Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Výmena karty

Nedarí sa mi rozchodiť Skylink ICE kartu, ktorá bola dva roky nečinná. Serpo sa dodatočne zaplatilo, kartu v systéme vidieť. Raeutorizácia nezaberá. Keď ju pošlem do Skylinku, vymenia mi ju za funkčnú bez poplatku?

Karner
Registrace: 3/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50
Odpověď v diskusním vlákně

Karner

každý přijímač si s tím poradí lépe,nebo hůře,taky záleží jestli skutečně jsou zaslány od skylinku,že ti to píše web,ještě není jisté,že jdou R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@Karner

Čomu hovoríš, že bola karta dva roky nečínná? Po roku od ukončenia servisného poplatku, alebo plateného balíčka je karta vyradená zo systému a treba ju opäť zaregistrovať. Nestačí reautorizácia, ani zaplatenie SERPO... Najprv zaregistrovať a potom platiť... ;)

"Vašu satelitnú kartu môžete opäť aktivovať uhradením Servisného poplatku, alebo predplatením ľubovoľného základného, alebo aj prémiového balíčka z ponuky Skylink, od XX.XX.2015 a to najneskôr do XX.XX.2016.
V opačnom prípade bude táto karta v uvedenom termíne vyradená zo zákazníckej evidencíe Skylinku." ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Výmena karty

Mám stejný problém u kolegy od začátku prosince,na novou registraci zaplacen reaktivační poplatek 299,- pak SMS servisní poplatek, cca 20 x marná reautorizace ve 3 typech přijímačů a jednom modulu po dobu 14 dnů, nakonec karta zaslaná poštou do Skylinku na opravu a nebýt mnou půjčené karty tak má kamarád "Skylink černé vánoce s čt24 a óčkem"

Ariva A253,Openbox S3,Maximum E-85,7LNB,4W-23E,

czsatelit
Registrace: 8/2007

To: Maneto

Keby si sledoval diskusiu, zistil by si, že bol zaplatený reautorizačný poplatok 11 € aj serpo. Čo sa v karte môže skaziť za dva roky, že neprijíma zápisy?

Karner

RE: Výmena karty

1. Jsi nenapsal, kdy byl poslední zápis.
2. Jsi nenapsal, co vidíš ve statusu karty za kód!
Takže jen teoreticky:
Dejme tomu, že přijde instrukce, která zakáže načítávat nové. Pak takovou kartu s tímto posledním zápisem-běžně žádný přístroj neoživí a reautorizace jsou marné.
Ten kdo to programoval, věděl přesně co a jak dělá ;) No a ten ji také dokáže opět oživit :)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Když někomu nestojí za to, zaplatit 25 korun ročně,s vědomím,že zvadne po 12 měsících,tak by si měl pokaždé koupit kartu novou.Zkuste si to s mobilní kartou,tak po roce propadne i s prašulema.Léta jsem platil divokou kartu telekomu , měl jsem tam 1780,- a stejně jsem musel cálnout každýho 1/2 roku 200,-jinak by manželka (co provolá z mobilu 10-15 kaček měsíčně),o ty prachy.Zaplať pánbůh za čez mobil,po 7 měsících 48,-a pořád mi chodí odklad platby :))) :))) :))) R^ R^

korkoran
Registrace: 10/2006

Zatracenéj kyslík

korkoran

Ja mám O2 kartu už 4 roky v GSM alarme a funguje stále. Po dvoch rokoch som z nej dostal SMS, že bol prerušený prívod prúdu. Inak pochybujem, že moju tv kartu niekto preprogramoval.

Karner

Buď rád, tady už O2 dala službu Zero k ledu a od ledna pěkně 49Kč měsíčně a výše. Nejlevnější tak zůstane Vodafone Nulový tarif na míru nebo Kaktus s 50Kč ročně.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

to Karner:
No jo no, bez dalších informací holt zůstaneš na současném bodě! :-/
Takže cos vlastně chtěl vědět? "Čo sa v karte môže skaziť za dva roky, že neprijíma zápisy?" Proč že ti vlastně nehraje?! " Inak pochybujem, že moju tv kartu niekto preprogramoval."
Inu synu asi tak :((

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Zápisy na karte nemôžem nájsť, asi sú vymazané.

