![]() |
|
Win7 Home premium OEM ISOBorci nema tu nekdo OEM instalacku Win7? Preinstalovavam notas, bohuzel puvodni hardisk s oem od vyrobce krachnul a recovery DVD to nema. Product key sticker je nastesti nepoeusen na spodni strane notasu. |
spectorcz
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
RE: Win7 Home premium OEM ISOCo se třeba podívat na stránku Microsoftu?https://www.microsoft.com/cs-cz/software-download/windows7 .......
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 514 |
![]() |
|
RE: Win7 Home premium OEM ISOdik, ale tam jsem samozrejme byl, pise to ze zadany product key je pro software predinstalovany vyrobcem zarizeni, a ze mam kontaktovat vyrobce. Na to ted nemam cas, potrebuju preinstalovat jeste dnes :( na webu Aceru OEM ISO ke stazeni nemaj, nebo se k tomu nedokazu doklikat... |
spectorcz
![]() |
|
RE: Win7 Home premium OEM ISOchod na warez a tam by to malo byt |
Radko3003
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: Win7 Home premium OEM ISONa zive byla rada, jak upravit instalačku Windovs na OEM verzi. Ale nějak to nemohu najít bylo to někdy před Vánocemi. Možná to bude i někde jinde. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: Win7 Home premium OEM ISOZkus si udělat instalačku z flash disku, jestli nějaký máš. Na win 7 se to dělá myslím programem "Windows USB/DVD Download Tool", pak by si měl zadat jen ten OEM serial. |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: Win7 Home premium OEM ISOSi tam nainstaluj w10, kterou se dá bezproblému stáhnout ze stránek ms a je klid![]() Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Win7 Home premium OEM ISOMožná by stálo za to, zavolat do MS. Vždyť nechceš nic ukrást a tak by Ti měli, po telefonu, poradit. Vím, že to fungovávalo. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: Win7 Home premium OEM ISOlol, dik vsem, pomateni mysli z cireho zoufalstvi...uz instaluju OEM, z recovery partitiony, jo byl tam puvodni disk, nevim proc jsem si myslel, ze uz jsem ho kdysi menil...boze, x denni festival promr.anyho casu shanenim OEM medii, nakonec stazeni i Win10 instalacky z MS, abych nakonec zjistil ze uplne zbytecne...moje nervy !!!:( |
spectorcz
![]() |
|
@spectorczSprav si ešte pokiaľ na to myslíš Recovery DVD do budúcnosti, ak by náhodou... Je to na 3 DVD, no uskladnitelnejšie je hodiť to na USB flash...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Win7 Home premium OEM ISONa "Ulož to" máš velký výběr iso souborů, taky jsem to před měsícem potřeboval a bez problému stáhl.DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
![]() |