![]() |
|
Změna balíčku Skylink při závazku na 24 měsícůDobrý den,nechal jsem si nainstalovat vybavení pro příjem signálu od společnosti Skylink v akci za 1Kč se závazkem odebírat po tuto dobu balíček Multi nebo vyšší. Zvolil jsem balíček kombi a předplatil jej na 1 rok. Nyní po roce bych chtěl objednat již jen balíček Multi, ale na infolince mi tvrdí, že nemůžu přejít na nižší balíček (přejít na vyšší balíček pochopitelně problém není :-) ). Máte s tím někdo zkušenosti? Ve smlouvě se o možnosti změnit balíček nic nepíše, je tam pouze uvedeno že:"Uživatel bude od Poskytovatele odebírat nepřetržitě po dobu minimálně 24 měsíců ode dne uzavření této smlouvy alespoň jednu ze služeb - programových balíčků - Multi, Kombi, HD Plus, Multi HD, Komplet a to za standardní ceníkovou cenu." Díky za každou radu! Kamil |
quickie
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Změna balíčku Skylink při závazku na 24 mě...A co na tom jako nechápeš ?? Uvázal ses, tak plať. Chybama se člověk učí. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: Změna balíčku Skylink při závazku na 24 mě...vybral si si balík s viazanosťou v zmluve na 24 mesiacov, nečuduj sa, že Ti ho neznížia. Za tú cenu si mohol mať od Freesatu 2 prijímače, 2 karty s viazanosťou na 1 rok aj s HD programami. Je pravda, že takto Ti prístroj s kartou zostanú, ale za cenu 24 mes. viazanosti ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: Změna balíčku Skylink při závazku na 24 mě...Freesat se úplně zbláznil a reklamuje ne svém webu programy Čt 2 HD, Jednotka HD a Šlágr. "Užijte si ještě více zábavy!"![]() |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
DzordzoA co když má prostě jen jednu televizi?Ty prostě tu svoji říkanku musíš připojit skoro do každé diskuze. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Změna balíčku Skylink při závazku na 24 mě...Po 2 letech získat do vlastnictví skylink ready box-to se opracdu vyplatí. Buď platit a nebo do toho "uvrtat" někoho známého.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
toothpick"Freesat se úplně zbláznil a reklamuje ne svém webu programy..."začni makat, už ani nevíš, co píšeš! ![]() Čím tupější je oko, tím dále sahá dobro!
|
Paulus
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
DzordzoTo už známe nazpaměť i bez ČT4 HD.![]() |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: Změna balíčku Skylink při závazku na 24 mě...cituji:"...se závazkem odebírat po tuto dobu balíček Multi nebo vyšší". Zavázal ses na vyšší balíček (Kombi), po dobu 24 měsíců, a přes to vlak nejede. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: Změna balíčku Skylink při závazku na 24 mě...Freesat reklamuje program, který svým zákazníkům při fotbale pravidelně vypíná![]() |
toothpick
![]() |
|
Joscerso you do - je to možnosť, aj keď s nevýhodou a tú som uviedol. Ja mám tiež len 1 TV, ale vlastný dvojtuner s HDD - ver mi, že druhú Freesat kartu veľmi dobre využijem ...... jasné, že každému chýbať nemusí, ale ak podpisujem zmluvu, asi si prečítam minimálne viazanosť a výšku platby počas nej ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: Změna balíčku Skylink při závazku na 24 mě...toothpick@ To ale není chyba freesatu, protože o tom rozhodnul soud.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Změna balíčku Skylink při závazku na 24 mě...Horší je, že po skončení smlouvy se musí platit SERPO. |
mibo1949
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 238 |
![]() |
|
RE: Změna balíčku Skylink při závazku na 24 mě...A ty znáš nějakou službu bez placení? Já znám akorát slovenskou Volnou telku, která vybírá za Markízu poplatky![]() |
toothpick
![]() |
|
mibo1949Tak si dej anténu a nemusíš platit SEPRO, mají taky Freesat či 02 naše a Slovenské programy za tu cenu co SKYLINK každý by chtěl od SKYLINKU vše zadarmo jinak jsou zloději.![]() ![]() |
atrapssss
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 239 |
![]() |
|
Toothpick,atrapssssVůbec jsem nechtěl řešit Serpo, diskuze k němu již proběhla. Nebyl jsem pochopen, moje chyba. |
mibo1949
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 238 |
![]() |
|
Změna balíčku Skylink při závazku na 24 mě...já mám to samé,nechal jsem si poradit v prodejně.Mám nejlacinější balíček za 189k a mužu si dokupovat dražší měsíčně![]() |
mirek55
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Změna balíčku Skylink při závazku na 24 mě...Dobrý (ne však úplně optimální) balíček ,místo SKYLINKU je přeci KDP![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
hdpeSouhlas, ale asi málokdo tady pamatuje, co to znamená. Zejména mladší soudruzi si mohou myslet, že to je nĕjaký seriál... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: Změna balíčku Skylink při závazku na 24 mě...http://www.diverzanti.cz/cl_038 |
Milusbre
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
rs505Zdar,mladší soudruzi pošupou na státní hranici budovat ploty.No a my starký ,si konečně při refundaci mzdy,v klidu zahrajeme mariáš.![]() |
hdpe
![]() |
|
hdpeJaképak ploty, ty staví xenofobní diktátor Orbán, naši vybudují technická zařízení, sloužící k regulaci pohybu somálských neurochirurgů, pakistánských jaderných fyziků a syrských archeologů. Už chápeš ten rozdíl? Ale ten mariáš bych si dal... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
rs505Zdar,jsi naprostý panbůh![]() ![]() |
hdpe
![]() |
|
RE: Změna balíčku Skylink při závazku na 24 mě...já mám to samé,nechal jsem si poradit v prodejně.Mám nejlacinější balíček za 189k a mužu si dokupovat dražší měsíčně. To je ale kravina v tomto produktu a v zadnem jinam dotboxu nelze pokud sis je tedy neporidridil do 1.4.2014 v te dobe dotbox s instlaci jedine v MULTI vejs. Zlatej Brightvox s Multiservisem, to byl konkurencni produkt pro Freesat i DIGI :)Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D
|
linuxik
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
![]() |