Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

skylink vánoce

jakou vánoční nadílku připravil letos skylink pro své stálé zákazníky ?

sat amatér
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68
Odpověď v diskusním vlákně

kokun

- to je jen cílená akce na vybrané karty s končícím serpo... není to všeobecná nabídka...

lance
Registrace: 10/2008

zdenička

to jsi velky optimista...
nečekam ani jedno a už mám DVB-T jako zalohu a porovnavam.
Takže připadne další zdrazeni sepro nebudu akceptovat a prejdu jen na pozemak to mi stačí stejne tu beží 90% déčko

tompr
Registrace: 1/2006

TOMPR

Souhlasím s tebou už na dvou televizích mám pozemák a jdou i stanice které ve skylink nejdou v základu,sport5,nickelodeon,viasat nature atd.
Proto už mockrát jsem psal platime 2x tv-sat +pozemák(konces).
Proto ze satelitu má být obraz jako z pohádky.

zdenička
Registrace: 11/2014

zdenička

Ahoj ale to by jsi musel za tu pohádku pořádně zaplatit a všichni okolo aby tu pohádku mohli dávat zadarmo to nikde nikdy nebude.

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

RE: skylink vánoce

Někdy i cílená akce na vybrané karty s končícím serpo nemusí zakazníkovi zákazníkovy vyhovovat. Dnes jsem potkal spolužáka,který měl předplacen balíček Multi na jeden rok za 2000Kč,ted´mu bude končit serpo a nabídli mu Kombi na rok za 3000Kč,ale to už se mu zdá hodně peněz a nebude to platit.Dát 1000Kč za serpo se mu taky nechce....že prý by mu stačil balíček mini za 1230Kč na rok,ale tuto možnost mu nenabízí,takže si nejspíš nechá namontovat anténu na DVBT a satelit zruší.....Podle mě je to vzorový příklad jak se připravit o platícího zákazníka Rv

sat amatér
Registrace: 4/2006

zdenička@ nickelodeon,viasat nature jdou někde v základu?

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

skylink vánoce

Kamarád si dal dáreček před vánocemi před týdnem , odešel od Skylinku k freeSAT a dal si ( podle mne největší balíček ) balíček freeSAT medium plus HD asi s 117 českých programů včetně 19 v HD kvalitě ( cizí ho nezajímají ani je nechce ladit ) . Přístroje 4x má od freeSATu pro 4 televizory , se 4 kartami , LNB 4 vývody vše nezávisle na sobě cena za celý pronájem pro 4 rodiny ( děti, babička atd. ) za 499 kč / měsíčně na jednu smlouvu . Za montáž nezaplatil nic . Řekl bych dobrý nápad . R^

standa111
Registrace: 11/2009

Staniku neblbnes nám tady hlavy s těma numerama? 117 programů a dokonce 19 v HD? :laughing:

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Joj cinema HD by byl docela pěkný Vánoční dárek. ;)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Tak teď jsem po dlouhé době mrknul do zákaznické zony a u mé karty je AKCE :zombie:
HBO Standard rok 2350 kč
HBO MaxPack rok 2850 kč
děkuji nemám zájem :scared: :ogre: jinak nic

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

standa11: to je sice moc hezké, nicméně, na jak dlouho je smlouva a po jak dlouhé době to bude zvýšeno z částky 499,- na jinou?

sat amatér: volba je na každém, nicméně o proti Kombi za standart cenu 4257,- je cena 3000,- hezká :8)

D4ve
Registrace: 12/2014

Jak je to s aktivačním poplatkem 1000kč u této dotované akce?

ZDK1
Registrace: 10/2007

RE: POLDAS-skylink vánoce

Všechny zmiňované stanice v Dvb-T.
Užívám jejich zbývající 2 karty,jiné dvě freesat a pokud moc nezlepší příjm.hodnoty odeberu Lnb z držáku a dám místo něj gumovou lišku.
Akční Mini 1228 kč,kombi 2990 kč.-(zdá se někomu málo)? +
Konces.popl.1620 kč,+rozhlas.

zdenička
Registrace: 11/2014

Tady na těch akčních cenách jde vidět , že lze ještě 1-2 kvalitní a žádané HD kanály bez problémů přidat, aniž by se musela navyšovat cena za placené balíčky. ;) Jen chtít.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Antoš

Standa to trochu prehnal s počtom kanálov - zabudol odpočítať 30 maďarských kanálov. Ináč to ale sedí - na Slovensku je to v tomto rozsahu za 26,- EUR/mes. Garancia ceny a viazanosť je 12 mesiacov ...

Dzordzo

PRO Antoš,Dzordzo
Tak nevím snad by mi kamarád nelhal .ten balíček Medium, Plus HD je asi nový nedavno .
Jen na jejich stránce mají jich 18 HD programů http://freesat.inter-sat.cz/d360-hd-programy-s-freesat.html a bůch ví jak je to starý . Ten jeden program mohli taky už přidat + akce před vánoci , Madarský má taky . Zkrátka lákají lidi . Na 1 rok má vystaráno

Výše uvedené ceny platí při vázanosti na 12 měsíců.

Garance cen rovněž 12 měsíců rozhodně větší překvapení, aspoň co se týče boxů, si freeSAT přichystal u balíčku freeSAT Medium, nově freeSAT Medium HD + box (kampaň MDB). Cena z původních 299 Kč vzrostla o 50 Kč na 349 Kč. Nový klienti získají tento balíček na 12 měsíců za sníženou cenu - 329 Kč. Tento balíček obsahuje jeden box s dekódovací kartou a druhou dekódovací kartu zdarma. Třetí a čtvrtý box s dekódovací kartou stojí nově pouze po 29 Kč. Dříve to bylo 149 Kč měsíčně.

Balíček freeSAT Plus HD + box co má kamarád (kampaň PHB) obsahuje rovněž všechny kanály z původních balíčků Medium, Plus a HD. Abonenti ho získají za cenu 459 Kč. Nový klienti ovšem získají tento balíček na období 12 měsíců za sníženou cenu - 429 Kč měsíčně. Tento balíček obsahuje jeden box s dekódovací kartou a druhou dekódovací kartu zdarma. Třetí a čtvrtý box s dekódovací kartou stojí rovněž jako u balíčku Medium po 29 Kč měsíčně.
Koukněte zde jich mají celkem freeSAT Plus HD 116 programů http://chcisatelit.cz/prehled_programu/porovnani

standa111
Registrace: 11/2009

Jinak nevím,proč do diskuse o skylink vánoce cpeš jakýsi Freesat.Dneska mě shodou okolností volala jedna slépka od nich.Že nejlevnější a nejlepší nabídka na trhu :laughing: .Když jsem ji jmenoval stanice,které nemají,tak jen koktala.Nakonec začala útočit na Skylink,přesně jak to dělá Tušl alias xTomik.Asi to mají naučené z té brožury.

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš

Antoš

To je tak vždycky, každý plive na druhého. Taky jsem se setkal po telefonu s paní z FreeSatu, která si jela monolog 5 min, a když mi nakonec řekla, že vysílají z Thoru, kde mi zaručí, 100% kvalitu a sílu signálu a bez VÝPADKů za všech okolností, tak jsem ji přerušil slovy: Díky, nashle!

D4ve
Registrace: 12/2014
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra