájem a STB přejdou do mého vlastnictví.Prý tak rozhodl pan majitel.Požádal jsem o změnu smlouvy a také o zaslání zaručních listů STB,které tímto přešli do mého vlastnictví.Tak čekám už 14 dní jak se to vyvrbí.A ještě podotýkám,že je k dispozici celé spektrum programů i jsem si zadal základ plus extra.To je prý normální,to se upraví až po zaslání dodatku mnou podepsané smlouvy na DIGI. |
a2580123a
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: instalace Nová DigiUž bych jim poslal výpověď.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
to:PoldaS...máš recht a ještě by zasloužili napřeshubu, odešel jsem od nich, všechny sportovní programy v Hd, bez výpadků, bez kostiček, vše šlape jak má /jsem u O2 - rozhodně je nechci nějak propagovat, vím, jsem jeden z mála, co má ústřednu 10m/, za mě![]() |
IgBig
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 90 |
![]() |
|
RE: instalace Nová DigiA už jsou samostatné digi CI moduly?![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: instalace Nová DigiNemáme, nevedeme!Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: instalace Nová DigiTrapná komedie! Kámoš tam volal začátkem srpna a zatím NIC.![]() ![]() ![]() Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
IgBigNemůžeš srovnávat kabelovku a satelit... Mám oboje i DIGI a i O2TV a není taky bez problémů. Přetáčení nefunguje (když přetáčíš tak se pořad vrátí do živě, musíš posouvat (řeší to měsíce) na webu se nedá sledovat a často to padá a píše ouha něco se pokazilo. Kanál Fine Living tam není i když byl a žádná nahrada. apod. |
janse
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 370 |
![]() |
|
MultiDimenzeJejich multidimenze v podání sportu který není dabovaný v CZ... Z 8 západů jen dva v CZ... atd. |
janse
![]() |
|
RE: instalace Nová DigiA co teprve ty východy, severy a jihy.... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: instalace Nová DigiNo hlavně jak se stále nadává na Skylink. A přitom tyhlety pafirmy jsou b....l ještě větší.![]() Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: instalace Nová DigiTady nadává každý na to co nemá... |
janse
![]() |
|
Technik od DOGIDvakrát nahlášený termín návštěvy technika, jednou potvrzený sms, nikdo se nedostavil žádná omluva když se tam dovolám což je horor jen slibují Na e-mail neodpovídají jen posílají faktury s novou cenou Neskutečné jednání |
MILDAF1
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
Účtování nových poplatků.Tak já se taky rozhodl, že u Digi zůstanu,na maily nereagují, a už druhý měsíc si účtují novou cenu 324Kč. 299 je zřejmě nová cena, za co je těch 25Kč navíc netuším. Něco jim psát je zbytečný, nereagují a peníze za telefonování utrácet nemíním. Podotýkám, že žádná faktura mě písemně nechodí. |
stašek
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: instalace Nová DigiCo tam furt lezete, když vidíte ty problémy? To je snad masochismus, ne?Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: instalace Nová DigiNení růže bez trní... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
4 stašekten poplatek 25,- je za papirovy vypisSestava: Parabola Mascom 85cm, LNB 0,3db,dreambox 500+ , dreamsky nxp256hd, motor SG2100 Golden Interstar 8700CRCI Premium, 62°E-31,5°W
|
Kubik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 276 |
![]() |
|
RE: instalace Nová DigiTak zítra bude konečně nainstalována nová digi, tak jsem zvědav, ale musel jsem je pěkně atakovat, abych se dočkal.![]() |
rokane
![]() |
|
RE: instalace Nová DigiKubik: jakej papírovej výpis, kde ten výpis je? |
stašek
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 5 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
![]() |