Karner

karner

mě datová karta honí satelit už 4 měsíce na plný pecky 24 hodin deně,cca k dnešku 117,-ale jinak dat karty jsou daleko levnější v provozu než komunikační :O

korkoran

Karner

a nemáš ji tam obráceně??,to pak zápisy nejsou vidět a nové nechodí R^ :laughing: R^

pierrepetr

A sat prijimac je aky myslim nazov aby si tam nemal len pusteny sw bloker zvetca je to emm a musi bit emm-zapnuty

dvbt
Registrace: 2/2007

Bloker zapnutý nemám, to viem určite. Možno Skylink nechce, aby staré karty ožili, nech sa kupujú nové, preto neposielajú na ne zápisy.

Karner

Karner

chce to trpělivost a kartu ve slušném přijímači a bombardovat refreshema R^ :laughing: R^

pierrepetr

@Karner

Neboj čítal som pozorne...Zápisy nemôžeš nájsť lebo sú asi vymazané? No z tvojho popisu nie je jasné, či si mal SERPO po nejakú dobu zaplatené a ty si kartu nepoužíval. No ak sa karta dva roky nepoužívala, opakujem nepoužívala a vrazil si ju do prijímača ešte pred zaplatením registračného poplatku, zápisy už na nej ani nehladaj... Nepoznám pojem zaplatenie reautorizačného poplatku... za reautorizáciu karty sa neplatí. Ak si však myslel opätovné zaregistrovanie karty, za to sa platí... A ak tvrdíš že si zaplatil za opätovnú registráciu 11,- €, prišlo ti aj potvrdenie o zaplatení? To že kartu vidíš v systéme ešte neznamená, že je aj korektne spustená... Stačí zadať pri platbe nesprávne údaje. Zostáva ti predsa možnosť vec riešiť pomocou zákazníckej podpory, tak neviem na čo čakáš... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto

Keď zadám číslo karty, mám pri nej uvedený aj termín, dokedy mám zaplatený servo poplatok. Čiže omyl nenastal. Telefonoval som do Zákaz. zóny a povedali mi, že karta je funkčná. Nejde však ani v inom prijímači hoci je zaplatený poplatok za opätovnú registráciu aj servo poplatok.

Karner

Tak zdechla, co je na tom divnýho? Jestli je v záruce, tak reklamačka u prodejce a pokud ne, tak koupit novou a tu nefunkční poslat do Skylinku spolu se žádostí o převedení předplatnýho na kartu novou. Taky už jsem měl tu čest to dělat.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Karner pokud to vypisuje stále hlasku E06-04 vlozte spravnou kartu i po otoceni cipu karty obracene ve ctecce(nespravne), tak to vypada, ze karta je opravdu nefunkcni. Uz jsem to resil se strycovo kartou vymena, kdy po registraci karty vymena asi po tydnu provozu karta zacala vypisovat ve ctecce tuto hlasku na prijimaci Technisat SIR i po nespravnem vlozeni karty ve ctecce cipem obracene ke kontaktum. Pokud prijimac vypisuje hlasku E16-04 - nemate opravneni sledovat tento program, tak by karta mela byt funkcni. Ještě při vlozeni karty do ctecky po delší době nepouzivani to vypisuje hlasku E33-04 a pak po nejake době by mela naskocit hlska E16-4. Jakou mas hlasku po vlozeni karty do ctecky prijimace?

HYPER
Registrace: 11/2010

Nekdy dela necistota na cipu po delsim nepouzivani karty třeba vlozene v supliku divy. Zkus ještě cip karty vyčistit smotkem vaty do usi lehce namocenym v lekarskem lihu a lehce přeleštit cip karty. To nekdy také muze způsobovat jev, ze kartu prijimac nevidi ve ctecce a vypisuje hlasku E06-4.

HYPER

Da se to vyčistit i skolni gumovou pryzi. V zadnem pripade nepoužívat na cisteni alkohol, redidla atd.

HYPER

@Karner

Žeby zoxidovaný čip karty...? Alebo mechanicky poškodený...? Kde si ju mal po tie dva roky jej nepoužívania uskladnenú? ;)

Maneto

Karner

byla ta karta necinna opravdu 2 roky nebo dele?

D4ve
Registrace: 12/2014

Karta bola v suchu v šuplíku v obývačke. Kontakty nemá zoxidované - sú lesklé.

Karner
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra