![]() |
|
La liga na Digi sport?Prosím,kdo o tom ví více?Teď před chvílí v přestávce Swan-WHU na Digi sportu byla krátká upoutávka na La ligu na Digi sport,nebylo řečeno od kdy.WTF? |
Asmodeus
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 157 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 138 | |
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?FI711010-a nebylo by lepší kdyby za ušetřené prachy za tu sublicenci na PL koupili La Ligu?Určite i ta sublicence nebyla za hubičku...Jinak já si myslím že to může být klidně opačně,že PL bude od nové sezony pouze na Digi a na 02 Sportu PL nebude..A to je mi jasné že kdyby teď nebyla na 02 Sportu PL tak by tam neměli co vysílat,LM se hraje párkrát za rok.. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 659 |
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?FI711010-v tom případě jak píšeš,by digisport skončil v Česku úplně vysílat.... |
dawis77
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?Don Quijote de La Liga... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
to dawis77to se může stát...ale pochodové myšlenky majitelů našich sportovních TV jsou naprosto nepředvídatelné takže se necháme raději překvapit - jen aby to nebylo nemilé překvapení... |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 906 |
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?FI711010-to máš pravdu kdo ví čeho se dočkáme v souvislosti s PL,aby to nedopadlo jak s La ligou,u ni jsme si taky dlouho mysleli že není možné aby ji nikdo u nás nevysílal a ejhle je tomu tomu tak...Pokud PL i nadále bude na digi tak od léta příštího roku přecházím k nim a s 02 končím,jelikož mi závazek končí v červenci a nerad bych u nich zůstával i nadále... |
dawis77
![]() |
|
dawis77 and spol..Vyhradil jsem si chvilku během vánočního shonu a prolítl, co nového na parabole v diskuzi a co čert nechtěl zase (pokolikáté už?)La Liga a opět mlácení prázdné slámy v čele s jedincem s nickem dawis77.. Ale k věci.. Před pár měsíci se mi do ruky dostal nejmenovaný týdeník s 6ti stránkovým rozhoverem, který vedl Lubor Černohlávek a dotazovaným byl Marek Kindernay (modři už vědí..) Nelenil jsem a ofotil si celý text do OCR a zde pro výše jmenované zásadní O&O:O:Česká republika patří k zemím s největším počtem placených sportovních kanálů(NS1,2 Eurosport1,2 Sport1,2,5 DS1,2 SportTV.1,2 Extreme Sports Golf Channel). Není jich už moc? O:To je velká rarita a krásně to odráží to, že českého diváka sport baví.To je možná i jeden z důvodů, pročmáme v O2 TV tolik sportovních kanálů. Jen zahraniční prodejci spor. práv si mnou ruce, protože využívají této velké konkurence, což se odráží na ceně vysílacích práv.Nicméně pořád si myslím, že atraktivních sportů je tolik, žekaždý z kanálů má co vysílat. O:Proč se nikde nevysílá špaňelská fotbalová liga? O:Špaňelská liga patří na placenou TV, problémem je ale cena.Tím, žetu je toliksportovních kanálů, tak si asi o nássvětové agentury myslí, že jsme takové sportovní Švýcarsko...Každá TV má však své limity, a pokud jde cena úplně mimo, tak se nedohodnou.Není to tak,že by TV neměly o šp.ligu zájem.nabídková cena je ale tak vysoká, že by se to nikomu nevyplatilo. O kousek dále.. Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 793 |
![]() |
|
PokračováníO:Může se sportovní kanál uživit?základem jsou sice předplatitelské balíčky, ale cena inzerce se odvíjejí od sledovanosti,která u placené TV nebude nikdy vysoká.Zápasy LM na Primě sledovalo kolem 300k lidí, českou fot. ligu na ČT 200k lidí...O:Pro nás sledovanost a inzerce nejsou prioritou.My O2 Sport stavíme jakoprémiový kanál.Tím nechci říci, že tam reklama není vůbec,protože například práva na LM jsou spojena s prezentací komerčních partnerůNicméně chceme prodávat reklamu jen omezeně, abychom diváka neobtěžovali.Pro nás je základ úspěchu, že se prodává O2 TV jako celek. A čím více zákazníků si pořídí celý programový balíček,tak tím více můžeme zkvalitňovat obsah. Zvláště bych vypíchl toto: ,,Nabídková cena je ale tak VYSOKÁ, že by se to nikomu NEVYPLATILO,, a moje oblíbená ,,pro nás SLEDOVANOST a inzerce NEJSOU PRIORITOU,, Takže tak, sám se na LL občas kouknu, mám internet od O2 ale cena O2 TV se mi zdá hodně přestřelená vůči tomu, co je nabízeno, takže jsem to vyřešil zahraniční placenou IPTV s desítkami sportovní programů a mám klid.Ten kdo opravdu chce sledovat LL si cestu najde vždy.. Viz třeba u sousedů v Polsku.. Howgh Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 793 |
