![]() |
|
Vzdálená správa Linuxu Enigma2chci se zeptat,dá se vzdáleně dostat do složek v linux přístroji(Enigma2),a jakým programem??V domácí síti používám PSpad,ale z venčí toto nejde.díky za odpověď.![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 546 |
![]() |
|
RE: Vzdálená správa Linuxu Enigma2Musíš mať verejnú IP adresu.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
jansmrzPokud jsi něco "pokazil" jednoduše se dá na dálku pomoci přes teamviever.Ale není mi až tak jasné kam směřuješ s otázkou... zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Vzdálená správa Linuxu Enigma2Asi myslíš FTP prístup do tvojho STB, všetko sa dá, ked sa chce, musíš mať viditelnu tvoju IP adresu z internetu (verejná IP), nastavenie presmerovanie portu v tvojom routri a samozrejme pustený port pre FTP pristup na tvojom STB. Potom už len nejaký program, ktorým sa pripojíš cez FTP na tvoj STB (napr. totcom)uClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV
|
limcek
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
RE: Vzdálená správa Linuxu Enigma21.předpoklad -veřejná ip adresa a když není tak použiješ dyndns nebo noip2.nastavení NAT v domácím routru 3.program na ovládání - filezilla, winscp 4.podkud 1-3 nezvládneš tak použij teamviewer nebo vzdálenou plochu ve Windows |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
matchboxxAhoj. Mohol by si mi pomocť s tým noip. Mám tam vytvorený účet v routri ho mám nastavený a chcel by som sa do boxu z vonka streamovať na DreamStream. V routri mám otvorený port aj na streamovanie z boxu a nefunguje mi to. Mám router Zyxel NBG-416N.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Vzdálená správa Linuxu Enigma2https://www.dream-multimedia-tv.de/dreamstream/ |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Vzdálená správa Linuxu Enigma2@petersk: Pokial mas sukromnu (neverejnu) IP, zvonku sa na nu nedostanes ani pomocou DDNS.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
LucaBrazzaDíky. Myslel som si to.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Vzdálená správa Linuxu Enigma2Ale mozno sa da oslovit spravcu siete, aby Ti presmeroval porty TCP a UDP.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: Vzdálená správa Linuxu Enigma2To viem, že sa dá. 5 eur mesačne aspoň u mňa. Ale pôjdem tam po Silvestri.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
![]() |