![]() |
|
IPTV, JEDINÉ CO ZŮSTANE ????Zdravím, nerozumím tomu proč tady lidi pořád pláčete, že tam nemáte tam zase ono, že na satelitu není to a na dvb-t zase nejde ono, nechte to fandům, lovcům tv a lidem pro něž to je koníček a docela zajímavý.Opravdu už pár let si hraji a zkouším IPTV, stream, restream, kvalitu, přenosové podmínky, trable co to obnáší a pár lidí už jsem do toho uvrtal a řeknu Vám, kdyby operátoři internetoví a kabeloví nebyli takové pohádkové babičky a přiznali že jim padá spojení a investovali do nápravy peníze, tak už dnes je to jak po optice tak po koaxu tak po obyčejném drátu nejstabilnější a nejspolehlivější spojení a zdroj příjmu televize. Android box s LANkou koupíte už i s 4K na Aliexpresu, Geeku a spoustě dalších e-shopů za pár korun oproti těm našim " cenám " ať nikoho neurazím, tv máte už všichni doma, propojíte HDMI kabelem, nainstalujete aplikaci ať placenou O2, UPC, TV2GO atd nebo VLC player a své playlisty nebo aplikace na webové stránky toto nabízející a věřte či ne ono to hraje a velice dobře, navíc to umí externí disky s filmy a fotkami, dá se to nasdílet po síti, dá se do toho z noťasu poslat film a koukat, koukat na online filmy, online webové tv a věřte, že takovou nabídku tv jako tohle nějaký sat ani dvb-t nenabídne. |
rkricka
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 7 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
![]() |
|
IPTV, JEDINÉ CO ZŮSTANE ????Lachtane nejsem pražák, jsem z opačného konce a klidně si na chatě ten stream pustím po mobilní síti, pokut tam teda nějaká doletí, třeba 0,001 LTE![]() |
rkricka
![]() |
|
Dagy2tři příspěvky za 6 let,to tak vychází![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
rkrickaPíš o tom, čomu rozumieš, Secam je starší a v niektorých parametroch lepší ako PAL. A ak si si doteraz náhodou myslel, že je to ruský výmysel, tak nie, je to francúzsky výmysel (z čias, keď tam ešte nemali toľko sociálnych afričanov). |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
IPTV, JEDINÉ CO ZŮSTANE ????Ano je to málo, ale opravdu jsem zatím neměl potřebu se k něčemu vyjadřovat, nějaký alternativní firmware ( mimochodem jsem začínal s normou D2Mac ), cardsharing a spol už mám dávno za sebou a linky na test by se zachtělo jo a nejlépe zadara co ? hele já nejsem charita, i za rohlíky v obchodě je třeba zaplatit, taky nejsou zadara :-) |
rkricka
![]() |
|
pro mmcvím odkud je secam :-) to bylo myšleno jako ironie toho v čem jsme žili, máme jak v čechách ta na slovensku šikovné lidi, už jsme třeba mohli být daleko dál |
rkricka
![]() |
|
linekje na netu ,jako řídkýho trusu![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: IPTV, JEDINÉ CO ZŮSTANE ????právě to, že se v každém vlákně poukazuje na uprchlíky, dokonce v návaznosti na systém SECAM, jasně dokazuje, že Česká televize neplní dobře svojí funkci vzdělávání národa![]() |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
mohli býtdaleko. Jenom ty a tebe podobní prudiči tú ekonomii brzděj.Páč vidí jenom na několik stop. Ty seš Benderovec a bolševik. |
JANOSIK
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
toothpickprávě to, že se v každém vlákně poukazuje na uprchlíky, dokonce v návaznosti na systém SECAM, jasně dokazuje, že Česká televize neplní dobře svojí funkci vzdělávání národa( právě proto jsem nic nepsal, no nic už se budu zase potichu jen smát ) |
rkricka
![]() |
|
secambyla jediná alternativa pro nás,jako kolonie SSSR,jak se dostat k barvě![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
Úroveň národaIS upalují už i dnes... |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
RE: IPTV, JEDINÉ CO ZŮSTANE ????Napříjemná pravda je taková, že mnozí z těch uprchlíků jsou mnohem bystřejší, než průměrný divák televize Nova. A že jich u nás je. |
toothpick
![]() |
|
iptvMETHOD=o3irqi3d1d3-tohle asi znas? |
swat
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
toothpickproč mám nepříjemný pocit multikulti šílenství u tvého nicku,i kdyby ti uprchlíci měli všichni iq 160,pořád jsou stejní a nezákonně překročili X hranic států-kapišto!/s Novou a satem to nemá nic-s diváky už vůbec/Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: IPTV, JEDINÉ CO ZŮSTANE ????Namiesto normalnej diskusie, same zvasty a dristy. Politika, ohlupovanie ludi. S.P.A.M. Vymazat cim skor, tym lepsie.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: IPTV, JEDINÉ CO ZŮSTANE ????To k tomu rovněž patří. Třeba jsme to my, kdo má nízké IQ, a rasisté jsou extrémně inteligentní. Ale je nás taky pěkných pár procent. Kde je ta bílá republika, plná inteligentních a zdravých lidí, na které bude postaven ten polo-fašistický ráj? |
toothpick
![]() |
|
RE: IPTV, JEDINÉ CO ZŮSTANE ????na vesnici kde je a bude maximum nějakých 4/2M je iptv úplně mrtvá věc. Lidi jsou rádi, že jim funguje skype.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
iptvbuducnost ma...avsak pre niektore regiony europy, je to otazka viacerych desatroci. takze celoplosne pokrytie dostatocnym signalom cz aj svk je v nedohladne.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: IPTV, JEDINÉ CO ZŮSTANE ????IPTV nezná žádné pokrytí. To jsou termíny z doby, kdy tady vysílaly dva pozemně šířené programy. YouTube má dostupnost skoro 100%, akorát v některých oblastech si trochu počkáš na požadované video. |
toothpick
![]() |
|
skusvorti ak sa odosobnis, uviest definiciu /tvojou terminologiou/ moznosti prijimat iptv kazdemu obcanovi cz alebo svk na celom statotvornom uzemi, resp. kedy tak bude.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: IPTV, JEDINÉ CO ZŮSTANE ????Tak hlavní omyl je v tom, že lineární vysílání (kanál HBO, kanál ČT1) je nějak lepší nebo nadřazené tomu nelineárnímu (služba HBO GO, iVysílání ČT).Ve skutečnosti je to přesně obráceně, protože máš možnost volby. Nehledě na to, že dneska tyto služby nabízejí materiály i v předstihu. A jsou dostupné všude. |
toothpick
![]() |
|
akosi,si sa vyhol vorti priamej odpovedi o pokryti iptv...nastuduj:https://www.parabola.cz/album/foto-660/ ![]() Popis fotografií: [1] televizia s internetovym protokolom Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: IPTV, JEDINÉ CO ZŮSTANE ????"... nic nebylo pro mladého Křičku..." |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
IPTV?IPTV je určitě velmi dobrá služba,ale jak už je zde psáno-je zapotřebí mít slušnou rychlost připojení!Pochybuji,že většina obyvatel v ČR dosáhne na rychlejší internetové připojení.Mám zkušenosti s O2TV a to mi stačí. Ve větších městech problém asi není a pak bych IPTV určitě preferoval. |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
RE: IPTV, JEDINÉ CO ZŮSTANE ????Váš pohled na věc je čistě komunistický, tj ve stylu "každý musí mít přístup". Nemusí!![]() |
toothpick
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
![]() |
|
![]() |