Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

servis poplatek

dotaz když se nezaplatí tak zablokují i programy čT?? díky J.

jarik
Registrace: 2/2007
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 106
Odpověď v diskusním vlákně

RE: servis poplatek

Petersk: tak to mate dobrý. Hned napisu do Rai ať si vezme příklad z STV.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

Přesně tak. Ale on věří, že příští rok bude mít všechno v HD a že navěky zadarmo. No tak tomuto nesmyslu už tady taky dost lidí kdysi věřilo a nakonec dopadli jak hubkaři :D

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

To byla reakce na petersk

PoldaS

Ale musím pochvalit českou televizi že koupila od Rai krásný koncert Andrea Bocelli love in Portofino. Škoda že to neuvidim, já to teda viděl v přímém přenosu na Rai 3, ale podíval bych se znovu. Dnes večer na ČT art. :razz:

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Poldas nebuď na mě tak zlej.... Proč tolik zloby? Co tě trápí?? Jsem bohužel daleko jinak bych tě rad vyslechl.... Uzivej vánoce :*

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

franck, no vidíš, já zase musím nepochválit ČT že kupuje takové k.raviny Rv

HiFiOK
Registrace: 12/2006

HiFiOK

Kam se hrabe ČT na TV Barrandov - co nový vlastní pořad, to
větší a všétčí hrůza. Teď zase neklapl Videostop s tankerem, pardon Halinou.

konas
Registrace: 12/2014

:laughing: :laughing:

HiFiOK
Registrace: 12/2006

mtz7601

reagoval si na mna -ale bol som v praci -maš pravdu bolo to rozoberane na nejakej stranke...niekde na webe su aj platby towercomu

par32
Registrace: 11/2007

franck@ O jaký zlobě je řeč? Prostě nějak nechápeš, že nic není zadarmo, což ti tady už spousta lidí vč. mě napsala, to je celý, nic jinýho v tom nehledej :-)

PoldaS

No to spíš nechapete vy, protože tivusat zadarmo je. Nevím jak to mám jinak napsat. Ale to je fuk. Stejně je to služba určená pro Itálii takže vám to může byt jedno, ne? Třeba se i vy dockate něčeho podobnyho v ČR.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Franck

a zeptal jsi se kolik platí poplatek za radio a tv?Možná,že by si se divil,třeba to co platí němci v základu.

korkoran
Registrace: 10/2006

franck

Daj si vianočnú pizzu ;) a možno si uvedomíš, že aj to zadarmo nie je zadarmo.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Korkoran: v Itálii se neplatí poplatek za radio. Rai je totiž televize a radio v jednom. Vystupuje pod názvem RadioRai a má kolem 6ti stanic. Takže se platí 112euro za všechno. Plus má Rai ještě 3 kanály určeny čistě pro internet. RaiWeb Ragazzi (pro mládež) , RaiWeb Musica a RaiWeb Cultura. A ještě jsem zapomněl, že Rai vysílá i do sveta v podobě TV a radia. Rai Italia Asia a Rai Italia Africa. Kanály ale nevysilaji v italštině, ale v je tam arabština apod. Ještě je Rai America pro USA, ale ten je v italštine s anglickými titulky. Nicméně s těmito TV kanály nemám zkušeností, protože nejdou chytnout v Evropě.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

poslední šance

jak se letos vyblejt na skylink,jen do toho R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Alebo prečo platíme DPH, keď už nám strhávajú daň zo mzdy? Nie je to dvoje zdanenie?

