Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CI slot uprage

Nazdar mam Modul Eurocam irdeto cryptoworks, Mam problem v telke mi nabehne ale ked prepenem program vacsinou mi pise kodovany kanal. CI slot v tv najde ak karta je nacitana. nepomoze upgrade CI slotu? ako by som to uskutocnil?
DAkujem

miki
Registrace: 1/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CI slot uprage

Vyhoď ho a kup nový, např. Irdeto SMIT.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

A jak bys chtel upgradovat CI slot? Jako ze ho vyrves z desky a napajis tam novy, ktery koupis nekde v kramu?

Mikek
Registrace: 7/2011

@miki

Celé si to nejak poplietol...Asi si myslel upgrade Modulu Eurocam Irdeto Cryptoworks a nie CI slotu... Ten veru tiež nespravíš, odlož do šuplíka na pamiatku. ;) Riaď sa radou ktorú si dostal od @technikTKR a budeš mať pokoj... Nenapísal si však aký TV vlastníš, tak si predtým ešte zisti aký modul s tvojím televízorom bezchybne spolupracuje... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Mikek

Nechápem tvoju zúrivú reakciu. Skroť hormóny, ešte stále sú vianoce, rôznych dotazov, ktoré sa ti zdajú nelogické tu bude tento týždeň dosť.

apropo, predstav si, že aj upgrade CI-slotu sa dá urobiť. Pre doplnenie tvojich vedomostí a aby si nemusel nič vytrhávať z plošného spoja - viď Technisat HD8S a HDS2. Tieto dva prijímače mali od výroby CI-sloty a fungovali v nich CI-moduly. Po príchode platformy HD+, ktorá používa moduly CI+ bol vydaný software (dodnes je na stránkach Technisatu), ktorý upgradoval sloty CI na CI+. R^

Miki, predpokladáme ale, že TV má už CI+ slot (myslím že S-tunery prišli do TV až v čase CI+ modulov. Takže zrejme potrebuješ nový modul (alebo nový TV :))) ) pretože zrejme modul si s TV nerozumie. Napíš typ TV a zisti si aký modul s ním funguje bezchybne. Najlepšie kúp modul tam, kde si kúpil TV (ak je nová) a žiadaj od predajcu kompatibilitu.
Ostrý obraz a plný zvuk!

Dagy2
Registrace: 11/2010

Modul

NAZDAR. HEJ TROCHU SOM TO POPLIETOL. Jedna sa o modul samozrejme ze nechcem aktualizovat CI slot :) prepacte za skomolene info. Mam novy TV SHARP a nejak to ta nefunguje. Je pravda ze ten modul je stary skusim zohnat novsi a uvidim ci sa to polepsi. Kde by som zistil aky modul by fungoval bez problemov v TV sharp?

miki

miki

Hlavně nezapomeň, Dagy2 Ti to napsal přesně. Nových modulů je spousta, hlavně aby byl kompaktibilní!

konas
Registrace: 12/2014

miki

Miki mám ten istý modul je síce starý no mne funguje bez problémov skúšal som ho v troch prímačoch WU+duo2,Golden Interstar VoyagerII aj v Octagone

sasuke
Registrace: 6/2015

Sasuke

Sasuke mne ten modul tiez frci aj v starsom prijimaci aj v relativne novsom amiku 8260+ bezproblemov a v tej telke sa mu nechce. hlavne ked prepmen na iny transporder tak vypise kodovany kanal. asi musim poskusat nejaky iny modul dik za rady a ochotu vsetkym

miki

@miki

Ono sat prijimace to nejako vo vacsine zozeru. Dodnes pouzivam 8 rokov stare technicrypt cryptoworks moduly. A v ext prijimaci je to s ICE kartou to najlepsie spojenie. Naciatanie klucov po zaplateni balika do 30sekund,nikdy ziaden vypadok.
Ale v TV LG nefunguje u niektorych programov. Napr pri prepnuti na HBOHD sa uz neda prepnut inam.
Proste plna kompatibilita TV s modulom je ina.
Skus zalozit vlakno s typom toho Sharpu v nazve aby ti dali tip majitelia tychto TV. Inak kupuj tak aby si mohol vymenit.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Sasuke

Neviem ci taku telku bude niekto mat. Ide o to ze som to kupil rodicom podstromcek. V obyvacke je velka telka + prijimac. Toto im slo do kuchyne a chcel som aby mali len jeden ovladac tak preto som volil Tv + DVB-S2 no bol som ohranicený velkostou uhlopriecky a to do 60cm. Moc tv s DVB-S2 na vyber a takou uhloprieckou nebolo. Akurat bol Sencor Philips tento Shapr a uz len nejake nezname znacky. Toto je novinka preto mi obchodak doporucil tento voci Sencoru. Philips som nechcel pre zlozite a aspon premna nezazivne menu. A teraz takyto problem. Obraz to ma v pohode menu nic moc. Skoda ze Samsung alebo LG nerobi nieco taketo. Inac len tak prezaujimavost ten TV ma oznacenie: Lc-22cfe4012e

miki

Vem modul do prodejny sat. techniky a nech si SW modulu aktualizovat na prodejne :)

D4ve

Pokud má starší Eurocam,tak ten upgradovat nejde.Taky jsem to zkoušel,a nakonec jsem si pořídil nový SmarCam s CI+,a ten jede v pohodě.

jjery
Registrace: 12/2012

RE: CI slot upgrage

Sharpa mám, 5let, starého, ale bez satelitního tuneru, takže Ti neporadím, ale jsem s ním navýsost spokojený. Chodí bez jediného problému.

konas

Nazdar.Nejdem tvrdiť,že Ti pomôže moja rada,ale raz mi pomohla táto finta.Síce sa jednalo o LG televízor a Cam modul irdeto neotion,ale zabralo to.Dal som tv do výrobných nastavení s vloženým modulom.Po opätovnom spustení po tov.nastavenia som naladil programy a šlapú doteraz.Skús,teraz je na takéto experimenty času dosť,bodaj by to zabralo...

polfini
Registrace: 12/2007

CI modul

Tak vyskusal som Skylink ready modul a uz to ide ako ma. Dik za rady

miki

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra