![]() |
|
Testy kódování programů v DVB-T (Skylink a PDTV)Operátor satelitní platformy Skylink ve spolupráci se společností Prague Digital TV (PDTV) zahájil na území hlavního města a části středních Čech technické testy kódování programů v pozemním multiplexu RS4 (Regionální síť 4).V RS4 jsou k dispozici dva kryptované programy - JOJ Cinema a Filmbox Family, které je možné dekódovat s kartou Skylink v režimu Irdeto (CAID 0624). Své zkušenosti a poznatky z příjmu kryptovaných programů v RS4 můžete vkládat do tohoto vlákna, které je pro tyto účely založeno. Ostatní příspěvky, které se netýkají poznatků příjmu dekódování programů z DVB-T budou odstraněny. Článek: https://www.parabola.cz/clanky/5701/skylink-testuje-kodovani-v-dvb-t-ve-spolupraci-s-pdtv/ Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
Text zeditoval moderátor redakce. Datum editace: 15.11.2015, 16:55.25
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
blaziKarta tmobile se stala 1,12,2014 klasickou skylink kartou,s životností 24 měsíců od původní registrace u T-mobilu.SMS přidaných 29 kaček se její životnost posunula o 12 měsíců.Akorát,že skylink nám nenabízí výhodné balíčky za prť cenu,jako na své původní karty-Fuj-macešsky |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
DVB-T jedeAhoj, včera jsem koupil CL Irdeto a kartu. Zaplatil talíř, přihlásil se přes stránky skylinku, přihlásil se do testovacího provozu a jede vše. Jen ta aktivace je nefunkční přes stránky kde se přihlašujete do testovacího provozu( teda aspoň mě to nešlo) ale reaktivaci je potřeba provést přes web svého účtu. Za 5 vteřin naběhl obraz... Dobrý mám radost. Jen nejede EPG asi zatím. |
zador
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Testy kódování programů v DVB-T (Skylink a...nechápu z čeho máš radost, vždyť se na to nedá koukal jak je hrozný obraz, JOJ Cinema 1,5 Mb/s, Filmbox Family 1 Mb/sDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: Testy kódování programů v DVB-T (Skylink a...nechal jsem si aktivovat jdou oba kanály ale je zajímavé že kanál filmbox jde při filmu v zhoršené kvalitě ale jak skončí vysílání tak se oběví logo Filmboxu v uplně jiné kvalitě |
Hajfr
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Testy kódování programů v DVB-T (Skylink a...skylink sa chce zas na tom nabalit $najprv da nisko cenu a potom to brutalne zdvihne 23°5E+19°2E+13°E A 1W Satelitný technik CS LINK SKYLINK DIGI FREE SAT....... Naj príjmač Vu+Solo celkom dobrý príjmač AB CRYPTOBOX 650HD
|
stefanhome
Registrace: 3/2013 Příspěvků: 157 |
![]() |
|
testy oknechal jsem si aktivovat, nejdříve nešlo nic, ani po 2 dnech, pak jsem pro jistotu zadal znovu zaslání zápisu - taky nic, pak mne napadlo přepnout uni čtečku u mého AB comba z modu auto na Irdeto a ejhle ono to naskočilo - jdou oba kanály, kvalita sice nic moc a nejde epg, ale když je to zdarma proč ne:) platit za toto ani náhodou![]() |
testjedna
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: Testy kódování programů v DVB-T (Skylink a...Skylink podle me spusti placenou nabidku přes DVB-T s několika programy podobnou te na Slovensku Plus telka. Otázkou je, které programy se nakonec objevi v nabídce az spusti ostry start za predpokladu, ze k tomu nekdy dojde. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Testy kódování programů v DVB-T (Skylink a...Tohle je zatím Test po dobu 3 mesicu a pak se uvidi co dal. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |