![]() |
|
openwebif pluginzdravím chlapi ,prosím o radu ,mám showbox vitamin enigma 2a chtěl bych se připojit do openwebif ale nedaří se.Když otevřu plugin openwebif tak v něm mám nastaveno :Openwebinterface enabled mám na ANO ,Http port mám 00080 ,enable Http authentication mám na ANO a smart services renaming for XBMC mám na NE.Přitom s totalcomanderem a s dreamboxeditorem normálně vitamin komunikuje .adresy ip.jak ve vitaminu tak v pc jsou zadány správně.Když zadám do prohlížeče v pc ip adresu vitaminu tak mi vyskočí toto.tweb.Server Traceback (most recent call last):exceptions.AttributeError: module object has no attribute ErrorPage /usr/lib/python2.7/site-packages/twisted/web/server.py:187 in process 186 187 188 /usr/lib/python2.7/site-packages/twisted/web/server.py:723 in getResourceFor 722 723 724 /usr/lib/python2.7/site-packages/twisted/web/resource.py:98 in getChildForRequest 97 98 99 /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/OpenWebif/httpserver.py:189 in getChildWithDefault 188 request.setHeader(WWW-authenticate, Basic realm=%s % OpenWebif)) 189 errpage = error.ErrorPage(http.UNAUTHORIZED,Unauthorized,401 Authentication required") 190 return errpage exceptions.AttributeError: module object has no attribute ErrorPage,tak nevím co je špatně ,může mi někdo prosím poradit?děkuju moc všem . ![]() |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
RE: openwebif pluginnevim jestli to s tym bude taky souviset, ale zkus vymazat v prohlizeci v pc cookies pro ip adresu boxu. ma mel kdysi jeden "opacny" problem. kdyz jsem mel zaply satelit a chtel jsem se pripojit do http serveru tak se mi znicehonic box restartovat a to delal vzdycky kdyz jsem v pc nacelt ip adresu boxu. bylo to zpusobeno tym ze pc si pamatoval cookies pro jinci firmware nez byl momentalne v boxu. problem se vyresil smazani cookies pro danou stranku (ip boxu) a je vse v poradku....ovsem nevim jestli ti to taky pomuze.... Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
![]() |
|
PortA davas za ip adresu dvojtečku a Port ? |
jardahar
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
ChromA v tomto prohlížeči mi to neslo.. |
jardahar
![]() |
|
jardaharTo si pleteš hrušky s jabkama. To se dělá u oscamu.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: openwebif pluginSkus si dat enable Http authentication na NENosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
GunterAha. No včera jsem se tak z komplu na open webif připojoval.. |
jardahar
![]() |
|
RE: openwebif pluginstačí IP adresa boxuDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
WarderUdělal jsem to jak si mi napsal a hned jsem se dostal do webifu vitaminu.Takže super díky moc hlavně Tobě a všem kteří mi radili.měj se.![]() ![]() ![]() |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
![]() |