![]() |
|
Cyfra+ aktivaciaDobry den,nedari sa mi aktivovat Cyfra+, typ Seca. Skusal som oscam, cccam a tiez scam, no neuspesne. Komunikoval som so Satsklepom a poslali mi nove zapisy. Mal som naladeny PTV1. Neviete poradit, ako zaktivovat tuto kartu? Dakujem |
neel21
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 177 |
![]() |
|
RE: Cyfra+ aktivaciachyba, kartu jsi měl objednat aktivovanou, takže s velkou pravděpodobností modul aston crypt nebo origo boxzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Cyfra+ aktivaciaPred kupou som sa informoval a bolo mi povedané, že táto karta funguje v linuxových prijímačoch s oscamom alebo cccamom. |
neel21
![]() |
|
RE: Cyfra+ aktivaciaDaj si tam CCcam 2.3.0 zapni na TVP1 SD, najlepšie cez noc. Niekedy to trvá aj niekoľko hodín.VU+ Uno 4K SE, VTi 15.0.00
|
olin22
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 205 |
![]() |
|
RE: Cyfra+ aktivaciaZavolej na cyfra+ je tam automat,telefon komorkowy nebo tam jsou lidi 24h dene a rekni ze chces refres karty ale prepni na TVP1!!! HEZKY DEN |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 639 |
![]() |
|
RE: Cyfra+ aktivacia[reader]label = 0100_nc+ protocol = internal device = /dev/sci0 caid = 0100 detect = cd mhz = 357 cardmhz = 357 group = 1 emmcache = 1,3,31 blockemm-unknown = 1 blockemm-g = 1 AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Cyfra+ aktivaciaTaky jsem měl takovej problém. Kartu jsem kupoval u nás tak že komunikace byla skvělá prodavač ochotnej. Několikrát to zkoušeli a aktivace nic. Nakonec jsem kartu dal do recejvru Openbox a během chvíle to makalo. Měl jsem v Arivě nahranej patch tak si myslím jestli to nechce dát tovární nastavení. A myslím že jsem to neměl na TVP ale na TEST. Tak kolego ať se daří. |
jiri51
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
RE: Cyfra+ aktivaciaĎakujem za pomoc.Nakoniec som sa odhodlal zavolať do CYFRY+ podľa rady baryn9 a požiadal o aktiváciu karty. Hneď po ukončení hovoru nabehla stanica PTV1 SD. Po hodine som vyskúšal aj ostatné stanice a idú bez problémov. Mám balík nC+ Paket Canal+ Sport. Patria do tohto balíka programy Eleven HD a Eleven Sport HD? Tieto mi nebežia. |
neel21
![]() |
|
RE: Cyfra+ aktivaciane,musíš si je doplatit zvlášť. Nějakou dobu to šlo na nc+ kartách jako promo (do konce října??). zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Cyfra+ aktivaciaEleven musis priplatit,neni to zadny problem,posli email do Satsklepu a oni Ti napisou co mas delat a kolik to stoji.Do tydne to fachci.HEZKY OBRAZ |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 639 |
![]() |
|
To: baryn9Ďakujem za radu. Vyskúšam. |
neel21
![]() |
|
Programy TVP 1 HD a TVP HD na karte Cyfra+ (Seca)Dobrý večer,fungujú Vám korektne tieto dva programy? Mne v OScam-e a Scam-e nabehnú tieto programy pri prepínaní po viac ako minúte. Myslel som si, že mám zle nakonfigurovaný OScam, ale na Scam je to rovnaké. Pozdravujem |
neel21
![]() |
|
![]() |