![]() |
|
Nová Digi tvZdá se vám normální pořídit si novou Digi tv ? .Dnes jsem tam volal placená linka cca 40 min. Po te mi pán zdělil že to je bezva věc a že pokud to budu chtít budu platit 299 /měs. Ok ale další poplatek za přijimač 49,-/Měs. Říkám přijímač nechci mám svůj na to mi řekl že mi to tam nepůjde ale že mi ho prodají za 2500,-.Tak říkám ale to je vaše služba spárovaná s vašim přístrojem a že to nechci.Rumuni nic nechtěli těch pár kanálů v HD oželím Zdá se mi nelogické poskytovat službu na kterou potřebuji přístroj dané společnosti a ještě za to platit. Máte někdo jiný názor ? , já u nich končím.![]() |
polikon
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
polikon...máš recht, jsem od nich a budou nejkrásnější vánoce!!!Igi ![]() |
IgBig
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 90 |
![]() |
|
RE: Nová Digi tvstačí jen modul |
chvalina2
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
@polikonPokud přejdeš na Novou DigiTV s úvazkem na 24 měsíců - ceník tady:http://cz.digi.tv/wp-content/uploads/dokumenty/Akcni-kampan-Digi-TV-c-15-01-01-10-platna-od-1-10-2015.pdf V tom případě Základ=299,-Kč/měs., Pronájem 1.STB/CAM=49,-Kč/měs., Pronájem 2.STB/CAM=49,-Kč/měs. (V příp., že objednáš Základ=299,- a k němu Extra, či HBO balíček za 199,-Kč/měs., tak máš 1.STB/CAM zdarma). Případný odkup STB/CAM=2.500,-Kč. Pokud bys chtěl přejít bez vázanosti, tak ceník je krutý: http://cz.digi.tv/wp-content/uploads/dokumenty/Sazebnik-cen-za-sluzby-DIGI-Czech-Republic-s.r.o.-od-7.10.2015.pdf ![]() ![]() |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
běžná věcve světě,že si poskytovatel dodá svůj box,případně páruje kartu,kvůli horší možnosti pirátství,stejně to piráti dokážou dřív,než to provozovatel zabezpečí,tak nechápu tu honičku![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
@pierrepetrjo, tak klučina nam nechape honičku.. no tak to jsi budes jeste dlouho honit dokavat pujde nova digi na share![]() |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
arionerpodle písma je vidět,že toho moc nepočteš!Ani PM nemáš,že by si se něco dověděl o té honičce a tomu pierpetrovi můžeš věřit![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Nová Digi tvpolikon: Linka 800 900 868 zcela jistě není placená a pokud vím, tak Digi má nabízet i CA moduly. To ostatní, tj. jestli je služba výhodná nebo ne, si musí každý přebrat sám.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Nová Digi tvJj Digi (LAMA) slíbila CA moduly, ale dosud nic takového ona nemá...Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
technikuje vidět,že o telekomu moc nevíš.Pokod máš neomezené volání za paušál,tak tě to naběhne jko placené služby a z Voip tě ani nespojína této lince,protože nemohou účtovat ![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Nová Digi tvMožná toho moc nevím o telekomu, ale co vím na 100% je, že na linku 800 voláš vždy bezplatně a nikdo ti za takový hovor nemůže naúčtovat ani haléř.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Nová Digi tvpolikon@ Rumuni chtěli to stejný, co chce Lama. Prachy. Akorát ne tolik :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
ak niekohozaujima digi tv na SVK, tak po mojej konzultacii s back office digi tv, mne prijdu podmienky tejto sat platformy nenej zaujimave ako PODOBNE moznosti u skylinku...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Nová Digi tvTo je vec názoru kto to chce sledovať na viac TV tak je to určite lepšia alternatíva ako Skylink.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Nová Digi tvno jo ale 800 xxx xxx pouze s pevné linky no nic kašlu na ně |
polikon
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
polikonrád bych se mýlil,ale mýlíš se![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
To polikonhttps://www.parabola.cz/clanky/5730/seznamte-se-modul-pro-prijem-nove-digi-cz/ |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
![]() |