![]() |
|
servis poplatekdotaz když se nezaplatí tak zablokují i programy čT?? díky J. |
jarik
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 94 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 106 | |
![]() |
|
RE: servis poplatekNe až po roce pokud nebude na kartě žádný aktivní balíček.Rok na ČT programy a STV programy můžeš koukat. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: servisní poplatekTěko pochopit, jak někdo může řešit pitomých 55 kč měsíční platbu za kartu Skylink. To fakt asi někoho vytrhne![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: servis poplatekco vím tak ČT bloknou také. Je nutné provést konverzy karty na ČT kartu pak půjdou programy ČT. Dle informací od skylinku takto změněnou kartu ze po uhrazení SP zpět vrátit do standardního režimu.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
RE: servis poplatekBarone díky i já jsem si to myslel. Před týdnem blokace všech programů a zůstal čt a slováci 1 a 2.Dneska asi před hodinou tma. ahoj a krásné vánoce J. |
jarik
![]() |
|
RE: servis poplatekVono nejde vo těch 55 korun ale jde vo to že jim je dáváš za nic.Minulej měsíc jsem jim napsal že s nima chci skončit ale serpo že budu platit. Obratem mě přišla odpověď že poslední platba bude v prosinci a serpo mám zaplacený myslím asi do března to přesně teď nevím. A jak slíbyli tak to taky bylo. |
jiri51
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
Tak nevímz jakého kmene jsou řečníci,co to je za jazyk:platit serpo chci,ale koukat nebudu,v prosinci zaplatím měsíc,ale do jara budu mít zaplacený serpop ale koukat nebudu ?![]() ![]() ![]() ![]() Jo asi sem už opravdu starej,co ta dnešní mládež nevymyslí |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: servis poplatekKvasnak já jsem se neptal jestli to někoho vytrhne těch 55kč.Já jsem to platil 1X za rok a tím se zapomělo. |
jarik
![]() |
|
korkoranTaky na to koukám a nechápu, že by nějaký nový jazyk ? Nebo psáno v kódu ? |
namtas
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
RE: servis poplatekjiri51@ 55 kaček dáváš za nic? A ty programy se asi šíří jen tak a nikdo za ně SES nemusí platit a za kódovací systém taky ne, stejně jako ani samotný TV stanice nic nechtějí, že? Tys něco požil, to není jinak možný!Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
Tak nevímtaky to nemůžu nějak přebrat,.. |
rezek
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
Tak už vímTo je ten Babylon,co nám rozhnojili amíci tou demokracii na vývoz |
korkoran
![]() |
|
baronekdyž nevíš,tak nepiš,hezké svátky![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
péťo,mysleljsi Prášila? |
korkoran
![]() |
|
korkoranneznám jeho příjmení,ale vypadá to tak![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: servis poplatekPoldaS, satelit mam od roku 1989 a 20 let se programy z družice dařilo šířit bez serpa.Asi je chyba jinde a někdo si pěkně mastí kapsu. Myslíš že tu vymoženosť plati za nic mají i jinde třebas SKY v Německu? Já žádný stanice nechci a žádný mi nejdou. Nač mám plati za kodovací systém když mě nemají co kodovat. |
jiri51
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
RE: servis poplatekmě nejde do hlavy,kdo ten T+T a ten následující systém přenosu tenkrát platil,ono to opravdu stojí balík? ?![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
RE: servis poplatekMinulej měsíc jsem jim napsal že s nima chci skončit ale serpo že budu platit.Souhlas pánové, viděl jsem toho tu už dost ale takovou perlu teda taky asi ještě ne. ![]() Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: servis poplatekNo to je predvianočný humor BIDLO * 14*![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: servis poplatekJiri51 ma absolutní pravdu! Za programy které jsou standardně zdarma by se nemělo platit ani na satelitu! Proč platit za něco co je běžně zdarma! V Itálii vznikla platforma tivusat kde jdou všechny kanály co jsou v dvbt zdarma! Žádný poplatek nic. Jen koupit kartu a přijímač a máte pozemní vysílání na satu zdarma. Ale v Česku musíte platit byť jen těch 55 Kč. Jsou bych jim nedal nic. Taky vše přijímám na anténu (aktuálně 36 programů z toho 3 hd). A satelit mám na tivusat kde taky nic neplatim...Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
RE: servis poplatekZase se tady "blije" jen na Skylink......pánové probuďte se,všechny ostatní platformy jsou taky za PRACHY!!Nic už zadarmo nebude.................![]() Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: servis poplatek"Minulej měsíc jsem jim napsal že s nima chci skončit ale serpo že budu platit". Tak to je najlepšia veta čo som tu od začiatku mojej registrácie čítal. Klobúk dolu jiri51. Asi by bolo dobre urobiť poriadok v hlave u niektorých.Krásne Vianoce každému prajem. T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
RE: servis poplatekNo nevím jak u vás.ale u mě když nezaplatím Serpo je tma tmoucí všude i čt+stv![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 787 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: servis poplatekjiri51@ Kdysi se za používání dálnic nic neplatilo, dneska solíš za dálniční známku. Tak to prostě je a bude. A u toho Skylinku se má věc tak, že kdysi si šíření signálu platily samotný stanice a všechny bez výjimky, zatímco dneska už spoustu platí Skylink. Takže to logicky nemůže nikomu dát zadarmo, není charita.franck@ Běžně zdarma? Kde máš běžně zdarma všechny Primy HD, Barrandovy HD, Markízy HD a Jojky HD? Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: servis poplatekA za chvíli se bude platit daň ze střech a studní, povinné rekonstrukce rozvodů vody na užitkovou ze střech a investice do čističky.... Ať je konečně pořádnej důvod na co nadávat. Kdo nenadává není čech, hop, hop, hop, hop, hop, hop, hop. :)VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: servis poplatekOno v podstatě se vždy platil poplatek za TV, rádio, ale teď platíš kromě těchto poplatků za reklamy, které by měly platit příjem všech programů. Vlastně se platí dvakrát za programy a někdo si opravdu mastí kapsu. Nechápu, když si zaplatím za nějaký balíček a povinné poplatky za TV programy, proč se mám stále dívat na reklamy? |
Satmen
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 108 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 106 | |
![]() |
|
![]() |