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?Práva na PL pro ČR i Slovensko se pro sezóny 13-16 prodala za necelých 9 milionů liber. Předpokládejme, že si Turci řekli o o podobnou částku za Laligu, což jen v případě práv pro ČR dělá okolo 50-60 mega v Kč za jeden rok. Kolik má O2TV abonentů a o kolik by se služba musela zdražit je vcelku tedy jasné všem, kromě Dawise. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?On někdo z vás včera na O2sport viděl Liverpool? Já tedy ne - opakovali Leicester z předešlého dne... Ale co už.![]() |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?bude velká změna kanál Sport 3 co je O2 se bude jmenovat Sport F1 a Sport 3 půjde do eteru a bude to ofiko další kanál ale bude jen u nás a na něm pojede La liga aspoň takové je mé info.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?kanon69-prozradíš svůj zdroj?A od kdy k tomu dojde?To co píšeš je myslím nereálné... |
dawis77
![]() |
|
RE:la ligakanon69prosím tě už nepi!Sport3 nový kanál a na něm la liga,už sem četl hodně ale taková blbost co píšeš je rarita!! ![]() |
Pšikin
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 48 |
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?dobře polulin a spol,tak podle Vaši logiky žádná sportovní stanice v nejbližších letech práva na La Ligu u nás nekoupí,když je to tak drahé.Tak proč to digisportu se podařilo vyjednat co?Asi mají lepší vyjednavače... |
dawis77
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?Pšikin-přesně,je to totální blbost co napsal kanon69! |
dawis77
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?Včera Liverpool NEDÁVALI.Protože ti volové z 02 mají koupeny z každého kola jenom 4 zápasy.Na rozdíl od Digisportu,který např.o vánocích bude dávat na svých programech z jednoho kola asi 6-7 zápasů PL.Se podívejte na jejich program.Stejné je to i s La ligou.Telekom ji koupil určitě za velký balík.Ale La liga určitě ZVEDNE PRESTIŽ DIGISPORTŮ a přivede i nové abonenty.Proč tedy LA LIGA na SK ano a v CZ ne??Protože U NÁS JDE POUZE O PRACHY,jinde je v tom i kus PRESTIŽE.Protože DIGISPORTY JSOU VLAJKOVÁ LOD´Digi SK a Magia. |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 254 |
![]() |
|
garrrrytady to některým ale nevysvětlíš.... |
dawis77
![]() |
|
dawisZkus porovnat počty abonentů a budeš mít jasno. |
polulin
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?JO,jo předsedo má pravdu.....![]() |
Neroslav
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?polulin-mě by jen zajímalo kolik ještě bude muset turek slevit aby to chudák Kellner koupil![]() |
dawis77
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?polulin-a jak jsem psal já nemám problém si připlatit za La Ligu... |
dawis77
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?Připlatíš tři stovky měsíčně ?? A kolik Vás vlastně bude ? |
polulin
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?polulin- já pořád trvám na tom,že kdyby byla z jejich strany velká snaha tak se s tim Saranem v tuto chvíli už domluví na přijatelném kompromisu pro obě strany,tak jak se to stalo před týdnem na Slovensku. |
dawis77
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?Není problém si La ligu zajistit např.NC+ nebo freesat Sport tv HUN,nebo Magio SK na slovenskou adresu.Kdo to chce,ten to má.Stejně si myslím,že od půlky sezony na konci ledna to Lama nebo Kellner koupí. |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 254 |
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?Odpověz na otázku. |
polulin
![]() |
|
RE: La liga na Digi sport?Kdo ví jestli to vůbec ten Saran media má![]() ![]() ![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 787 Galerie: jackino |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 138 | |
![]() |
|
![]() |