![]() |
|
CI slot uprageNazdar mam Modul Eurocam irdeto cryptoworks, Mam problem v telke mi nabehne ale ked prepenem program vacsinou mi pise kodovany kanal. CI slot v tv najde ak karta je nacitana. nepomoze upgrade CI slotu? ako by som to uskutocnil?DAkujem |
miki
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 203 |
![]() |
|
RE: CI slot uprageVyhoď ho a kup nový, např. Irdeto SMIT.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: CI slot uprageA jak bys chtel upgradovat CI slot? Jako ze ho vyrves z desky a napajis tam novy, ktery koupis nekde v kramu? |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
@mikiCelé si to nejak poplietol...Asi si myslel upgrade Modulu Eurocam Irdeto Cryptoworks a nie CI slotu... Ten veru tiež nespravíš, odlož do šuplíka na pamiatku.![]() ![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
MikekNechápem tvoju zúrivú reakciu. Skroť hormóny, ešte stále sú vianoce, rôznych dotazov, ktoré sa ti zdajú nelogické tu bude tento týždeň dosť.apropo, predstav si, že aj upgrade CI-slotu sa dá urobiť. Pre doplnenie tvojich vedomostí a aby si nemusel nič vytrhávať z plošného spoja - viď Technisat HD8S a HDS2. Tieto dva prijímače mali od výroby CI-sloty a fungovali v nich CI-moduly. Po príchode platformy HD+, ktorá používa moduly CI+ bol vydaný software (dodnes je na stránkach Technisatu), ktorý upgradoval sloty CI na CI+. ![]() Miki, predpokladáme ale, že TV má už CI+ slot (myslím že S-tunery prišli do TV až v čase CI+ modulov. Takže zrejme potrebuješ nový modul (alebo nový TV ![]() Ostrý obraz a plný zvuk! |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
ModulNAZDAR. HEJ TROCHU SOM TO POPLIETOL. Jedna sa o modul samozrejme ze nechcem aktualizovat CI slot :) prepacte za skomolene info. Mam novy TV SHARP a nejak to ta nefunguje. Je pravda ze ten modul je stary skusim zohnat novsi a uvidim ci sa to polepsi. Kde by som zistil aky modul by fungoval bez problemov v TV sharp? |
miki
![]() |
|
mikiHlavně nezapomeň, Dagy2 Ti to napsal přesně. Nových modulů je spousta, hlavně aby byl kompaktibilní! |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
mikiMiki mám ten istý modul je síce starý no mne funguje bez problémov skúšal som ho v troch prímačoch WU+duo2,Golden Interstar VoyagerII aj v Octagone |
sasuke
Registrace: 6/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
SasukeSasuke mne ten modul tiez frci aj v starsom prijimaci aj v relativne novsom amiku 8260+ bezproblemov a v tej telke sa mu nechce. hlavne ked prepmen na iny transporder tak vypise kodovany kanal. asi musim poskusat nejaky iny modul dik za rady a ochotu vsetkym |
miki
![]() |
|
@mikiOno sat prijimace to nejako vo vacsine zozeru. Dodnes pouzivam 8 rokov stare technicrypt cryptoworks moduly. A v ext prijimaci je to s ICE kartou to najlepsie spojenie. Naciatanie klucov po zaplateni balika do 30sekund,nikdy ziaden vypadok.Ale v TV LG nefunguje u niektorych programov. Napr pri prepnuti na HBOHD sa uz neda prepnut inam. Proste plna kompatibilita TV s modulom je ina. Skus zalozit vlakno s typom toho Sharpu v nazve aby ti dali tip majitelia tychto TV. Inak kupuj tak aby si mohol vymenit. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
SasukeNeviem ci taku telku bude niekto mat. Ide o to ze som to kupil rodicom podstromcek. V obyvacke je velka telka + prijimac. Toto im slo do kuchyne a chcel som aby mali len jeden ovladac tak preto som volil Tv + DVB-S2 no bol som ohranicený velkostou uhlopriecky a to do 60cm. Moc tv s DVB-S2 na vyber a takou uhloprieckou nebolo. Akurat bol Sencor Philips tento Shapr a uz len nejake nezname znacky. Toto je novinka preto mi obchodak doporucil tento voci Sencoru. Philips som nechcel pre zlozite a aspon premna nezazivne menu. A teraz takyto problem. Obraz to ma v pohode menu nic moc. Skoda ze Samsung alebo LG nerobi nieco taketo. Inac len tak prezaujimavost ten TV ma oznacenie: Lc-22cfe4012e |
miki
![]() |
|
RE: CI slot uprageVem modul do prodejny sat. techniky a nech si SW modulu aktualizovat na prodejne :) |
D4ve
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
RE: CI slot upragePokud má starší Eurocam,tak ten upgradovat nejde.Taky jsem to zkoušel,a nakonec jsem si pořídil nový SmarCam s CI+,a ten jede v pohodě. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
RE: CI slot upgrageSharpa mám, 5let, starého, ale bez satelitního tuneru, takže Ti neporadím, ale jsem s ním navýsost spokojený. Chodí bez jediného problému. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: CI slot uprageNazdar.Nejdem tvrdiť,že Ti pomôže moja rada,ale raz mi pomohla táto finta.Síce sa jednalo o LG televízor a Cam modul irdeto neotion,ale zabralo to.Dal som tv do výrobných nastavení s vloženým modulom.Po opätovnom spustení po tov.nastavenia som naladil programy a šlapú doteraz.Skús,teraz je na takéto experimenty času dosť,bodaj by to zabralo... |
polfini
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
CI modulTak vyskusal som Skylink ready modul a uz to ide ako ma. Dik za rady |
miki
![]() |
|
![]() |