![]() |
|
Vu+ instalace imageVu+ Uno image Vti 5.0.0 když chci přejít na vyšší verzi 9.0.1 musím postupně instalovat i předchozí verze ? Zkoušel jsem přímo 8.2.3 a v průběhu konfigurace se zobrazila fialová chybová obrazovka |
Beavis
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 494 |
![]() |
|
RE: Vu+ instalace imageNaflashujes priamo z USB novy image 9.0, nemusis ist postupne.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: Vu+ instalace imageU Solo2 žádný bootloader neřešíš!platí co píše LucaBrazza. Někde děláš chybu. Nebo máš zlý usb. https://www.youtube.com/watch?v=o9nlFNUW8nk zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Vu+ instalace imageMrknu na to ještě zejtra je to přijímač rodičů a zatím jsem přes usb vrátil 5.0.0 |
Beavis
![]() |
|
RE: Vu+ instalace imageTeoreticky moze mat na tom vu este stare FPGA. Neviem kedy vyslo to VTI 5 co tam je asi davno........tak aktualizuj aj to ..Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Vu+ instalace imagestahuju zde a u 5.0.0 je datum 11.12.2012http://www.vuplus-support.org/wbb3/index.php?page=Database&c=28 |
Beavis
![]() |
|
RE: Vu+ instalace imageNiečo podobné sa mi stalo u VU+ Uno tiež. Dal som Továrenské nastavenia , pred aj po naflešovaní a následne VTI 8.2.3 bez problémov.GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
RE: Vu+ instalace imageAktualizoval jsem FPGA a instalace novějšího image proběhla v pořádku.Ze zálohy jsem obnovil moduly , kanály , konfiguraci. jednou se mi zobrazila fialová obrazovka když jsem modrým vstoupil do CAM cetrum , ale podruhé už v pořádku. Horší je , že mi přestalo fungovat FTP. Připojení k internetu je v pořádku do přijímače se přes OpenWebif dostanu. |
Beavis
![]() |
|
RE: Vu+ instalace imageVTI 5.0 to je OE 1.6 z roku 2012 a všechny další jsou již OE 2.01. vyměň USB disk 2. zkus jiný image než VTI, třeba OpenPli je jednodušší a dle mého i lepší ,VTI je přeplácané blbostmi a UNO tolik volné paměti zase nemá |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Vu+ instalace imageNo koukal jsem že dost funkcí nevyužijí , ale dají se odstranit. Netušíte někdo co s tím ftp ? Do druhého přijímače v síti se dostanu a funguje i share |
Beavis
![]() |
|
RE: Vu+ instalace imageA co ping na ipboxu? |
matchboxx
![]() |
|
RE: Vu+ instalace imageMá přijímač přidělenou IP z dhcp? |
matchboxx
![]() |
|
RE: Vu+ instalace imageping funguje. přijímač má v routru pevně nastavenou ip a tu taky dostává.nefunguje ani telnet |
Beavis
![]() |
|
RE: Vu+ instalace imageCo to je nejde? Su sluzby nastartovane?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Vu+ instalace imageVe verzi 5.0.0. jsem nic nenastavoval. FTP zkouším přes Total Commander a hned vylítne chyba Časový limit spojení vypršel |
Beavis
![]() |
|
RE: Vu+ instalace imageLen tak rozmyslam, ci to pripojenie neblokuje nejaky firewall v PC.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: Vu+ instalace imagemám v síti dva přijímače Vu+. Na Duo se dostanu , ale na Uno ne. |
Beavis
![]() |
|
![]() |