Karner
Registrace: 3/2010

A co spotřební daň, benzín, nafta, cigarety, alkohol, to pak máš třetí zdanění.

konas

.. a můžeme vesele pokračovat: Daň z nemovitostí,daň z převodu nemovitosti, pro živnostníky silniční daň... lidi neblbněme, jsou Vánoce. Nás nedostanou!

konas

No tak to jste se teď dotkli horkého tématu... Co mě vezmou na daních tak to je k pláči. Toto je jedna z věcí která v Itálii fakt nefunguje. Vysoké daně, samé poplatky. Víte kolik mi tento rok vyuctovali na poplatcích za odpad_? 216euro!!!! Hrůza. V Itálii SR totiž platí podle m2 za nemovitost. 2eura za 1m2

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Čti ty zadarmo: https://www.parabola.cz/zpravicky/25226/rakousko-na-podzim-2016-zahaji-migraci-na-dvb-t2/

PoldaS

servisní poplatek

Máme prostě smůlu,že že m7 přišel do našich luhů a hájů rejžovat a šance s tím něco dělat je pramalá.Regulátor/RRTV/je od jisté události /NÓVA/ pouze pasivně přihlížející a nekonající,sem tam nějaká ta pokutička a má vystaráno.Což je soudruhům a jejich mračnům právníků z m7 velmi dobře jasné.Jejich další kroky můžeme pouze odhadovat.Proč vzala pod svá křídla soukromé stanice-uplink-těžko jednoznačně soudit.V každém případě "mají náklady",a argument,že to není zadarmo.A někdo to přece musí zaplatit a to náročné přenáročné kodování.Tak a májí nárok na serpo a potom jaké s tím mají opravdové náklady a zisky po tom vám je vážení absolutní prD.Malá násobilka-tedy serpo-55x12x2000000=1,32 miliardička-pokud jsem dobře počítal tak obsluhuje 47tv stanic a to jsem velkoryse započítal i veřejnoprávní,takže na jednu stanici připadá kolem 28 mega.To je málo nebo dost nebo tak akorát?To v té tv8 musí docela rejžovat či čarovat.V žádném případě nezpochybňuji nutnost hradit náklady na kodování.Žil jsem vždy přesvědčení,že tv stanice -mám na mysli tv vysílající FTA v DVBT-a nemají právo na jiný zdroj financování než na reklamu.A to se zřejmě m7 snaží změnit.A mnoho z vás m7 náramně nadhazuje na smeč neustálým plkáním o české lakotě,nic není zadara,někdo to musí zaplatit,bez toho že by se alespoň trochu pokusil rozklíčovat kam m7 kráčí.Nezdá se vám vážení,že vlatně máme platit dvakrát?

son
Registrace: 4/2007

Son:napsal jsi to super. K věci, inteligentní a slušný.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Kdyby se nova, prima, Barrandov a ČT spojili klidně by mohla vzniknout platforma podobná tivusat. Když to jde v Anglii, Francii a Itálii tak proč ne v ČR. A mimochodem nevzniká něco podobného i na Slovensku?? Telka se to jmenuje nebo tak. Prostě jde to. Ale ještě musím zmínit jednu důležitou věc: oproti Itálii ma ČR výborné pokrytí dvbt, až 99_%. V Itálii multiplex Rai dosahuje 86% a to je maximum. Muxy od Mediasetu mají 81%. Takže zase na druhé straně se nedivim ze se v ČR televizím nechce moc investovat di šatu protože mají takřka 100% pokryti v dvbt. Takže Tivusat byla tak trochu i z nouze ctnost aby lidi nevyhazovsli prachy za sky italia.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Například v Alpách je pokrytí velmi špatné. Mám kamaráda který bydlí 50km za Udine směrem nahoru a říká, ze kdyby neměl satelit (taky ma tivusat) tak je skoro bez televize. A když je zima a hodně sněží jsou bez televize i několik dni.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

son napsal úplnou pitomost, protože mu vůbec nedochází (a tobě taky ne), že zrovna taková Nova si za svoje programy nechá ještě platit, takže je ani nenapadne, aby sami něco na satu financovali. A takový ty kecy o tom, jak se kdosi bude spojovat a cosi platit, to je hovadina non plus ultra. Proč by to měl někdo dělat? Aby pár kolenovrtů mohlo čumět na TV zadarmo? Tůdle, nůdle.

PoldaS
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 106

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra