![]() |
|
Prima ComedyProsím o radu.Naladila jsem Prima Comedy...a je mezi radiem.nejde na tv programy.A na radiu samosebou nejde obraz...Mam topfield 6000cr.![]() |
lida
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 107 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
RE: Prima ComedyProč by si televize něco platily z vlastní kapsy, když to platí satelitní operátor a ještě těm TV stanicím odvádí poplatky? To je úplně mimo si něco takového myslet a fungovat to může leda u veřejnoprávních médií.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
kolenáčMám prakticky všude oba DVB-T tunery, v Combu i v TV. Který asi myslíš že je na ovládání pohodlnější a tudíž daleko častěji využívaný? Můžeš třikrát hádat.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
prima komedyMám od skylinku 4 karty 1 hlavnu 2 next a 1 na digi balík.Som spokojná so všetkými programami,mám aj Digi na 2 tv,ale na skylinku je viac programov,ale tie nové su o ničom iba opakuju to čo je na iných kanáloch.Trochu ma štvalo,že nejde Prima max ale to čo tam davaju mi nechýba.![]() |
viera571
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
prima komedyMám smolu u nás nechytám žiadne dvbt ciže za všetko musíme platiť. |
viera571
![]() |
|
prima komedyEšte chcem povedať že next karty možubyť iba ak je na hlavnej karte aspom balik Kombi. |
viera571
![]() |
|
RE: Prima ComedyViera 571Asi nemáš pravdu s kartou NEXT. Ja mám predplatený sólo Film Europe Channel za 2,00 €/mesačne už tretí rok a mám k tomu predplatenú kartu NEXT za 44,00 €/rok. Cez zimu si k tomu dám Flexi 7 alebo HBO. Ostatné obdobia mi stačí základ + Film Europe Channel, ktorý mám celý rok. |
IVOzNR
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
prima komedyMne bolo povedané že next iba na kombi.Mám jednu asi 3 roky a druhu od jula 2014. |
viera571
![]() |
|
RE: Prima ComedyNEXT klidně i na Digital (základ), žádné omezení není.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
Prima Comedy vs. ATLink310IRAhoj, nemůžu naladit program Prima Comedy - mám sat. přijímač ATLink310IR... má někdo stejný problém? Čím to je?![]() |
davdou
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
@davdoupořádně si pročti celé vlákno tvůj sat nezném musí umět MPEG-4![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 787 Galerie: jackino |
![]() |
|
jackinocos mu to napsal vždyť je to skylink ready ten to musí umět a taky je to hd sat a ty to snad umí všechny neUclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: Prima Comedydavdou hledej název Duck TV,nebo Test 3Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Prima ComedyJa som to nasiel ako Duck TV...aj ked pri skenovani mi to ukazuje spravny nazov.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: Prima ComedySkylink ready nebrat. |
ksatelit
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
RE: Prima Comedyviera571, ano, to plati u druhé karty NEXT(3TV nebo prijimac) k hlavni materske karte. Tam je tato druha karta NEXT nabizena az od baliku Kombi. Jinak karta NEXT(2TV nebo prijimac) se da využívat uz od zakladniho baliku Digital matersky karty. Za urcity cas to ale straci smysl ji používat jen na balik Digital, protože se to prodrazi. Karta NEXT se spis vyplaci na placenou nabidku. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Prima Comedyviera571, tak jsem si to overoval na strankach Skylinku a uz tam není v textu podmínka na druhou kartu NEXT na balik Kombi. Takze je tam asi změna a plati to co u první karty NEXT. Jinak to bylo tak, jak si napsala. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
davdouJá jsem to měl pod novinkou. |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
RE: Prima ComedyMam Technisat 2 a předtím jsem mel Humaxe a menu na Technisatu mi moc nevyhovuje možna je to kvalitní stroj ale přehlednost pro me nic moc svaty Humax. Spíš bych volil GoSat.Pro bežné uživatele si myslím nejlepší variant. |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
RE: Prima ComedyJinak co se tyka programu že to Skylink pustí v MPEG-4/SD je jen vychcasnost aby donutil lidi koupit nove HD přijmače ale pro lidi co už je maji kvalita obrazu je stejne bidna kdyby to už teda pouštel v HD tak to ma smysl ale tohle.... |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
@lidaPokud budeš měnit přijímač tak bych taky doporučoval nějaký linux. Dobrý prodejce jej nakonfiguruje tak, že ho může vlastnit a ovládat i "počítačový analfabet" Pokud by jsi chtěl nějaký Skylink ready tak bych doporučoval např. Synaps ZR 3000 má HbbTv a cena je cca 2000,-Kč |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
RE: Prima Comedytompr@ Když je ten program dán zákazníkům bez jakýhokoliv příplatku, tak se dá logicky čekat, že na jeho distribuci bude chtít Skylink co nejvíc ušetřit. Proto ten MPEG-4. Ale jestli to Skylinku zacvakáš v MPEG-2, tak s tím jistě v M7 nebudou mít problém to takto vysílat :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
Qquiderr,shiraz,A k čemu je dobrý linuxový přijímač pro normálního diváky , který chce někdy vidět jen Prima,Novu ,ČT a + 5-10 dalších programů včetně sportu více ne ?Znám plno lidí kteří pustí jen zprávy a někdy sport a někteří zase tak 3x TV za týden na chvílí ze satelitu . Jedině machrovat že mám nějaký linuxový přijímač před návštěvou doma a stál xxx peněz a čumím na novu .![]() |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 494 |
![]() |
|
RE: Prima ComedyGosat nebrat![]() |
ksatelit
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
RE: Prima ComedyKluci díky.Zjistím,nebo pročtu si neco o linuxový přijímači a když ve Znojmě bude,asi koupím,a pokusím se ho sama naladit či naladit :).Popřípadě volám SOS.ladím i pár lidem,ale to ,co píšete o pluginu,tak to vážně nevím co toje a nic o tom.Hlavně at šlapou programy co jsou volně skylink a samy se ladí.jake jsou další možnosi?Mám televizy Sharp LC-19SH7E.Ale určitě nepotřebuji si předplacet balíček s programy.![]() |
lida
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
RE: Prima ComedyTo bych snad radši rovnou koupil nový televizor se SAT tunerem...Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
![]() |