Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

anténa dvb-t

prosím o radu...mám v tv setobox a ladím přes anténu...cca od poloviny prosince mi zmizel SMÍCHOV, TELKA, FANDA, MNAM a nemohu už je naladit...prosím o radu díky

mrnousek8
Registrace: 4/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: anténa dvb-t

Těch příin může být povícero,např. vadný prvek ve společné/individuální anténě.
Ideální by bylo ověření signálu v systému a nalezení příčiny.

hdpe
Registrace: 11/2007

jsem v RD a 2 tv máme na anténu a prog. jsou pryč

mrnousek8

Pokud ti to nenaladí ani na jedné,chyba může být v celé tvé přijímací soustavě......na které frekvenci,z kterého vysílače,v jakém koutě republiky......signál na hranici,rušení od LTE.....

TV se dá dát taky do "defaultu"....neboli tovární nastavení. R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

pokud je číslo kanálu 60 a víc, tak tam je rušení lte, pokud je níže, tak mohla nastat změna parametrů, nebo přeladili, zkus zkontrolovat svod, pak přelad televizi. Kdyžtak ber ten mux 4 přes kanálovou anténu, on má bůhví proč v drtivé většině případů "mizerné" pokrytí a mnohdy nejde ani naladit vůbec (ani z tou kanálovkou).

Qquiderr
Registrace: 5/2014

to Qquiderr

Tak už ti hrajou ti němčouři v celým paneláku? :8)

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Galerie: Kamil_k4

Některý rady jsou na Nobelovku, třeba že někdo něco přeladil nebo TV do defaultu. K nezaplacení :D
V každým případě si má tazatel zavolat firmu, ta už bude vědět. Nějaký laborování s netovýma radama je akorát ztráta času.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

To jste vy ten profík Honzík z Digizone? To jsou takové hlášky, že by jste je mohl vydávat knižně a byl by jste v balíku!!

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Co kde, musíte trochu konkretněji, nevim co bych hledl na digizone, když zde vyjde mnohem víc článků než tam, mnohdy jsou opožděný ;) to už raději živě.sk :) Víš ono se někdy sejde víc lidí, kteří o sobě nevědí a řeší stejný nebo podobný problém :) To jste si ještě nikde nevšiml, že stejný nebo podobný problém může řešit více lidí? Třeba u nás ve městě je několik lidí co mají motorovou parabolu a řešili podobný problém jako já (taky tam nešli některé pozice) a v celém městě jsou plastová okna a zateplené paneláky. Takže když se sejde víc lidí, kteří bydlí v zatepleném panelovém domě a mají motorovou parabolu, tak je to jeden a ten samí člověk?

Qquiderr

anténa dvb-t and PoldaS

Úplný súhlas!
Tiež si myslím, že aj keby autor tohto "nezmyselného" vlákna napísal všetky jemu dostupné podrobnosti ohľadom jeho lokality príjmu, anténnej zostavy, či parametrov na prijímaných kanáloch, aj tak by tu bola pomoc možná max na 50%!
Pretože teória a prax sú dve rozdielne veci a to hlavne z pohľadu laika, ktorý nemá ani šajnu o danej problematike!
Preto aj ja sa prikláňam k názoru - zavolaj si na riešenie tvojho problému miestneho odborníka! ;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Jaroslav Honzík

Ty už raději neraď vůbec nikde, protože jsi všude akorát pro smích. Rv

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO

a to je kdo? Neznám.

Qquiderr

Ale zřejmě neznáš pravidla fora. Myslím, že těm dotyčným to nedělá dobře, když prostě bezdůvodně po někom vyjedeš v domění že je to "tvůj soused od vedle" Ono mu to moc příjemné nebude, navíc když o tom ani neví. ;)

1) urážet, pomlouvat a vyhrožovat čtenářům webu parabola.cz, tj. jednotlivcům, firmám a administrátorům fóra. Nebudeme tolerovat zkomolené názvy platforem.

Qquiderr

Seš jak na dz, tak na dt (možná i jinde) a všude ti dávají stejný rady, abys nefušoval do něčeho, čemu nehovíš.

PoldaS

Qquiderr

Nedělej ze sebe ještě většího v.la než jsi všude ukázal v posledních dnech. Rv

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO

co to s váma je? Vůbec nechapu o co jde... Máte vůbec mozek? Když budemem mít se sousedem stejný problém, a já ho budu řešit zde a on někde jinde, tak jsem automaticky můj soused a on je zas já? tak tohle vůbec nechápu.... Co příjde příště -.-" Příště budete tvrdit že jsem Glisník, protože mám a koukám na skylink?

Qquiderr

Každej normální soused to bude řešit tak akorát s firmou, kterou si pozve a ne někde na dz nebo jiných webech. Na těch to řeší moulové, kteří zadarmo čekají spásný rady. Většinou se dočkají buď posměchu nebo rad od hudebních virtuosů, nebudu jmenovat, všichni ví o koho jde :-)

PoldaS

No já třeba nevím o koho co jde ale budiž, zapomínáš na tzv. "kolenovrty" kteří si chtějí vyřešit vše sami, proto uvádím jako příklad to auto, neznam tady nikoho kdo by na auto hned volal firmu, každej se tu snaží zjistit si na internetu kde co a pak stejně to auto končí ve firmě....

Qquiderr

Qquiderr

Nech těch šaškáren. Každý, kdo si umí dát dohromady dva a dva a sem tam mrkne ke konkurenci, tě má dávno prokouknutého jako sklínku a je fakt jedno jestli se podepises jako Honzík nebo Qquiderr. Lovu zdar a bacha. Teď to bude dost klouzat. ;)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

A to říkáš ty, naprostý kolenovrt samotný? :laughing:

BIDLO

Qquiderr

tak to je fakt humus kámo, že se snažíš popřít svoji identitu s Jaroslavem Honzíkem z Digiz.one a ještě si snad myslíš, že ti to tu někdo "sežere"... :laughing: tím ses definitivně zařadil mezi totální dem.enty... škoda každého písmenka na tvoji adresu, nebo snad dokonce snahy ti pomoct... Rv Rv Rv

lance
Registrace: 10/2008

Qquiderr

...hele, taky to vyřiď i Honzíkovi z DZ, že Ještěd se píše s velkým J. :)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Co to tu melete za nesmysli? U nás na firmě si každej opravuje auto po svojem a hledá moudra na netu, píše si tam každej do nějakeho fora a potom se hrabou v autě a zkoušej to. Tady je to zcela běžná situace, aĎ už jde o auta, vodu, televize a podobně. Nehledě na to že tu porušujete pravidlo č.1 :) Admin by to tady měl promazat.

Qquiderr

A tak nevinne začalo toto vlákno... Nestačím sa čudovať kam to skoro vždy dospeje... :lookaround:

@mrnousek8 to radšej už na začiatku vzdal a zdekoval sa... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Začalo jako obvykle, naprostým nedostatkem informací. Chlapi zde se snažili věštit z koule, a jinam to zabruslit nemohlo. Vidím to samé na foru o PC. Dotaz: "Nenastartoval mi notebook-včera šel". Po 7 dotazech z tazatele vypadne jaký má notebook, grafiku, paměti a hlavně, že updatoval na Win10. Ti co se půl hodiny snažili mu pomoci by ho nejraději zabili a jejich reakce jsou občas nepublikovatelné. Admin toho fóra je anděl. :-/

konas
Registrace: 12/2014

tak za 1,bydlím v RD a ne v paneláku
2,jsem z Kladna a nevím na jaký vysílač máme nasměrováno

mrnousek8
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra